Automatisoi ja modernisoi yrityksesi toiminnot ja prosessit Microsoft Power Platformin avulla.

⛔️ Laita stoppi aikaa vieville ja virhealttiille rutiinihommille.

Työskentelykulttuuri muuttuu pilviratkaisujen ansiosta ajasta, paikasta ja laitteesta riippumattomaksi työskentelyksi, joka on sujuvampaa, nopeampaa ja tuottavampaa. Tiedon helppo ja sijainnista riippumaton käyttö on keskeisessä roolissa organisaatioiden tehokkuuden parantamisessa ja työskentelytapojen modernisoinnissa. Työskentelytavat tehostuvat uusien pilvipohjaisten työkalujen myötä, kun tieto on saatavilla turvallisesti ja tehokkaasti pilvestä.

Microsoft Power Platform tarjoaa useita mahdollisuuksia prosessien ja toimintojen modernisoimiseen ja automaatioon. Näiden tuotteiden perusversiot saattavat jo kuulua valmiiksi yrityksen Office 365 -lisensseihin, joten liikkeelle voidaan lähteä hyvin edullisilla investoinneilla ja laajentaa vaativampiin tuotteisiin yrityksen tarpeiden kasvaessa.

Power Platformin avulla voidaan korvata vanhentuneita sovelluksia Power Apps -tuotteella, luopua rutiinitehtävien suorittamisesta Power Automatella tai luoda tehokkaasti toimivia ja jaettavia raportteja Power BI:lla.

Microsoft Power Platform -konsultointipalvelumme:

Nykypäivän kiireinen tietotyö vaatii työkaluja,  joilla dataa voidaan käyttää ja analysoida tehokkaasti. Pilviratkaisujen yleistyessä myös eri rutiinitehtävien automatisointimahdollisuudet paranevat. Sovellukset,  jotka aikaisemmin vaativat ohjelmointia ja erikseen laadittuja sovelluksia ovat nyt helposti luotavissa organisaation omalla toiminnalla Microsoft 365 -pakettiin kuuluvan Power Platform -tuotteiden avulla.

Power Platform -tuotteiden (Power Automate, Power BI, Power Apps) avulla organisaatiot voivat parantaa työtehokkuuttaan ja tuottavuuttaan hyödyntämällä sovelluksissaan oman organisaationsa tietoja. Kun tiedot ovat tallennettu Microsoft 365 -ratkaisuun niitä voidaan käyttää eri Power Platform -tuotteiden kesken datan hyödyntämiseen, muokkaamiseen ja analysoimiseen.

Jokaisessa organisaatioissa löytyy käyttökohteita, joissa voidaan käyttää Power Platformia. Tehokkaan toiminnan mahdollistamiseksi on tiedettävä mitä tuotteita kannattaa käyttää eri toimintoihin, jotta saadaan parhaat hyödyt tiedon automatisoinnin eduista.

Palvelu koostuu yhden päivän workshopista, jossa Tietokeskuksen kokeneen konsultin johdolla kartoitetaan organisaation nykytilanne ja tarkastellaan Office 365:n mahdollisuuksia, jolla voidaan automatisoida organisaation erilaisia toimintoja ja rutiineja, kuten työnkulkuja ja hyväksymiskäytäntöjä.

Tätä siis tarjoamme:

✅ kasvata tuottavuutta ja tehokkuutta automatisoimalla rutiinit ja toistuvat työnkulut
✅ opi laitteista, paikasta tai ajasta riippumaton datan käsittely
✅ ota kaikki hyöty irti yritykselle hankituista M365-lisensseistä

ASIAKASTARINA: lue kuinka autamme Nestor Cablesia ottamaan kaiken hyödyn irti M365-lisensseistä 🎉

Tiedon kerääminen, muokkaaminen ja analysointi ovat arkipäivää monessa organisaatiossa. Tietoa kerätään useista tietolähteistä ja yhdistellään eri järjestelmissä raporteiksi. Raporttien luominen voi olla aikaa vievää ja tieto voi olla pirstaleista.

Power BI:n avulla tieto saadaan kerättyä ja muokattua yhdellä työkalulla ja luotua tehokkaita raportteja datasta. Power BI:n käytön voi aloittaa helposti ilmaisella lisenssimallilla, joka sallii henkilökohtaisen Power BI -käytön. Kun raportteja halutaan julkaista muille voidaan siirtyä käyttämään maksullista Power BI Pro- tai Premium -lisenssimallia.  

