Toimintavarmat tietoliikenneratkaisut yrityksille

Harmittaako, ettei operaattorisi ymmärrä sinua ja yrityksesi tarpeita? Oletko vain yksi asiakasnumero muiden joukossa? Meille jokainen asiakas on yksilö. Yritämme parhaamme mukaan ymmärtää, miten IT-ratkaisuiden tulisi tukea organisaatiosi päivittäistä tekemistä, toimintaa ja tavoitteita.

Yhteydet

Kiinnitämme erityistä huomiota kolmeen asiaan: verkkoyhteyksien toimivuuteentietoturvaan ja siihen, että nämä yhdessä varmistavat pilvipalveluiden mahdollisimman sujuvan käytön.

Saat meiltä tarpeisiisi sopivat Internet-yhteydet,  yritysverkkoratkaisut sekä turvallisen tavan liikennöidä konesaliin. Yhteyksiä on tarjolla kaiken tyyppisiä ja kaikilla nopeuksilla – koko Suomen alueella. Pohjoismaisia asiakkaitamme palvelemme kumppaniverkostomme avulla.

Saat meiltä luotettavat, tietoturvalliset ja toimintavarmat Internet-yhteydet toimipisteisiin ja konesaleihin. Yhteydet ovat varmennettu operaattoririippumattomasti, joten laajakaan häiriötilanne ei vaikuta palveluihisi tai käyttäjien arkeen.

Jos käytät palveluita Tietokeskuksen konesalista, tai haluat palvelimillesi hyvän kodin, on toimintavarma yhteys konesaliin tärkeässä roolissa. Konesalimme ovat varustettu kaikkien Suomessa toimivien operaattoreiden yhteyksillä, jotka voit hankkia kauttamme tai suoraan operaattorilta. Tarjoamme laajan valikoiman yhteyksien eri toteutustapoja ja nopeuksia, luonnollisesti myös kahdennettuna. Yhteyksiemme kaikki nopeus- ja toteutusvaihtoehdot ovat saatavilla kaikkiin konesaleihimme sekä niiden välille.

Saat meiltä myös suorat yhteydet kansainvälisiin pilvipalveluihin, kuten Azure ExpressRoute ja AWS Direct Connect.

Tärkeä osa turvallista yritysverkkoa on moderni palomuuriratkaisu, joka tunnistaa ja ymmärtää sekä sallitun, että haitallisen liikenteen on. Se ei tietenkään ole ainoa turva, vaan osa hyvin mietittyä ja laadukasta kokonaisuutta.

Tarjoamme palomuurit (ja muut tietoturvaratkaisut) palveluna toimipisteisiin ja konesaleihin. Jos organisaatiollasi on olemassaoleva palomuuri, voimme hyvin todennäköisesti ottaa sen haltuun ja palveluidemme piiriin.

Palomuuripalvelua voi helposti laajentaa lisäpalveluilla, kuten SSL-VPN:llä, hyökkäyksentorjunnalla sekä monella muulla tietoturvaa lisäävällä ja arkea helpottavalla ominaisuudella.

Kiinteä tai langaton lähiverkko palveluna

LAN ja WLAN -verkkoja toimistoihin ei enää tarvitse suunnitella, kilpailuttaa ja ostaa – ne kannattaa hankkia kätevästi palveluna. Ja ilman ikäviä määräaikaisia sopimuksia, kuten muutkin palvelumme. Lähiverkko palveluna sopii kaikenkokoisille yrityksille, jotka eivät halua käyttää aikaansa, pääomaansa tai leasing-yhtiötä laitteiden hankintaan, omistamiseen ja ylläpitoon.

Palvelumme takaa, että saat verkon käytöösi avaimet käteen -periaatteella. Kartoitamme toimipisteesi ja mittaamme WLAN-signaalien kuuluvuuden. Teemme tarvittaessa myös kaapeloinnin ja asennukset. Tämän jälkeen valvomme ja ylläpidämme verkon toimivuutta 24/7. Korjaamme mahdolliset häiriöt ensi tilassa ja vaihdamme vikaantuneet laitteet uusiin.

Tuki- ja asiantuntijapalvelut

Tietokeskus tunnetaan erinomaisista tukipalveluistaan, jotka kattavat myös asiakkaidemme tietoliikenne-, tietoturva- ja lähiverkkoratkaisut. Ylläpidämme ja tuemme itse toteutamiamme ratkaisuja. Voimme myös ottaa haltuun olemassa olevan ympäristönne. Tuotamme teille tuki- ja asiantuntijapalveluita sekä kehitämme ympäristöä yhdessä kanssanne eteenpäin.

Uskomme vahvasti, että hyvän palvelun takeena on toimiva ja jatkuva keskusteluyhteys toimittajan ja asiakkaan välillä. Me pidämme palvelulupauksemme aj varmistamme, että asiakkaan kulloinkin tarvitsema osaaminen on kauttamme aina saatavilla.

 

Kiinnostuitko tietoliikennepalveluista?

Jätä yhteystietosi alle, niin jutellaan lisää:

Niko Lehtonen Palvelumyynti 050 492 5131 niko.lehtonen@tietokeskus.fi