Mitä konsultointi pitää sisällään? 

Laahaako IT-ympäristösi ajasta jäljessä? Kaipaatko tehokkuutta ja tietoturvaa organisaatiosi arkeen? Aiheuttavatko käytössä olevat työkalut enemmän tuskaa kuin tuottoa? Anna konsulttiemme auttaa – ei käsienheiluttelua, vaan aitoja ratkaisuja ongelmiisi. 🙋🏼‍♂️

Homman ydin on se, että kehitämme ja tehostamme yrityksesi IT-ympäristöä. Ja samalla siirrämme tuoretta osaamista myös IT-henkilöstöllesi.

Konsulttimme auttavat sinua mm. seuraavissa asioissa:

Microsoft 365  -työkalujen tehokas hyödyntäminen
Microsoft Power Platform
IT-infran ja tietoturvan auditointi
IT-infran modernisointi
Tietoturvallinen työskentely
Valmennukset tietotekniikan ammattilaisille

Voimme keskittyä parantamaan yhtä osa-aluetta kerrallaan tai paiskia pitkäjänteisesti töitä sen eteen, että koko IT-ympäristösi saadaan priimakuntoon. Kuinka vain itse haluat!

✅ Tarjoamme yrityksellesi siis:

 • Tarkan tilannekuvan IT-ympäristösi tilasta ja mahdollisista kompastuskivistä
 • Liiketoimintaasi aidosti tukevat, ajantasaiset infra- ja pilviratkaisut
 • Uusimmat sovellukset ja työkalut henkilöstösi päivittäiseen työskentelyyn
 • Oikein mitoitetut ja ajantasaiset lisenssit (mm. M365, Azure jne.)
 • Tehokkaat käyttöönotot, työpajat ja valmennukset eri teknologioille, joilla varmistat henkilöstösi osaamisen ja paremman tuottavuuden
 • Parhaat tietoturvakäytännöt ja -teknologiat, joilla turvaat liiketoimintasi

Epäilyttääkö IT-ympäristösi tila? Pitäisikö sitä kehittää säännöllisemmin?

Konsulttimme ovat alansa huippuja ja tuottavat sovitun täsmäavun, sovittuun hintaan, sovitussa aikataulussa – ilman piilotettuja kustannuksia.

Jos toimiva infra ja perustietotekniikka ovat liiketoimintasi kulmakiviä (aika monella ne ovat, usko pois), olet myös erittäin tervetullut palveluasiakkaaksemme. Saat konsulttiosaamisen lisäksi nimetyn asiakastiimin huolehtimaan yrityksesi tuki- ja ylläpitotehtävistä. Pidämme huolta päivittäisistä perustoiminnoista ja huolehdimme siitä, että ympäristösi pysyy ajantasalla ja kehittyy jatkuvasti liiketoimintasi tarpeiden mukaan.

Olemme erityisen ässiä Microsoftin eri teknologioiden käyttöönotoissa, pilviratkaisuissa ja työtapojen kehittämisessä. Hallitsemme Microsoft 365 -palvelukokonaisuuden läpikotaisin.

Voimme olla avuksi, jos kaipaat sparrikaveria esimerkiksi näiden juttujen kanssa: M365, Azure, Windows Server, Active Directory, MFA, Single Sign-on, Power BI, Intune, Endpoint Manager, Autopilot, Teams, SharePoint, PowerAutomate, Forms, Stream jne.

Emme kuitenkaan halua sulloa sinua samaan muottiin muiden kanssa, vaan valitsemme aina organisaatiollesi parhaiten toimivan ratkaisun. Työskentelemme sujuvasti niin perinteisessä palvelinympäristössä kuin modernin pilvi-infran parissakin. Usein liiketoimintaa parhaiten palveleva ja kustannustehokkain ratkaisu löytyykin siitä välistä; hybridi-infralla valjastat pilven parhaat hyödyt käyttöösi nopeasti ☁️⚡️

HALUAN KUULLA LISÄÄ

Jos vielä epäröit, tässä on paras hissipuheemme siihen miksi sinunkin kannattaa lainata meiltä konsultti työpariksesi:

 • Sinun ei tarvitse haalia kaikkea osaamista yrityksesi seinien sisälle ja panostaa tähän aikaa ja rahaa.
 • Navigointi ratkaisujen valtameressä on huomattavasti helpompaa kaverin kanssa ja yhdessä löydätte yrityksellesi parhaat vaihtoehdot nopeasti.
 • Monissa vesissä uineet konsulttimme ovat nähneet (ja tehneet) kaikki ne mokat joihin IT-projekteissa tyypillisesti langetaan ja siksi he ovat myös erityisen hyviä välttämään ne.
 • Saat projektisi maaliin nopeammin ja tehokkaammin, ilman ylimääräistä teknologiajumppaa ja säätöä.
 • Kasvatat samalla organisaatiosi omaa osaamista – työskentelemme halutessasi Learn by Doing -tyyliin ja uudet teknologiat tulevat samalla tutuiksi
 • Kaikki konsulttimme ovat hyvin koulutettuja, sertifioituja alansa huippuammattilaisia.

Okei, jutellaan lisää!

Esimerkkejä hinnoistamme:

Palveluiden hinnat ovat kiinteät, lopullinen hinta määräytyy organisaatiosi infran ja loppukäyttäjien määrän mukaan. Mahdolliset matkakulut veloitetaan toteutuneen  mukaan erikseen. Useat palvelupaketit ja valmennukset voidaan toteuttaa myös täysin etänä – kysy lisää!

IT-infran tilannekatsaus alk. 2300 € alv. 0 %
Azure-auditointi alk. 1250 € alv. 0 %
Sovelluskartoitus alk. 1590 € alv. 0 %
Microsoft Teams – hallittu käyttöönotto alk. 2500 € alv. 0 %

 

Konsulttiemme luetuimmat blogit ja suosituimmat webinaaritallenteet

Järjestämme säännöllisesti maksuttomia webinaareja, joissa esittelemme teknologiauutuuksia ja -päivityksiä tuoreeltaan eri aihealueittain. Kirjoitamme näistä parhaita vinkkejä myös blogin puolella, olepa hyvä!

Blogit 📝

Webinaaritallenteet 🎧 💻

Olisiko konsulttiemme osaamiselle käyttöä?

Jätä yhteystietosi tähän, niin jutellaan lisää:

Mikael Eerola 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi