Palvelumme muuttaa yrityksesi tietokoneet kiinteästä kuluerästä joustavaksi kustannukseksi, joka muuttuu työntekijöiden todellisen määrän mukaan. Vältät ylimääräiset laitekulut ja maksat kuukausihintaa vain käytössä olevista vermeistä.

Mitä palvelu sisältää?

IT-laitteet palveluna toimii ihan samalla ajatuksella kuin tilaamasi suoratoistopalvelut. Kuukausiveloituksella saat käyttöösi laadukkaat laitteet ja osaavan käyttäjätukipalvelun ilman määräaikaista sopimusta.

Palvelu on kustannuksiltaan helposti ennustettava ja skaalautuu liiketoiminnan koon ja käyttäjämäärän mukaan. Saavutat huomattavia säästöjä, kun yrityksen varallisuutta ei sidota laiteinvestointeihin ja tietokoneita on aina oikea määrä käytössä.

Kuukausihinta sisältää:

 • Valitsemasi laitteet, kuten tietokoneet ja tabletit työntekijöillesi toimintavalmiina
 • Laitteiden ja tarvikkeiden tilauksen suoraan verkkokaupasta
 • Käyttäjätukipalvelun
 • IT-ympäristösi nykytilan kartoituksen
 • Huollot ja takuut – toimimaton laite vaihdetaan ilman erillistä maksua
 • Laitteiden tietoturvallisen käytöstä poiston

Jos teillä tarvitaan peruslaitteiden lisäksi yhteyksiä, lähiverkkolaitteita tai monitoimilaitteita, kuten kopiokoneita, tulostimia ja muita härpäkkeitä, liitämme ne erikseen kuukausipakettiin mukaan. Kaikki selkeästi ja kiinteästi kuukausihinnoiteltuna.

Kun perusta on kunnossa laitteiden osalta, voimme laittaa myös muun IT-infran kuntoon. Konsulttimme auttavat ja sparraavat esimerkiksi IT-ympäristön auditoinnissa, modernisoinnissa ja tietoturvan kehittämisessä.

Miten palvelu toimii käytännössä?

Laitteiden käyttöönoton vauhdista päätät sinä: kaikki heti tai rauhassa ajan kanssa.

 1. Kaikki kerralla.
  Laitamme yrityksesi koko laitekannan kertarytinällä uusiksi ja lunastamme siinä samalla vanhat laitteesi pois. Modernit työvälineet ovat heti koko henkilökuntasi käytössä.
 2. Vähän kerrallaan.
  Jos taas haluat käyttää vanhat laitteesi loppuun, voit ottaa palvelulaitteet käyttöön vähitellen, sitä mukaa, kun vanhat laitteesi sanovat työsopimuksiaan irti.

Yhteistyön alussa katsomme kanssasi millaiset työkalut sopivat yrityksesi tarpeisiin. Olemme valinneet laitekatalogiimme tietotyöläisen arkeen parhaiten sopivimmat laitteet sekä kilpailuttaneet ne valmiiksi. Oli teillä tarve sitten perusläppäreille tai vaikka graafikon hoocee-työasemalle, meillä on iso valikoima laitteita kaikenlaisiin hommiin.

Verkkokaupastamme tilaat lisäksi helposti muita oheistarvikkeita, kuten luureja, läppärilaukkuja, latureita, suojakuoria ja muita kilkuttimia. Toimitamme ne suoraan yrityksesi eri toimipisteisiin tai vaikka etätoimistoille.

Palvelumme skaalautuvat yrityksesi kasvun mukana:

 1. Uusi työntekijä 🙋🏻‍♀️
  Huikkaa meille kun yrityksessäsi aloittaa uusi työntekijä
 2. Toimitus ja esiasennus 🚛
  Toimitamme laitteen pikavauhtia toimintavalmiina
 3. Vanhat pois 🔄
  Työntekijän vaihtaessa maisemaa haemme laitteen ja poistamme sen käytöstä tietoturvallisesti, jotta yrityksesi tärkeä data säilyy turvassa

Paljonko palvelu maksaa?

