Toimintavarmat tietoliikenneyhteydet yrityksille

Tietoliikenneyhteyksien toimittajana tarjoamme yrityksille suunnitellun valvotun tietoliikenneyhteyden, jonka kautta voimme tarjota joko internet-laajakaistapalveluita (Internet-yhteys) tai pääsyn Tietokeskuksen palvelinkeskukseen (yritysverkko) ja siellä yrityksen toimitettaviin lisäpalveluihin. 

Yhteyksissä käytämme runkoverkko-operaatoreiden yhteyksiä. Yritysverkko on saatavilla Pohjoismaissa, Baltiassa sekä osassa muuta Eurooppaa. Yhteyden tarkempi saatavuus yrityksen kiinteistöön tarkistetaan saatavuuskyselyllä, jolloin hinta ja saatavilla olevat yhteystavat vahvistetaan tarjouksen muodossa. 

Ymmärrämme yrityksesi tarpeet ja asiantuntijoidemme avulla löydät oikeat yhteysratkaisut muuttuviin tarpeisiin. Saat lisäarvoa, kun tietoliikenneyhteydetkin hoituu meidän toimesta. 

 

Internet-yhteydet

Saat meiltä luotettavat, tietoturvalliset ja toimintavarmat Internet-yhteydet toimipisteisiin ja konesaleihin. Yhteydet ovat varmennettu operaattoririippumattomasti, joten laajakaan häiriötilanne ei vaikuta palveluihisi tai käyttäjien arkeen. 

Yritysverkko

Jos käytät palveluita Tietokeskuksen konesalista, tai haluat palvelimillesi hyvän kodin, on toimintavarma yhteys konesaliin tärkeässä roolissa. Konesalimme ovat varustettu kaikkien Suomessa toimivien operaattoreiden yhteyksillä, jotka voit hankkia kauttamme tai suoraan operaattorilta. Tarjoamme laajan valikoiman yhteyksien eri toteutustapoja ja nopeuksia, luonnollisesti myös kahdennettuna.  

Saat meiltä myös suorat yhteydet julkipilvipalveluihin, kuten Azure ExpressRoute ja AWS Direct Connect. 

Kiinnostuitko internet- ja verkkoyhteyksistä?

Jätä yhteystietosi alle, niin jutellaan lisää:

Jari Kinnunen Liiketoiminnan kehityspäällikkö 040 754 9903 jari.kinnunen@tietokeskus.fi