Meillä asiantuntijat pääsevät rakentamaan ja kehittämään monipuolisia IT-ratkaisuja niin paikalliselle pk-yritykselle kuin isoille B2B- ja julkishallinnon organisaatioille. Käytössämme on alan uusimmat teknologiat.

Palveluihimme kuuluvat perustietotekniikan palvelut palvelupisteellä ja IT-tukipalvelut, asiantuntijapalvelut, kuten arkkitehtuuripalvelut ja ylläpito- ja pilvihallintapalvelut sekä konsultointipalvelut.

Toimimme joustavasti hybridiympäristössä ympäri Suomea ja tuotamme IT-tukipalveluita alueellisesti. Palvelupisteemme sijaitsee Turussa, jossa tuotamme Tier1-tason etä- sekä lähitukipalvelua.

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti osaajia käyttäjäpalvelujemme etä- ja lähituen tehtäviin sekä asiantuntijapalveluihimme. Tarjoamme lisäksi harjoittelupaikkoja lähi- ja etätuen tehtävissä ja mahdollisuuksia opinnäytetyön tekijöille. Meiltä löytyy kiinnostavia hommia myös IT-ratkaisujen myyjille ja liiketoiminnan tukitoiminnoissa työskenteleville.

HALUAN TILATA ILMOITUKSET AVAUTUVISTA TYÖPAIKOISTA

Olemme kovien osaajien koti

Tietokeskus sopii erityisen hyvin IT-asiantuntijoille, jotka tuntevat tai haluavat oppia laajasti teknologioita ja osaavat soveltaa osaamistaan erilaisten asiakkaiden ja projektien parissa. Henkilöstömäärämme kasvaa jatkuvasti, mikä tarkoittaa monipuolisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia. 

Lupaamme, että

  • Roolisi ei rajoitu kapeaan sektoriin. Kehitämme asiakkaidemme IT-ympäristöjä rautaisista ammattilaisista koostuvissa tiimeissä, joissa voit saada kullanarvoista oppia eri alojen osaajilta.
  • Pääset kehittämään osaamistasi lähes rajattomasti – vaikkapa suorittamalla sertifikaatteja työajalla. 
  • Esihenkilösi tukee sinua kasvupolkusi suunnittelussa ja toteuttamisessa.
tietokeskuslaiset pelaamassa pöytälätkää


Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja autamme sinua loistamaan työssäsi

 

Emme jätä sinua yksin.

Teemme töitä yhdessä hyvällä fiiliksellä, ja huolehdimme riittävästä työn resursoinnista. Sinut perehdytetään työhösi ja työyhteisöösi järjestelmällisesti, ja saat myös oman tuutorin.

Saat erinomaisen esihenkilön.

Meillä on panostettu vuosia valmentavaan johtamiseen, ja työntekijämme ovat antaneet esihenkilötyön arvosanaksi keskimäärin 4,2 (asteikolla 1–5). Esihenkilömme kohtelevat sinua yksilönä, auttavat sinua kehittymään ja mahdollistavat sen, että pääset loistamaan työssäsi sekä saat joustavasti päättää miten teet työsi.

Saat erittäin laajat työterveyspalvelut.

Työterveyspalveluihin sisältyvät mm. erikoislääkärikäynnit, päivystyshoito iltaisin ja viikonloppuisin, terapiapalvelut sekä tapaturmista (myös vapaa-ajalla) aiheutuva leikkaushoito.

Tietokeskus on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Tietokeskus on saavuttanut jo neljänä vuotena peräkkäin Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen Eezy Flown People Power – henkilöstötutkimuksessa. Henkilöstötyytyväisyyden indeksilukumme on parempi kuin toimialalla keskimäärin.