Konsulttimme yhdistävät ennen näkemättömällä tavalla osaamisen, näkemyksen ja kokemuksen asiakkaiden iloksi kehittämällä ja optimoimalla IT-infrastruktuuria. Ydinosaamistamme ovat modernin IT-infran teknologiat. Kelpuutamme joukkoomme vain parhaat: konsulttimme ovatkin oman erikoisosaamisalueensa huippuosaajia.

Ratkaisut

Ratkaisumme tarjoavat valmiit paketit IT-ympäristön kehittämiseen ja teknologioiden täysimääräiseen hyödyntämiseen – sijainnista tai käyttötavasta riippumatta.

Olemme todellisia konesalien- ja pilvi-infrojen ammattilaisia. Tarjoamme asiakkaillemme osaamista, näkemystä ja kokemusta moninaisten pilviratkaisujen osalta.

LUE LISÄÄ

Menetelmät

Olemme luoneet määrämuotoiset menetelmät toteutusten laadun ja nopeuden varmistamiseksi. Menetelmämme takaavat, että toteutukset pysyvät annetussa aikataulussa ja ylimääräisiä kustannuksia ei synny.

Tietokeskuksen ratkaisut on mahdollista toteuttaa useilla eri menetelmillä mm. Learn By Doing– tai Avaimet käteen -konseptia hyödyntäen.

LUE LISÄÄ

Mentorointi

Mihin suuntaan IT-infraa kannattaisi kehittää? Organisaation on usein haastavaa tunnistaa uusien ja uudistuneiden teknologioiden joukosta ne, joista olisi saatavissa suurin hyöty ja lisäarvo.

Usein ratkaisu löytyisi ominkin voimin, kunhan löytyisi aikaa pysähtymiseen. Mentorointi-palvelumme auttaa löytämään parhaimmat ratkaisut IT-infranne kehittämiseksi.

LUE LISÄÄ

Haluaisitko kuulla lisää konsultointipalveluistamme?

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Kai Lehtonen Liiketoimintajohtaja, konsultointi 0400 637 315 kai.lehtonen@tietokeskus.fi