Työpajan aikana käydään läpi organisaationne tarpeet ja painotetaan koulutusta näiden tarpeiden mukaan. Koulutuksen aikana käydään läpi Power BI:n tärkeimpiä ominaisuuksia kuten tiedon tuominen ja muokkaaminen Power BI:ssa, tiedon mallintaminen, visualisoinnit sekä raporttien julkaisu. Työpajojen sisältö räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, asiakkaiden tarpeet ja tilanne huomioiden.

Tätä siis tarjoamme: 

✅ Helppo, käytännönläheinen lähestymistapa Power BI -tuotteeseen
✅ Power BI:n hyödyntäminen organisaation vaatimalla tavalla
✅ Käytännönläheinen työskentely Tietokeskuksen konsultin kanssa 

Power BI -työpajan kesto on 2 päivää. Työpaja perustuu Learn by doing -malliimme, jossa käyttöönotto tehdään yhdessä Tietokeskuksen konsultin ja  asiakkaan kanssa. Näin ollen osaaminen ja ymmärrys rakennettavasta ympäristöstä siirtyy suoraan asiakkaalle ja sen ylläpito hoituu itsenäisesti tulevaisuudessa.

 

Power Platform tarjoaa useita mahdollisuuksia prosessien modernisointiin ja toimintojen automaatioon. Haasteena on kuitenkin löytää modernisointiin sopivat kohteet ja prosessit organisaatiosta. Helpointa on aloittaa ratkaisuilla, jotka ovat helposti ja nopeasti modernisoitavissa. 

Tämän workshopin avulla automatisointia kaipaavat prosessit tunnistetaan ja  modernisoidaan mahdollisimman tehokkaastiUsein ratkaisuihin käytettävät tekniikat eivät edes maksa mitään, koska ne sisältyvät jo olemassa oleviin Microsoft 365 -lisensseihin. Organisaation tarpeiden ja ratkaisujen kasvaessa voidaan siirtyä käyttämään maksullisia lisäominaisuuksia. Kuitenkin yksinkertaisimmat ratkaisut kuuluvat jo valmiiksi Microsoft 365 –lisenssimaksuihin. 

Liiketoimintaprosessien tehostaminen -työpajassa luodaan tilannekartoitus nykytilanteesta ja tutustutaan Power Platform –alustaan ja sen tuomiin etuihin. Työpajan lopputulemana tiedetään alustan mahdollisuudet joita voidaan peilata organisaation omiin tarpeisiin ja parhaimmillaan löydetään tarpeisiin soveltuva ratkaisu. Työpaja kestää yhden päivän ja sitä voidaan täydentää erillisillä Power Platform –konsultointipalveluilla. 

Tätä siis tarjoamme: 

✅ Löydä prosessit ja työnkulut, jotka ovat mahdollista nykyaikaistaa nopeasti ja kustannustehokkaasti 

✅ Paranna yrityksesi ketteryyttä nykyaikaisilla ratkaisuilla, jotka mahdollistavat modernin työskentelyn 

✅ Hyödynnä paremmin Microsoft 365 –lisenssien tuotetarjontaa. Ota kaikki hyöty irti maksetuista lisensseistä.

. 

Konsultointipalveluiden kaikki hinnat alv. 0%. Palvelun toimitusaika ja tarkka sisältö sovitaan tilauksen yhteydessä. Mahdolliset matka- ja majoituskulut veloitetaan erikseen.

Toimitko rakennusalalla? Tutustu, miten Power Platformilla voi rakentaa rakennusalalle oman toiminnanohjausjärjestelmän.

Mini-ERP rakennusalalle

Selvitä IT-infran osa-alueiden taso ja priorisoi, mitä osa-alueita tulisi parantaa ja mitkä ovat jo riittävällä tasolla.

Vie IT-infra uudelle tasolle tämän oppaan avulla. Oppaasta saat konkreettisia vinkkejä, miten pääset perustasolta aina huipputasolle saakka.

Lataa IT-infran kehittäjän opas

Kiinnostaako Power Platform?

Jätä yhteystietosi alle, niin jutellaan lisää:

Mikael Eerola Myyntipäällikkö 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi
Hannu Rajala Myyntipäällikkö 050 495 3931 hannu.rajala@tietokeskus.fi
Kalle Salonen Myyntipäällikkö 050 400 2827 kalle.salonen@tietokeskus.fi