Hallinta- ja valvontapalveluitamme voit hyödyntää joko kokonaisuutena tai osissa ostamalla pelkän valvonnan tai hallinnan erikseen. Palvelumme voidaan liittää konesalissasi sijaitseviin järjestelmiin tai osaksi julkisia tai yksityisiä pilvipalveluita.

Valvonta varmistaa nopean reagoinnin

Palvelumme valvoo tehokkailla valvontavälineillä järjestelmiä, verkkolaitteita ja sovelluksia. Valvontapalvelumme hankittuasi sinun ei tarvitse hankkia omaa teknistä valvontajärjestelmää tai huolehtia sen jatkuvasta kehittämisestä yksin. Ohjaamme hälytykset aina eteenpäin sinulle tai nimeämällesi taholle. Tarvittaessa saat meiltä myös asiantuntija-apua varsinaiseen ongelmanratkaisuun.

Hallintapalvelu varmistaa toimivuuden 24/7

Hallintapalvelumme kautta me vastaamme yhdessä kanssasi palvelimien ja verkkolaitteiden vianselvityksestä ja korjauksista sovittujen palvelutasojen mukaisesti. Hallintapalvelumme sopii erityisesti niille organisaatioille, joiden palveluiden on toimittava myös normaalien toimistoaikojen ulkopuolella. Palvelumme auttaa myös, kun haluatte siirtää IT-osaston tekemisen painopistettä perusongelmien selvittämisestä tuottavampiin tehtäviin. Palveluun sisältyvät myös tietoturvapäivitykset ja jatkuva kehittäminen.

Kattavat asiantuntija- ja koulutuspalvelut

Asiakkaan IT-ympäristön kehittäminen on meille kunnia-asia. Kehittämällä tietotekniikkaasi varmistamme, että IT palvelee yrityksesi liiketoimintaa ja tekniset ratkaisut pysyvät ajan tasalla. Tarjoamme myös osaavat asiantuntija- ja konsultointipalvelut palvelin- ja verkkolaitteisiin, Microsoft -ympäristöihin, virtuaalisointiin ja tietoturvaan.

Sovellusalustapalvelut

Sovellusalustapalvelu on laajennus palvelinten valvonta- ja hallintapalveluumme. Otamme vastuun myös palvelun kohteena olevasta sovellusalustasta (IIS), tietokannasta (SQL) tai räätälöidystä liiketoimintajärjestelmästä (esim. ERP tai BI), jolle suoritamme myös herätteen-, häiriön- ja ongelmanhallintaa sekä muutoksia.

Tietoturva hallinta- ja valvontapalveluissa🔒

Hallinta- ja valvontapalveluissa (käyttöpalveluissa) oleellisinta on, että ymmärrämme miten yrityksenne hyödyntää palvelinympäristössä tai julkisessa pilvessä olevia tietojärjestelmiä ja siellä olevaa tietoa. Varmistamme osaltamme yrityksenne liiketoiminnan jatkuvuuden häiriötilanteissa.

Hallitsemme yrityksenne peruspalvelininfran, sisäverkon ja DMZ-ulkoverkon pääsyoikeusmäärityksiä niin loppukäyttäjienne kuin kolmansien osapuolien osalta. Oleellinen osa palveluamme onkin pääkäyttäjäoikeuksien ja salasanojen hallinnointi.

Hallinta- ja valvontapalvelut huolehtivat kriittisten tietoturvapäivitysten asentamisesta sekä palvelinten käyttöjärjestelmien päivityksistä. Seuraamme puolestasi myös esim. Kyberturvallisuuskeskuksen julkaisemia tietoturvailmoituksia ja reagoimme nollapäivähaavoittuvuuksiin välittömästi.

Tietoturvalliset hallinta- ja valvontapalvelut

➡️ Pääsyoikeuksien määrittäminen ja salasanojen hallinta
➡️ Tietoturvallinen arkkitehtuuri & tietoturvaprotokollat
➡️ Haavoittuvuuksien ja poikkeamien seuraaminen
➡️ Tietoturvan huomioiminen konfiguraatioissa
➡️ Palvelinten käyttöjärjestelmien tietoturvapäivitykset
➡️ Tietoturvauhkia mahdollistavien palvelinten päivitykset EOL

LUE LISÄÄ TIETOTURVASTA

Kiinnostuitko hallinta- ja valvontapalveluista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Niko Lehtonen Palvelumyynti 050 492 5131 niko.lehtonen@tietokeskus.fi
Jari Kinnunen Liiketoiminnan kehityspäällikkö 040 754 9903 jari.kinnunen@tietokeskus.fi