Suomalainen ICT-palveluyhtiö

Tietokeskus Finland  Oy (Y-tunnus: 0204687-0) on suomalainen vuonna 1989 perustettu ICT-palveluyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 129M€. Palvelemme asiakkaitamme 500 henkilön voimin yhdessä, hyvällä fiiliksellä ja rohkeasti. Uskomme, että parhaat asiat syntyvät, kun olemme vahvasti läsnä koko palvelukattauksellamme asiakkaiden arjessa, samoilla paikkakunnilla heidän kanssaan. Meidät löytääkin palvelemasta raudanlujalla asiantuntemuksella 17 eri kaupungissa Suomessa. Tuttujen paikallisten osaajien lisäksi Tietokeskuksen valtakunnalliset resurssit ja tarvittava täsmä- ja syväosaaminen ovat aina käytössäsi.

Palveluita pk-yrityksille ja julkishallinnolle

Tarjoamme pk-yrityksille ympäri Suomen kaikki ICT-tarpeet kattavat palvelut. Selkeästi kuukausihinnoiteltuna, ilman määräaikaisia sopimuksia tai sitoumuksia. Yritysasiakkaamme ovat kiittäneet meitä palveluidemme joustavuudesta ja kattavuudesta, sekä eritysesti ystävällisestä ja osaavasta loppukäyttäjien tuesta. Laajalla osaamisellamme ja palveluillamme varmistamme, että apu on aina lähellä ja meillä on kaikki työkalut käytössä asiakkaidemme tietoteknisen toimintaympäristön kehittämiseksi.

Palvelemme sekä julkishallinnon että pk-yrityssektorin asiakkaita Suomessa. Olemme yksi maan suurimmista julkishallinnon laitetoimittajista: asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit, sairaanhoitopiirit ja yliopistot. Julkishallintoasiakkaamme ovat kiittäneet meitä reagointinopeudestamme, joustavuudestamme ja asiakaskeskeisyydestämme. Meille asiakkaiden palveleminen ja heidän tyytyväisyytensä on tärkein asia.

Luotettava kumppani muuttuvassa maailmassa

ICT-ala on käymässä läpi yhtä suurinta muutostaan vuosikymmeniin. Digitalisaatio tuo jatkuvasti uusia vaatimuksia pk-yritysten liiketoiminnalle. Tietohallinnoilla on yhä vähemmän aikaa keskittyä perustietotekniikkaan. Tässä ajassa on erityisen tärkeää, että tietohallinnolla on asiantunteva ja luotettava kumppani huolehtimassa päivittäisistä perusasioista, auttamassa kehitysprojekteissa sekä antamassa aktiivisesti tietoa tietotekniikan tarjoamista uusista mahdollisuuksista.

Pilvipalvelut ovat yhä suositumpi tapa hankkia ohjelmistoja sekä palvelinresursseja yrityksen käyttöön. Oikeilla toimilla pilviratkaisut kiihdyttävät liiketoimintaa ja helpottavat tietotyötä. Me autamme asiakkaitamme löytämään ja ottamaan käyttöön juuri heille oikeat ratkaisut. Me koulutamme ja tuemme pilviratkaisujen käyttäjää ammattitaitoisena kumppanina.

Digitalisaatio muuttaa maailmaa myös osaamisen näkökulmasta. Kilpailu osaajista kiihtyy ja sopivien henkilöiden löytäminen on vaikeaa. Meille on tärkeää olla aidosti segmenttimme paras työnantaja osaaville tietotekniikka-ammattilaisille. Näin takaamme, että meillä työskentelevät raudanlujalla ammattitaidolla alan parhaat osaajat ja meillä on aina ajantasaista osaamista asiakkaillemme myös tulevaisuudessa.

Uskomme, että luotettavan kumppanin ja oikeiden palveluiden avulla sinulla ja työntekijöilläsi on mahdollisuus yltää täyteen potentiaaliinsa ja pärjätä kilpailijoitanne paremmin. Pyrimme aina olemaan osaavin kaverisi kaupungissa: se, joka auttaa kehittämään organisaatiotasi muuttuvassa maailmassa.