Tunnista ja ehkäise haitallinen liikenne

Tärkeä osa turvallista yritysverkkoa on moderni palomuuriratkaisu, joka tunnistaa ja ymmärtää sekä sallitun, että haitallisen liikenteen. Palomuuripalveluita tukee VPN-etäyhteyspalveluiden käyttö. Vaikka niiden käyttö vähentyy pilveistymisen myötä, niin se on edelleen tehokas tapa järjestää turvalliset yhteydet ulkoverkosta yrityksen palveluihin.  

Palomuuri- sekä VPN-etäyhteyspalvelujen avulla voimme järjestää käyttäjillenne tietoturvallisia yhteyksiä sekä Tietokeskuksen konesalissa käytettäviin, että internetissä sijaitseviin palveluihin. Palveluidemme avulla onnistuu myös turvalliset yhteydet ulkopuolisille toimijoille ympäristöönne. Voimme ottaa myös olemassa olevan palomuurin hyvin todennäköisesti haltuun ja palveluidemme piiriin. 

Tietoturva Palomuuri- ja VPN-palveluissa 🔒

Palomuuri- ja VPN-palvelu on tietoturvapalvelu, jossa asiakas saa useita tietoturvaominaisuuksia palveluun sisään rakennettuna. Lähtökohtanamme on ymmärtää asiakkaan tietoturvallisten yhteyksien käyttöön määritetyt periaatteet sekä politiikat ja miten liiketoiminnan erityistarpeet vaikuttaa siihen, miten pystymme omilla toimillamme tukemaan asiakkaan verkkoyhteyksien tietoturvan toteutumista. 

Palvelussa hallitsemme asiakkaan palomuuria, sen tietoturvamäärityksiä sekä tietoturvallisia yhteyksiä (VPN). Vastaamme pääsyoikeusmäärityksistä yhdessä asiakkaan kanssa sovitun käyttöoikeus/pääsynhallintapolitiikan mukaisesti. Parhaiden käytäntöjen mukaisesti on suositeltavaa, että asiakas käyttää pääsynhallinnassa vahvaa tunnistautumista tietoturvan parantamiseksi.  

Toimittajan vastatessa Palomuuri ja VPN hallinnasta palveluun sisältyy kriittisten tietoturvapäivitysten asentaminen laitteisiin yhdessä sovitun prosessin mukaisesti. Mikäli vastaamme asiakkaan päätelaitteiden hallinnasta ja päätelaitteisiin tarvittavat VPN-client ohjelmistot pitää päivittää, päivitämme VPN-clientin erikseen sovitun prosessin mukaisesti. 

Tietoturvalliset Palomuuri- ja VPN-palvelut

➡️ Pääsyoikeuksien hallinnointi, määrittäminen ja rajaaminen
➡️ Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto ja hallinnointi
➡️  
Laitteiden tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset
➡️  
Laitteiden elinkaarivaihdot EOL
➡️  
Tietoturvallinen arkkitehtuuri perustuen parhaisiin käytäntöihin 

Kiinnostuitko palomuuri- ja VPN-palveluista?

Jätä yhteystietosi alle, niin jutellaan lisää:

Jari Kinnunen Liiketoiminnan kehityspäällikkö 040 754 9903 jari.kinnunen@tietokeskus.fi