Mitta Oy on mittausalan talo, joka tarjoaa lähes kaikkea mittaamiseen liittyvää, kuten talonmittausta, maaperätutkimusta, karttojen piirtämistä, vesistösuunnittelua, ja drone-mittauksia.

Tällainen mittaaminen ja maan tutkiminen vaatii tietokoneilta huimaa laskuvoimaa. Siksi on tärkeää, että Mitta Oy:n lähes 400:n työntekijän käytössä on tehokkaat ja toimivat laitteet.

IT-päällikkö Marko Ukkolan työ on varmistaa, että mylly pyörii ongelmitta. Ratkaisu on löytynyt Tietokeskus.shopista – verkkokaupasta, josta voi tilata yrityksen toimintaan tarvittavat IT-laitteet ja -lisätarvikkeet näppärästi.

“Meillä on Tietokeskuksen verkkokaupassa hyvin räätälöityjä valmiita tuotepaketteja, jotka on tosi helppo tilata. Se on ollut mahtavaa.”

– Marko Ukkola

Tietokeskuksen verkkokaupan avulla pieni IT-osasto pyörittää lähes 400:n työntekijän laitepalettia

– Meillä tilataan lähes kaikki laitteet verkkokaupan kautta suoraan työntekijöiden kotiin. Myyjältä tilataan vain, jos tarvitaan jotain todella spessua, Marko kertoo.

Tämä nopeuttaa laitteiden hankintaa ja säästää IT:n työaikaa huomattavasti.

– Voimme tilata verkkokaupasta valmiin laitepaketin, johon tulee tietyt konfiguraatiot valmiina, esimerkiksi laitehallintajärjestelmät sun muut. Paketti lähetetään suoraan työntekijälle kotiin käyttöohjeineen ja työnjohtajan täytyy toimittaa vain tunnukset, joilla työntekijä pääsee järjestelmään. Puhelimet tulevat valmiiksi liitettynä.

Mitta Oy:n moderni IT-infra varmistaa, että laitehallinta verkkokaupan avulla on sujuvaa. Esimerkiksi työntekijälle suoraan tilattu kone asentuu automaattisesti yrityksen verkkoon etänä, eikä tähänkään tarvitse tuhlata IT:n aikaa.

>> Lue tarkemmin Mitta Oy:n IT-infrasta ja kuinka se rakennettiin

“Verkkokauppa on hyvä silloin, kun mun ei tarvitse ajatella sitä. Se tekee mitä tarviin, ja tekee sen helposti. Tietokeskuksen verkkokauppa on tällainen.”

– Marko Ukkola

4 syytä, miksi Mitta Oy 💙 Tietokeskus.shopia

Markon mukaan parasta Tietokeskuksen verkkokaupassa on:

#1 Toimiva hakutoiminto sekä järkevät ja loogiset tuoteryhmät, joiden avulla tarvittavat tuotteet löytyvät kivuttomasti.

#2 Valmiit, räätälöidyt tuotepaketit, jotka voi helposti tilata parilla klikkauksella mihin tahansa päin Suomea. Työntekijän kotiin voidaan tilata esimerkiksi läppäri takuulajennuksineen ja lisävarusteineen ilman, että IT-osaston tarvitsee nähdä laitetta.

#3 Sopimushinnoitellut laitteet saadaan valmiiksi konfiguroituina. Kannettavat on räätälöity valmistajalla asti suoraan Mitta Oy:n käyttöön sopivaksi. Tavallisesta tukkuvalikoimasta ei löydy tällaisia koneita.

#4 Kaapeliopas, jonka avulla mihin tahansa liittimiin löytyy oikeat päät.

“Tietokeskus kuuntelee mitä tarvitsemme. Me saadaan tiliöintitiedot jo tilausta tehdessä ja ne on suoraan laskulla, se on tosi kätevää.”

– Marko Ukkola

Haluatko tutustua verkkokauppaamme tarkemmin?
Katso video ja varaa demo 👇

Varaa 20 minuutin demo

Vieraile Tietokeskus.shopissa

Mitta Oy

Mitta-konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö. Suomessa Mitta on markkinajohtaja, ja sen toimialat ovat mittaus, maaperätutkimus, ympäristö- sekä laboratoriopalvelut. Konserni työllistää lähes 500 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.