Office 365 tietoturva kuntoon päivässä!

Päivän mittaisen, käytännönläheisen työpajamme aikana autamme sinua laittamaan Office 365:n tietoturva-asetukset kuntoon. Samalla jaamme kokeneiden konsulttiemme parhaat opit Office 365:n tietoturvan mahdollisuuksista ja hallinnasta.
Kampanja

Teams vastaa muuttuvan työelämän vaatimuksiin

Työelämä on suuressa murroksessa. Muuttuneet työnteon tavat asettavat kovia vaatimuksia yhdelle olennaiselle asialle – tiedon jakamiselle. Office 365:n innovaatio, Teams, ratkaisee monet uuden työn haasteet.
Blogi

Pilviratkaisujen tulevia mahdollisuuksia AWS:ssa

AWS re:Invent 2018 -konferenssi näytti pilvimaailman kehityksen suuntaa. Jos pilvipalvelutarjoaja luo jonkin uuden mullistavan ratkaisun, toiset seuraavat pienellä viiveellä: esimerkiksi Azure Stackia on nyt seurannut AWS Outposts ja AWS Workspacesia Microsoft Virtual Desktops.
Blogi

AWS-konferenssissa kiinnostivat koneoppiminen ja virtualisointimuodot

Amazon Web Services järjestää joka vuosi suuren kansainvälisen tapahtuman, jossa esitellään AWS-palveluja eri kulmista: IT-päättäjille on omat luentonsa, samoin arkkitehdeille, ylläpitäjille ja koodareille. Konsulttimme Hannu Kauremaa oli mukana kuulemassa alan uusinta tietoa.
Blogi

Tietokeskus selkeyttää konsernirakennettaan

Tietokeskuksen konserniyhtiöt sulautuvat Tietokeskus Finland Oy:öön. Fuusion tarkoituksena on selkeyttää konsernin rakennetta ja mahdollistaa asiakkaiden palveleminen yhden juridisen yhtiön kautta. Sulautuminen on hallinnollinen toimenpide, eikä sillä ole vaikutuksia henkilöstöön.
Tiedotteet, Uutiset

Kaikki lähtee asiakkaasta

Uuden toimitilakonseptin suunnittelu lähti liikkeelle monipaikkakuntaisesta toimintatavastamme palvella asiakkaita. Saumaton, nopea ja asiantunteva palvelu oli tärkeimpänä ohjenuorana uusien tilojen suunnittelutyössä.
Blogi