Kiinteä tai langaton lähiverkko palveluna

LAN (kiinteä) ja WLAN-verkkoja (langaton) toimistoihin ei enää tarvitse suunnitella, kilpailuttaa ja ostaa – ne kannattaa hankkia kätevästi palveluna. Nämäkin palvelut ovat tarjolla ilman ikäviä määräaikaisia sopimuksia, kuten muutkin palvelumme. Lähiverkko palveluna sopii kaikenkokoisille yrityksille, jotka eivät halua käyttää aikaansa ylläpitotehtäviin, pääomaansa laitteiden omistamiseen tai leasing-yhtiötä rahoituksen järjestämiseksi. 

Palvelumme takaa, että saat verkon käyttöösi avaimet käteen -periaatteella. Kartoitamme toimipisteesi ja mittaamme tarvittaessa langattoman verkon kuuluvuuden. Meiltä saa myös kaapeloinnit ja asennukset. Tämän jälkeen valvomme ja ylläpidämme verkon toimivuutta tarvittaessa aina 24/7. Korjaamme mahdolliset häiriöt ensi tilassa ja vaihdamme vikaantuneet laitteet uusiin. 

Luonnollisesti otamme myös haltuun olemassa olevan lähiverkkoympäristönne ja tarjoamme siihen valvonta- ja hallintapalvelut. Kaikissa tapauksissa valvomme hallinnoimme, raportoimme ja kehitämme yrityksenne lähiverkkoa kattavana lähiverkkopalveluna. 

Tietoturva lähiverkkopalveluissa 🔒 

Lähiverkkopalvelussa hallitsemme yrityksenne lähiverkon (langattoman ja langallisen) pääsyoikeuksia niin loppukäyttäjienne kuin ulkopuolisten tahojen osalta. Ulkopuolisilla tahoilla tarkoitetaan esimerkiksi yrityksenne vierailijoita varten perustettua vierailijaverkkoa. Hallinta perustuu yrityksenne kanssa määriteltyyn käyttöoikeuspolitiikkaan. 

Pääkäyttäjäoikeuksien ja salasanojen hallinnointi on oleellinen osa lähiverkkopalveluamme. Huolehdimme esimerkiksi siitä, pääkäyttäjäsalasanat ovat erillisessä järjestelmässä, joihin on pääsy erikseen määritetyillä asiantuntijoilla. Lisäksi tietoturvaa lisää osaltaan myös se, että järjestelmään pääsy vaatii aina vahvaa tunnistautumista. 

Tietoturvalliset lähiverkkopalvelut

➡️Pääsyoikeuksien määrittäminen ja rajaaminen
➡️ Verkkojen segmentointi
➡️
Laitteiden tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset
➡️
Laitteiden elinkaarivaihdot EOL
➡️
Tietoturvallinen arkkitehtuuri perustuen parhaisiin käytäntöihin 

Kiinnostuitko lähiverkkopalveluista?

Jätä yhteystietosi alle, niin jutellaan lisää:

Jari Kinnunen Liiketoiminnan kehityspäällikkö 040 754 9903 jari.kinnunen@tietokeskus.fi