Mitä IT-konsultointi pitää sisällään? 

Laahaako IT-ympäristösi ajasta jäljessä? Kaipaatko tehokkuutta ja tietoturvaa organisaatiosi arkeen? Anna konsulttiemme auttaa – ei käsienheiluttelua, vaan aitoja ratkaisuja ongelmiisi. 🙋🏼‍♂️

Homman ydin on se, että kehitämme ja tehostamme yrityksesi IT-ympäristöä. Ja samalla siirrämme tuoretta osaamista myös IT-henkilöstöllesi.

Konsulttimme auttavat sinua mm. seuraavissa asioissa:

Microsoft 365  -työkalujen tehokas hyödyntäminen
Microsoft Power Platform
IT-infran ja tietoturvan auditointi
IT-infran modernisointi
Tietoturvallinen työskentely

 

Voimme keskittyä parantamaan yhtä osa-aluetta kerrallaan tai paiskia pitkäjänteisesti töitä sen eteen, että koko IT-ympäristösi saadaan priimakuntoon. Kuinka vain itse haluat!

Useat palvelupaketit ja valmennukset voidaan toteuttaa myös täysin etänä – kysy lisää!

✅ Yrityksesi saa konsulteiltamme:

 • Tarkan tilannekuvan IT-ympäristösi tilasta ja mahdollisista kompastuskivistä
 • Liiketoimintaasi aidosti tukevat, ajantasaiset infra- ja pilviratkaisut
 • Uusimmat sovellukset ja työkalut henkilöstösi päivittäiseen työskentelyyn
 • Oikein mitoitetut ja ajantasaiset lisenssit (mm. M365, Azure jne.)
 • Tehokkaat käyttöönotot, työpajat ja valmennukset eri teknologioille, joilla varmistat henkilöstösi osaamisen ja paremman tuottavuuden
 • Parhaat tietoturvakäytännöt ja -teknologiat, joilla turvaat liiketoimintasi

Etkö ole varma mistä lähteä liikkeelle? Selvitä IT:n pullonkaulat auditoinnilla tai työntekijäkyselyllä. Teimme jälkimmäiseen sinulle jo kysymykset valmiiksi.

Lataa valmis kysymyspohja

Selvitä IT-infran osa-alueiden taso ja priorisoi, mitä osa-alueita tulisi parantaa ja mitkä ovat jo riittävällä tasolla.

Vie IT-infra uudelle tasolle tämän oppaan avulla. Oppaasta saat konkreettisia vinkkejä, miten pääset perustasolta aina huipputasolle saakka.

Lataa IT-infran kehittäjänopas

“Olisi tämä projekti varmaan jonkun muunkin kanssa saatu tehtyä, mutta en usko, että olisi tullut näin hyvä lopputulos. TIetokeskuksella on alansa parhaat konsultit töissä. He miettivät asiakkaan kokonaisuutta pitkällä aikavälillä ja ehdottavat ratkaisuja ja uusia teknologioita niin, että ne toimivat myös tulevaisuudessa.”

– IT-päällikkö, Mitta Oy

>> Näin Mitta Oy:llä tehtiin neljän vuoden IT-modernisointi vuodessa

“Tää mitä Tietokeskuksen kanssa tehdään on sitä näkymätöntä työtä. Varmistetaan että meillä pysyy järjestelmät ajan tasalla ja pienennetään tietoturvariskejä. Nää on juurikin niitä tärkeitä asioita.

Parasta on laatu. Heillä on todella korkea asiantuntemuksen taso ja on äärimmäisen hienoa, että se ei ole yhden miehen varassa. Heillä on useita todella hyviä asiantuntijoita.”

– Markku Majaniemi, systeemisuunnittelija, Keuruun Kaupunki

>> Näin Keuruun Kaupunki taklasi arjen IT-haasteet

Tarvitsetko jatkuvat käsiparit IT-ympäristösi kehittämiseen?

Konsulttimme ovat alansa huippuja ja tuottavat sovitun täsmäavun, sovittuun hintaan, sovitussa aikataulussa – ilman piilokustannuksia.

