Tietoiskuseminaarin kävijämäärä nousi jälleen ennätyslukemiin

Turun Logomo täyttyi yli 400 seminaarivieraasta, kun Tietoiskuseminaari järjestettiin 11. kertaa 7.5.2019. Päivän tietoiskuissa pureuduttiin tietotekniikan vaikutukseen työhön ja tuottavuuteen. Tapahtumassa juhlistettiin myös tänä vuonna 30 vuotta täyttävää Tietokeskusta.
Blogi

Office 365 – modernin työnteon mahdollistaja

Kautta maailman suosittu Office 365 pitelee Suomessakin kärkisijaa tuottavuustyökalujen joukossa. Vaikka monet organisaatiot käyttävät Office 365:ttä, hyödynnetään harmillisen usein vain sähköpostia pilvessä. Mahdollisuuksia kun riittää paljon muuhunkin.
Blogi

Kevään ykköstapahtuma Tietoiskuseminaari tulee taas Turkuun

Tunnelma on taas katossa 7. toukokuuta, kun yrityspäättäjien ja IT-ammattilaisten ykköstapahtuma Tietoiskuseminaari täyttää Turun Logomon. Tapahtuma keskittyy tietotekniikan rooliin ja tuottavuuteen nykyajan työssä. Lue, mitä kaikkea päivän aikana on luvassa.
Blogi

MFA – nykyaikaisen tietoturvan peruspilari

Tietovuoto siellä, varastettuja tunnuksia täällä. Saamme tämän tästä lukea vastaavanlaisia uutisia. On liian helppoa tuudittautua ajatukseen, etteivät nämä tietoturvaongelmat koske omaa it-infraamme.
Blogi

Teams ja paremmat tavat työskennellä

Teams on työväline, joka kokoaa tiedostot, keskustelut, ulkoiset lähteet ja kokoukset yhteen sovellukseen. Erilaisten toimintojen yhdistäminen on kuitenkin luonut omat haasteensa.
Blogi