Teams ja paremmat tavat työskennellä

Teams on työväline, joka kokoaa tiedostot, keskustelut, ulkoiset lähteet ja kokoukset yhteen sovellukseen. Erilaisten toimintojen yhdistäminen on kuitenkin luonut omat haasteensa.
Blogi

Microsoft 365 – mikä se on ja miksi siitä pitäisi kiinnostua?

Microsoftin infraa käytetään laajasti ja lähes kaikki ovat pilvessä. Jos lisenssisopimukset ovat katkolla, kannattaa miettiä, olisiko käyttäjäpohjaisesta ja kuukausiveloitteisesta lisensoinnista hyötyä. Muutamalla lisäeurolla per käyttäjä voi tehdä infralleen paljon hyvää.
Blogi

Office 365 tietoturva kuntoon päivässä!

Päivän mittaisen, käytännönläheisen työpajamme aikana autamme sinua laittamaan Office 365:n tietoturva-asetukset kuntoon. Samalla jaamme kokeneiden konsulttiemme parhaat opit Office 365:n tietoturvan mahdollisuuksista ja hallinnasta.
Kampanja

Teams vastaa muuttuvan työelämän vaatimuksiin

Työelämä on suuressa murroksessa. Muuttuneet työnteon tavat asettavat kovia vaatimuksia yhdelle olennaiselle asialle – tiedon jakamiselle. Office 365:n innovaatio, Teams, ratkaisee monet uuden työn haasteet.
Blogi

Pilviratkaisujen tulevia mahdollisuuksia AWS:ssa

AWS re:Invent 2018 -konferenssi näytti pilvimaailman kehityksen suuntaa. Jos pilvipalvelutarjoaja luo jonkin uuden mullistavan ratkaisun, toiset seuraavat pienellä viiveellä: esimerkiksi Azure Stackia on nyt seurannut AWS Outposts ja AWS Workspacesia Microsoft Virtual Desktops.
Blogi