Jos toimiva infra ja perustietotekniikka ovat liiketoimintasi kulmakiviä (aika monella ne ovat, usko pois), suosittelemme hyödyntämään jatkuvia palveluitamme. Saat konsulttiosaamisen lisäksi nimetyn asiakastiimin huolehtimaan yrityksesi tuki- ja ylläpitotehtävistä. Pidämme huolta päivittäisistä perustoiminnoista ja huolehdimme siitä, että ympäristösi pysyy ajantasalla ja kehittyy jatkuvasti liiketoimintasi tarpeiden mukaan.

Lue lisää jatkuvien palvelujen palvelumallistamme

Olemme erityisen ässiä Microsoftin eri teknologioiden käyttöönotoissa, pilviratkaisuissa ja työtapojen kehittämisessä. Hallitsemme Microsoft 365 -palvelukokonaisuuden läpikotaisin.

Osaamme auttaa, jos kaipaat sparrikaveria esimerkiksi näiden juttujen kanssa: M365, Azure, Windows Server, Active Directory, MFA, Single Sign-on, Power BI, Intune, Endpoint Manager, Autopilot, Teams, SharePoint, PowerAutomate, Forms, Stream jne.

Emme kuitenkaan halua sulloa sinua samaan muottiin muiden kanssa, vaan valitsemme aina organisaatiollesi parhaiten toimivan ratkaisun. Työskentelemme sujuvasti niin perinteisessä palvelinympäristössä kuin modernin pilvi-infran parissakin. Usein liiketoimintaa parhaiten palveleva ja kustannustehokkain ratkaisu löytyykin siitä välistä; hybridi-infralla valjastat pilven parhaat hyödyt käyttöösi nopeasti ☁️⚡️

Tahdon tarjouksen

Jos vielä epäröit, tässä paras hissipuheemme siihen miksi sinunkin kannattaa lainata meiltä konsultti työpariksesi:

 • Sinun ei tarvitse haalia kaikkea osaamista yrityksesi seinien sisälle ja panostaa tähän aikaa ja rahaa. Voit ostaa täsmäapua täsmähintaan.
 • Ratkaisujen löytäminen on huomattavasti helpompaa kaverin kanssa. Yhdessä löydätte yrityksellesi parhaat työkalut ja vaihtoehdot nopeasti.
 • Monissa vesissä uineet konsulttimme ovat nähneet (ja tehneet) kaikki mokat joihin IT-projekteissa tyypillisesti langetaan. Siksi he ovat myös erityisen hyviä välttämään ne.
 • Saat projektisi maaliin nopeammin ja tehokkaammin, ilman ylimääräistä teknologiajumppaa ja säätöä.
 • Kasvatat samalla organisaatiosi omaa osaamista – työskentelemme Learn by Doing -mallilla, jossa siirrämme osaamista samalla sinulle. Uudet teknologiat tulevat samalla teille tutuiksi.
 • Kaikki konsulttimme ovat hyvin koulutettuja, sertifioituja alansa huippuammattilaisia.

Okei, jutellaan lisää!

IT-konsultoinnin hinta – eli mitä tämä kaikki maksaa?

Palveluiden hinnat ovat kiinteät, lopullinen hinta määräytyy organisaatiosi infran ja loppukäyttäjien määrän mukaan. Mahdolliset matkakulut veloitetaan toteutuneen  mukaan erikseen.

IT-infran tilannekatsaus alk. 2500 € alv. 0 %
Azure-auditointi alk. 1250 € alv. 0 %
Microsoft Teams – hallittu käyttöönotto alk. 2500€ alv. 0%

Pyydä tarjous

Olisiko konsulttiemme osaamiselle käyttöä?

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Mikael Eerola Myyntipäällikkö 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi
Hannu Rajala Myyntipäällikkö 050 495 3931 hannu.rajala@tietokeskus.fi
Kalle Salonen Myyntipäällikkö 050 400 2827 kalle.salonen@tietokeskus.fi