Tero Tolonen tekee äänestä uutta käyttöliittymää

Jabran tuotehallintoa johtava Tero Tolonen vieraili Tietokeskuksella kertomassa audiotekniikan kehityksestä ja äänen merkityksen kasvusta. Lue kolmiosaisen blogisarjan ensimmäisestä osasta, miten Tero päätyi nykyiseen työhönsä, ja miten hän johtaa tiimiään.
Blogi

Tietoiskuseminaarin kävijämäärä nousi jälleen ennätyslukemiin

Turun Logomo täyttyi yli 400 seminaarivieraasta, kun Tietoiskuseminaari järjestettiin 11. kertaa 7.5.2019. Päivän tietoiskuissa pureuduttiin tietotekniikan vaikutukseen työhön ja tuottavuuteen. Tapahtumassa juhlistettiin myös tänä vuonna 30 vuotta täyttävää Tietokeskusta.
Blogi

Office 365 – modernin työnteon mahdollistaja

Kautta maailman suosittu Office 365 pitelee Suomessakin kärkisijaa tuottavuustyökalujen joukossa. Vaikka monet organisaatiot käyttävät Office 365:ttä, hyödynnetään harmillisen usein vain sähköpostia pilvessä. Mahdollisuuksia kun riittää paljon muuhunkin.
Blogi

Kevään ykköstapahtuma Tietoiskuseminaari tulee taas Turkuun

Tunnelma on taas katossa 7. toukokuuta, kun yrityspäättäjien ja IT-ammattilaisten ykköstapahtuma Tietoiskuseminaari täyttää Turun Logomon. Tapahtuma keskittyy tietotekniikan rooliin ja tuottavuuteen nykyajan työssä. Lue, mitä kaikkea päivän aikana on luvassa.
Blogi

MFA – nykyaikaisen tietoturvan peruspilari

Tietovuoto siellä, varastettuja tunnuksia täällä. Saamme tämän tästä lukea vastaavanlaisia uutisia. On liian helppoa tuudittautua ajatukseen, etteivät nämä tietoturvaongelmat koske omaa it-infraamme.
Blogi