Kuukausihinta riippuu yrityksesi työntekijöiden määrästä, käyttäjätuesta sekä valitusta laitteesta. Hinta skaalautuu aina nuppiluvun mukaan.

Tässä pari suuntaa-antavaa arviota kuukausittaisista kuluista pk-yrityksessä, jossa 50:llä työntekijällä on käytössä palvelutyöasema. Hintaesimerkit ovat arvioita.

Hintaesimerkkejä:

Työasema Käyttäjätukipalvelu Yht. 50 käyttäjälle
30 € / käyttäjä / kk Perusmaksu 100 € / kk
+ 1,99 € / min käytön mukaan
Yhteensä n. 1600 € / kk
30 € / käyttäjä / kk Kiinteä hinta 19 € / käyttäjä / kk Yhteensä n. 2450 € / kk

Työaseman kuukausihinta vaihtelee 30-100€ euron välillä riippuen valitusta laitemallista. Hintaesimerkki on laskettu Lenovo L490 -kannettavan tietokoneen kuukausihinnalla. Käyttäjätukipalvelut hinnoitellaan valitsemasi mallin mukaisesti. Kaikki hinnat alv. 0 %.

Palvelulaitteemme ovat omien asiantuntijoidemmekin suosimia Lenovon eri malleja. Koska käytämme samoja malleja itse, tiedämme, että koneet ovat laadukkaita ja kestävät käytössä.

Ja koska kyseessä ei ole leasing-laite etkä sitoudu meihin määräaikaisella sopimuksella, emme peri sakkoja laitteiden palautuksesta. Jos esimerkiksi haluat palauttaa laitteen vain muutaman kuukauden käytön jälkeen, et joudu pulittamaan yllätyskuluja emmekä kuormita sinua paperisodalla.

Miksi IT-laitteet kannattaa hankkia palveluna?

Säästät aikaa.
Saat yritykselle sopivat laitteet, ohjelmistot, laitteiden hallinnan ja niiden koko elinkaaresta huolehtimisen yhdessä ja samassa paketissa. Näin sinulta säästyy aikaa olennaisimpiin työtehtäviin.

Yritykselläsi on aina käytössä toimivat työvälineet.
Niin uudet kuin vanhat työntekijät saavat toimintavalmiit laitteet nopeasti käyttöön. Voit myös vaihtaa laitteesi milloin vain, jos tarpeesi muuttuvat. Rikkoutuneen laitteen vaihdamme aina uuteen.

Työt sujuvat paremmin.
Kun porukalla on toimivat vermeet käytössä, työnteko on mukavampaa ja tehokkaampaa.

Pysyt kartalla kustannuksista.
Koska kuukausihinta on sidonnainen työntekijöiden määrään, ennustat kustannuksia helpommin. Lisäksi laitteet ovat meidän omaisuuttamme, joten ne eivät rasita yrityksesi tasetta eivätkä näy kirjanpidossa velkana.

Sinua ei pakoteta sitoutumaan.
Ei määräaikaista sopimusta, ei pientä pränttiä, ei yllätyksiä.

Millaiselle yritykselle palvelu sopii?

🖥 Olet pk-yritys, jolla on noin 20 työasemaa tai enemmän.

⚖️ Et halua omistaa tai rahoittaa IT-laitteita.

⏱ Et halua tuhlata aikaasi laitteiden ostamiseen, käyttöönottoon ja hallintaan.

👨🏼‍💻 Haluat muutenkin säästää aikaa ja työskennellä tehokkaammin.

 

 

Tietoturvalliset laitteet palveluna

➡️  Turvamerkinnät
➡️  Laitteiden tyhjennys
➡️  Laitteiden tietoturvallinen kierrätys
➡️  Turvahäkit laitetoimituksille
➡️  Tietoturvallinen esiasennusinfra
➡️  Levykryptaus

LUE LISÄÄ TIETOTURVASTA

Kiinnostuitko palvelulaitteista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Niko Lehtonen Palvelumyynti 050 492 5131 niko.lehtonen@tietokeskus.fi