Tietokeskus avuksi ☁️

Jos olet aikeissa korvata perinteisen palvelininfrasi kokonaan tai osittain Azure pilvipalveluilla, meiltä löytyy niin osaamista kuin kokemustakin. Voit jättää Azure-tilauksen, Governancen sekä Azure-infrastruktuurin hallinnoinnin ja raportoinnin meidän huoleksemme. 

Varmista että kriittiset palvelusi toimivat kaikissa tilanteissa

Pilvessä kapasiteetti ja työkuormat skaalautuu eri tarpeisiin. Tämä takaa sen, että liiketoiminnalle kriittiset palvelut eivät kaadu kapasiteetin puutteen vuoksi ja sitä on aina oikea määrä käytössäsi sekä samalla kuitenkin maksat vain kapasiteetista käytön mukaisesti.

Saat valmiit palvelut liiketoimintaa tukemaan

Azure pilvi tarjoaa laajan valikoiman valmiita palveluita mm. liiketoimintasovellusten, tietoturvan, pääsynhallinnan sekä tietoliikenteen tueksi. Saat tarvittavat peruskomponentit kuukausihinnalla sen sijaan, että rakentaisit ne itse. Yksi sovellus saattaa vaatia useita taustakomponentteja toimiakseen, jolloin säästää aikaa ja rahaa, kun nämä ovat valmiina tarjolla sekä helppo ottaa käyttöön.

Rakenna liiketoimintasi pilveen, yksi huoli vähemmän

Et tarvitse omia palvelimia tai muita ratkaisuja, sillä halutessasi voit rakentaa kaikki sovelluksesi ja palvelusi Azuren päälle. Näin säästyt konesalien ylläpidolta ja tehostat IT:si toimintaa.

Azure Governance 

Julkisen pilven käytölle on ominaista, että asiakkaan Azure-ympäristössä on useita eri toimijoita. Tämän vuoksi on äärimmäisen tärkeää, että kaikki toimijat, myös asiakas itse, noudattavat samaa pelikirjaa. Governance malli on pelikirja asiakkaan Azuressa toimimiseen. Yhteinen pelikirja varmistaa muun muassa: 

 • Azure infrastruktuurin eheyden sen kehittyessä ja käytön laajentuessa
 • Tietoturvan toteutumisen pelikirjan määritysten puitteissa
 • Henkilöillä on pääsy ja näkymä vain heille rajattuun kohteeseen
 • Kustannusten ennakoituvuuden
 • Jaettujen resurssien keskitetyn muutoshallinnan
 • Nimeämiskäytäntöjen yhtenäisyyden
 • Tarvittavan dokumentaation tason ja ylläpidon
 • Parhaiden käytäntöjen mukaiset muut määritykset

Haluatko ottaa Azuren hyötykäyttöön?

Ota meidät kaveriksi, meiltä löytyy alan kovimman luokan osaajat. Laita viestiä missä kaipaisit apua, niin laskemme sinulle tarjouksen.

Azuren käyttöönotto: Tietokeskus apuna

Hankkiessasi Azure pilveä Tietokeskuksen kautta, saat Azuren täysin samoilla hinnoilla, kuin ostaessasi sitä suoraan Microsoftilta, mutta lasku tulee Tietokeskukselta. Se tuo sinulle joustavuutta laskutuksen osalta. Lisäksi toimimme yhteystahona sinun ja Microsoftin välissä: näin saat suomenkielistä tukea ja opastusta. 

Lisäksi on hyvä muistaa, että siirtymä pilveen vaatii aina suunnittelua. Tietokeskuksen ammattilaiset tulevat tässä avuksi! 

Kysäise tarjous

Tietoturva Azure palveluissa🔒 

 • Azure hallintapalveluiden keskeinen lähtökohta on ymmärtää asiakkaan pilvipalvelujen tietoturvalliseen käyttöön määritetyt periaatteet sekä politiikat ja miten liiketoiminnan erityistarpeet vaikuttaa siihen, miten pystymme omilla toimillamme tukemaan asiakkaan pilvipalvelujen tietoturvan toteutumista. 
 • Huolehdimme Azure tilauksenne ”subscription” pääsyoikeuksista sekä pääkäyttäjienne, että kolmansien osapuolien osalta yhdessä sovitun käyttöoikeus/pääsynhallintapolitiikan mukaisesti. 
 • Homioimme myös Azure palvelun konfiguraatioissa parhaat käytännöt sekä näihin liittyvät tietoturvamääritykset kuten verkot eri Azure-palveluille. Toimittaja myös toimii asiakkaan neuvonantajana tietoturvamääritysten osalta. 

Älä hanki mitään teknologioita tai työkaluja summanmutikassa – onhan IT:lläsi roadmap?

Jotta saat IT:stäsi parhaan hyödyn irti yrityksesi liiketoiminnalle ja työntekijöille, täytyy sinulla olla suunnitelma ennen kuin hankit uusia teknologioita.

Jokaisella yrityksellä pitäisi olla IT:lle selkeä roadmap: 6–12 kuukauden suunnitelma, joka kertoo IT:n lähtö- ja tavoitetilan, sekä ennen kaikkea sen, miten aukko näiden välillä kurotaan kiinni. Se siis kertoo, millaisia kehitysaskeleita IT:n täytyy ottaa, jotta siitä saadaan paras hyöty irti.

Jos teillä ei ole tällaista olemassa, ei huolta – meillä on tähän valmis työpaja, jonka lopputuloksena saat asiantuntijoiden kasaaman kehityssuunnitelman.

Tutustu kehitystyöpajaan | 1875 € 

Kiinnostuitko Azure-pilvipalveluista?

Kerro meille mitä kaipaat, niin jutellaan lisää!

Mikael Eerola Myyntipäällikkö 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi
Hannu Rajala Myyntipäällikkö 050 495 3931 hannu.rajala@tietokeskus.fi
Kalle Salonen Myyntipäällikkö 050 400 2827 kalle.salonen@tietokeskus.fi