Toimintavarmat tietoliikenneratkaisut yrityksille

Harmittaako, ettei operaattorisi ymmärrä sinua ja yrityksesi tarpeita? Oletko vain yksi asiakasnumero muiden joukossa? Meillä jokaista asiakasta kohdellaan yksilönä. Ymmärrämme, miten IT-ratkaisuiden tulisi tukea organisaatiosi päivittäistä tekemistä, toimintaa ja tavoitteita. Tietoverkko ei ole sen mystisempi kokonaisuus kuin mikään muukaan IT-osaamisen alue – sen täytyy toimia luotettavasti ja olla tietoturvallinen käyttäjilleen.

Saat meiltä tarpeisiisi sopivat Internet,  yritysverkkoyhteydet sekä turvallisen tavan liikennöidä konesaliin VPN- ja palomuuriratkaisuilla. Yhteyksiä on tarjolla kaiken tyyppisiä ja kaikilla nopeuksilla – koko Suomen alueella. Pohjoismaisia asiakkaitamme palvelemme kumppaniverkostomme avulla. Saat meiltä myös suorat yhteydet julkipilvipalveluihin, kuten Azure ExpressRoute ja AWS Direct Connect.

Tietoliikennepalveluiden hyödyt yrityksille:

  • Valvottu ja hallittu kokonaisratkaisu
  • Ratkaisusuunnittelu, tietoliikennelaitteet ja ylläpito samassa paketissa
  • Skaalautuu tarpeiden mukaan
  • Ei vaadi asiakkaalta laiteinvestointeja eikä omia ylläpitoresursseja
  • Verkkoinfran korkea käytettävyys, tietoturva ja ajantasaiset päivitykset

Mitä Tietokeskuksen tietoliikenne ja lähiverkkopalvelut pitävät sisällä?🤔

Saat meiltä luotettavat, tietoturvalliset ja toimintavarmat Internet-yhteydet toimipisteisiin ja konesaleihin. Yhteydet ovat varmennettu operaattoririippumattomasti, joten laajakaan häiriötilanne ei vaikuta palveluihisi tai käyttäjien arkeen.

Jos käytät palveluita Tietokeskuksen konesalista, tai haluat palvelimillesi hyvän kodin, on toimintavarma yhteys konesaliin tärkeässä roolissa. Konesalimme ovat varustettu kaikkien Suomessa toimivien operaattoreiden yhteyksillä, jotka voit hankkia kauttamme tai suoraan operaattorilta. Tarjoamme laajan valikoiman yhteyksien eri toteutustapoja ja nopeuksia, luonnollisesti myös kahdennettuna

Saat meiltä myös suorat yhteydet julkipilvipalveluihin, kuten Azure ExpressRoute ja AWS Direct Connect.

Tärkeä osa turvallista yritysverkkoa on moderni palomuuriratkaisu, joka tunnistaa ja ymmärtää sekä sallitun, että haitallisen liikenteen. Se ei tietenkään ole ainoa turva, vaan osa hyvin mietittyä ja laadukasta tietoturvakokonaisuutta.

Tarjoamme palomuurit (ja muut tietoturvaratkaisut) palveluna toimipisteisiin ja konesaleihin. Jos organisaatiollasi on olemassa palomuuri, voimme hyvin todennäköisesti ottaa sen haltuun ja palveluidemme piiriin.

Palomuuripalvelua voi helposti laajentaa lisäpalveluilla, kuten SSL-VPN:llä, hyökkäyksentorjunnalla sekä monella muulla tietoturvaa lisäävällä ja arkea helpottavalla ominaisuudella.

LAN ja WLAN -verkkoja toimistoihin ei enää tarvitse suunnitella, kilpailuttaa ja ostaa – ne kannattaa hankkia kätevästi palveluna. Ja ilman ikäviä määräaikaisia sopimuksia, kuten muutkin palvelumme. Lähiverkko palveluna sopii kaikenkokoisille yrityksille, jotka eivät halua käyttää aikaansa, pääomaansa tai leasing-yhtiötä laitteiden hankintaan, omistamiseen ja ylläpitoon.

Palvelumme takaa, että saat verkon käytöösi avaimet käteen -periaatteella. Kartoitamme toimipisteesi ja mittaamme WLAN-signaalien kuuluvuuden. Teemme tarvittaessa myös kaapeloinnin ja asennukset. Tämän jälkeen valvomme ja ylläpidämme verkon toimivuutta 24/7. Korjaamme mahdolliset häiriöt ensi tilassa ja vaihdamme vikaantuneet laitteet uusiin.

Tietokeskus tunnetaan erinomaisista tukipalveluistaan, jotka kattavat myös asiakkaidemme tietoliikenne-, tietoturva- ja lähiverkkoratkaisut. Ylläpidämme ja tuemme itse toteutamiamme ratkaisuja. Voimme myös ottaa haltuun olemassa olevan ympäristönne. Tuotamme teille tuki- ja asiantuntijapalveluita sekä kehitämme ympäristöä yhdessä kanssanne eteenpäin.

Uskomme vahvasti, että hyvän palvelun takeena on toimiva ja jatkuva keskusteluyhteys toimittajan ja asiakkaan välillä. Me pidämme palvelulupauksemme ja varmistamme, että asiakkaan kulloinkin tarvitsema osaaminen on kauttamme aina saatavilla.

Tietoturvalliset tietoliikenne ja lähiverkkopalvelut

➡️ Pääsyoikeuksien määrittäminen ja rajaaminen
➡️ Verkkojen segmentointi
➡️ Laitteiden tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset
➡️Laitteiden elinkaarivaihdot EOL
➡️ Tietoturvallinen arkkitehtuuri perustuen parhaisiin käytäntöihin

LUE LISÄÄ TIETOTURVASTA

Tietoturva tietoliikenne ja lähiverkkopalveluissa 🔒

Lähiverkkopalvelussa hallitsemme yrityksenne lähiverkon (langattoman ja langallisen) pääsyoikeuksia niin loppukäyttäjienne kuin ulkopuolisten tahojen osalta. Ulkopuolisilla tahoilla tarkoitetaan esimerkiksi yrityksenne vierailijoita varten perustettua vierailijaverkkoa. Hallinta perustuu yrityksenne kanssa määriteltyyn käyttöoikeuspolitiikkaan.

Pääkäyttäjäoikeuksien ja salasanojen hallinnointi on oleellinen osa lähiverkkopalveluamme. Huolehdimme esimerkiksi siitä, pääkäyttäjäsalasanat ovat erillisessä järjestelmässä, joihin on pääsy erikseen määritetyillä asiantuntijoilla. Lisäksi tietoturvaa lisää osaltaan myös se, että järjestelmään pääsy vaatii aina vahvaa tunnistautumista.

Kiinnostuitko tietoliikennepalveluista?

Jätä yhteystietosi alle, niin jutellaan lisää:

Niko Lehtonen Palvelumyynti 050 492 5131 niko.lehtonen@tietokeskus.fi