Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna: työmme ydin on vaikuttaa positiivisesti asiakkaidemme liiketoimintaan ja arkeen tietotekniikan avulla. Rakennamme IT-ympäristöjä, joilla helpotetaan ja tehostetaan organisaatioiden toimintaa ja mahdollistetaan liiketoiminnan kehitys.

Kaikki tämä meillä tehdään yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä. Jos sinua kiinnostaa jatkuva kehittyminen, osaamisen kasvattaminen, vastuun ottaminen monipuolisista projekteista ja merkityksellisen työn tekeminen teknologioiden kanssa, nyt on aika hypätä mukaan!

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Kerrothan osaamisesi ydinalueen heti hakemuksesi alussa. Mahdollisia tehtäväalueita ovat esimerkiksi myynti, konsultointi, etätuki/lähituki, järjestelmät, elinkaaripalvelut, hallinto ja markkinointi.

Täytä hakemus

Tietokeskus työpaikkana

Olemme iso yritys pienen yrityksen vaatteissa. Meillä on valtakunnallisen talon resurssit ja projektit, joten pääset osoittamaan kyntesi ja osaamisesi hyvin monenlaisessa hommassa. Toimimme ilman vauhtia hidastavia rakennejarruja. Saat siis ison talon hyödyt ilman ison talon taakkaa.

Meillä ei heilutella käsiä, vaan työnnetään kädet saveen. Koska olemme iso-pieni yritys, asiakkaidemme projektit vaihtelevat nopeista korjausliikkeistä monimutkaisiin IT-kokonaisuuksiin.

Meillä asiantuntijat pääsevätkin rakentamaan todella monipuolisia ratkaisuja niin paikalliselle pk-yritykselle kuin isoille julkishallinnon organisaatioille.

Tietokeskus on kovien osaajien koti

Meillä hyppäät mukaan vaativiinkin asiakasprojekteihin. Niinpä Tietokeskus sopii parhaiten IT-asiantuntijoille, jotka:

  • tuntevat laajasti teknologioita ja osaavat soveltaa osaamistaan erilaisten asiakkaiden ja projektien parissa
  • työskentelevät mielellään uusimpien teknologioiden parissa ja kehittävät asiakasympäristöjä aktiivisesti
  • haluavat kehittää niin omaa kuin asiakkaan osaamista
  • arvostavat vapautta tehdä hommia matalassa hierarkiassa, jatkuvasti kehittyvien prosessien mukaan
  • uskaltavat tehdä rohkeita ratkaisuja ja vetävät niiden toteutuksen läpi (sekä suhtautuvat mahdollisiin epäonnistumisiin oppimishetkinä)

Jos tämä kuulostaa sinulta, tsekkaa meidän avoimet työpaikat tästä 👇🏻

Näin tietokeskuslaiset kuvaavat työtään 💬

Sinun ei tarvitse uskoa vain tietokeskuksen markkinoinnin sanaa (kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että tämä sivu on markkinoinnin käsialaa 😉 ). Joten annetaanpa puheenvuoro meidän omalle porukalle. Tässä muutama suora tietokeskuslaisen kommentti työskentelystä meillä.

 

”Meillä tiimiläiset haluavat jatkuvasti kehittää osaamistaan ja suhtautuvat erittäin positiivisesti koulutuksiin. Osallistujat löytyvät nopeasti, kysymyksiä esitetään ja uusia koulutuksia toivotaan itselle tärkeistä asioista. Joka päivä opitaan uutta ja ollaan valmiita pyytämään neuvoa. Jokainen on vuorollaan myös neuvomassa, kun käsittelyssä on itselle tutumpi aihe.”

Antti Koskenvoima, verkkopalveluiden esimies

 

”Asiakkaan ympäristön ja sen elinkaaren kehittämistyö ovat vaativaa kokonaisuuksien suunnittelua, jossa näkyy oma osaaminen ja kädenjälki. Asiakaskohtainen vaihtelu tekee työstä mielenkiintoista – työssä pääsee keskustelemaan ja kehittämään asioita IT-päättäjien sekä asiantuntijoiden kanssa. Arkkitehdin suunnittelu- ja kehitystyön lähtökohtana ovat usein asiakkaan liiketoiminnalliset tarpeet ja tavoitteet, joten työssä yhdistyvät tekninen ja strateginen ajattelu.”

Antti Hurme, järjestelmäarkkitehti

 

Mitä saat tietokeskuslaisena? 😎

Lyhyesti sanottuna: paljon. Paljon enemmän kuin voimme tässä edes kertoa. Niinpä tässä meidän mielestä 3 tärkeintä asiaa.

✅  Kehityksestäsi kiinnostuneen valmentavan esihenkilön

Me tykkäämme kunnianhimoisista tyypeistä ja haluamme myös panostaa heihin. Siksi kysymme heti aloittaessasi mitkä tavoitteesi ovat ja valmennamme sinua niissä eteenpäin.

Meistä kehittyminen on asiantuntijaorganisaatioissa todella tärkeää. Siksi meillä on jo monta vuotta panostettu valmentavaan esihenkilötyöskentelyyn. Panostus näkyy luottamuksena ja tähänkin on arvosana: 3,65 (asteikko 1-4).

Kehittymistäsi on tukemassa iso valtakunnallinen organisaatio. Meillä pääset varmasti kehittämään omaa osaamistasi niin muodollisten koulutusten ja sertifikaattien kautta kuin ihan kädet savessa työn ohella ja kantapään kautta kentällä opittuna.

✅  Hyvinvoinnistasi huolehtivan organisaation

Jos nyt suoraan saa kehua niin meillä on aika käsittämättömän hyvä työterveys Mehiläisessä. Siihen kuuluu mm. erikoislääkärikäynnit, päivystyshoito iltaisin ja viikonloppuisin, työfysioterapeutin palvelut sekä tapaturmista (myös vapaa-ajalla) aiheutuva leikkaushoito. Ja koska teemme kaikki tietotyötä, meille on tärkeää pitää työntekijöidemme henkisestä hyvinvoinnista huolta. Siksi työterveyteemme kuuluu myös terapiapalvelut. Teemme myös paljon ennaltaehkäisevää työtä hyvinvoinnin eteen.

Niinpä kysymme säännöllisesti työntekijöiltä heidän fiiliksistään, kehitystoiveistaan ja ajauksistaan siitä, mikä toimii ja mikä ei. Näistä kyselyistä menee aina ehdotettuja toimenpiteitä käytäntöön. Meillä tehdään aktiivisia toimenpiteitä, kun havaitsemme haasteita hyvinvointiin liittyen.

✅  Rennon ja huumorintajuisen kulttuurin

Joo, tiedämme, että kaikki sanoo näin. Organisaation rentous ja huumorintaju on ihan supervaikeaa tuoda esiin kirjoitetussa muodossa. Sisäpiirin vitsit ja me-henki eivät oikein käänny ulkopuolisille kirjoitetulle sivulle. Sitä paitsi, jos kertoisimme täällä kaikki puujalkavitsimme, emme ehkä saisi ketään hakemaan meille. (Vitsi, vitsi) 😅

Mutta kerromme kuitenkin pari esimerkkiä rentoudesta. Ensinnäkin meidän jengi on antanut tiimien me-hengelle arvosanaksi 3,46 (asteikolla 1-4). Meistä tuo on aika kova juttu, vaikka toki neloseen tulevaisuudessa tähdätäänkin.

Rentous näkyy myös työn tekemisessä. Meillä tehdään töitä draivilla, mutta rennosti. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän porukalla on kunnianhimo kohdallaan ja töitä tehdään kasvun vauhdittamana. Siksi välillä voi vauhdissa kokeillessa sattua ja tapahtua, mutta sitä ei katsota otsa kurtussa. Hommat tehdään kunnolla, mutta me emme toimi kuin tiukasti koulutettu armeija.

 

Jos kaikki lukemasi kuulostaa siltä, että sopisit meille kuin hanska käteen, odotamme kuulevamme sinusta pian. 😉

Tietokeskus pähkinänkuoressa

7
alueellista toimipistettä
345
työntekijää
4.3
Esimiestyön arvosana (asteikko 1-5)
74,9
Työntekijöiden NPS
3,93
Työstä innostumisen arvosana (asteikko 1-5)

Tietokeskus sosiaalisessa mediassa