IT-infra on nykypäivänä sähkön kaltainen perushyödyke. Jos sen toimintavarmuus vaarantuu, vahingot voivat olla merkittäviä. Pahimmillaan tilanne lamaannuttaa koko organisaation toiminnan. Kustannukset nousevat huomattaviksi, jos työvälineet ovat hitaita tai kokonaan poissa käytöstä – vaikka vain lyhyen aikaa.

Älä itke kun maito on jo maassa. 🐮 Kokeneiden konsulttiemme avulla otat tilanteen haltuun ja viet kehityshankkeet oikeilla lähtötiedoilla suoraan maaliin.

Auditoinnin laajuus sovitetaan käytettävissä olevaan työaikaan ja palvelun hintaan. Auditoinnista on saatavilla tarkemmat palvelukuvaukset. 

Palvelupakettimme yrityksesi tietoturvan auditointiin:

Kevyt auditointi kertoo miten taustainfra on toteutettu ja ylläpidetty. Tarkastelemme samalla kuinka se vastaa liiketoimintanne tarpeisiin ja jatkuvuusvaatimuksiin. Käymme läpi tietoturvan kannalta keskeiset hallintatoiminnot, kuten päätelaitteiden, aktiivilaitteiden ja palvelinten päivityskäytännöt sekä varmistusten toimintamallit.

OPTIO: F-Securen haavoittuvuusskannaus 2500 € + käytetyt lisenssit

Palvelupakettimme yrityksesi IT-ympäristön ja infran auditointiin:

Auditointi keskittyy organisaatiosi Windows-infran rakenteisiin ja sen toteutustapoihin. Lopputuloksena syntyvä raportti kertoo mitkä asiat ympäristössäsi toimivat hyvin, mihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota ja mitä olisi mahdollisesti heti korjattava.

Microsoft Azuresta on helppo ottaa käyttöön pilvikapasiteettia ja sitä voi ylläpitää moni taho. Azureen liittyviä hallintamalleja, toteutustapoja ja käytäntöjä on monenlaisia.

Azure-auditointi selvittää missä tilassa kokonaisuus on. Toteutusten säännöllisillä läpikäynneillä varmistat ympäristön toimintakyvyn, tietoturvan ja kustannustehokkuuden.

Hinta alk. 1250 €/ päivä.

 

Konesaliauditointi kertoo vastaako ympäristön tekninen toteutus liiketoiminnan vaatimuksiin. Dokumentoimme mahdolliset tunnistetut riskit ja antaa tietoa niiden korjaamisen kustannuksista .

Auditoinnin päätteeksi asiakasorganisaatiolla ja sen johdolla on selkeä käsitys palvelininfran nykytilasta, ongelmakohdista ja niiden kuntoon saattamisesta. Samalla saadaan myös tieto siitä, mitä olisi syytä tehdä ja miten. Kaikki tämä muotoillaan palvelininfran kehityssuunnitelman muotoon, joka toimii viitekehyksenä pilvi- ja konesaliratkaisujen suunnitelmalliselle ja tavoitteelliselle kehittämiselle.

Päiväkohtainen auditointihinnoittelu 1250€/ päivä.

Tietoliikenne auditointi kertoo vastaako ympäristön tekninen toteutus liiketoiminnan vaatimuksia. Dokumentoimme mahdolliset tunnistetut riskit ja annamme tietoa niiden korjaamisen kustannuksista.

Auditoinnin päätteeksi asiakasorganisaatiolla ja sen johdolla on selkeä käsitys tietoliikenteen nykytilasta, ongelmakohdista ja niiden kuntoon saattamisesta. Samalla saadaan myös tieto siitä, mitä eri osa-aluille olisi syytä tehdä ja miten.

Päiväkohtainen auditointihinnoittelu 1250€/ päivä.

Palvelupakettimme yrityksesi IT-ympäristön optimointiin ja riskienhallintaan:

Haluan kuulla lisää

Konsultointipalveluiden kaikki hinnat alv. 0%. Palvelun toimitusaika ja tarkka sisältö sovitaan tilauksen yhteydessä. Mahdolliset matka- ja majoituskulut veloitetaan erikseen.

Tarkka tilannekuva ja lähtötiedot kehityksen tueksi

IT-infran ja -arkkitehtuurin kehittämisen pohjalla pitää olla tarkka tilannekuva. Ulkoistuskumppanin tai henkilöstön vaihtuminen taikka pitkään samalla taholla ylläpidossa ollut ympäristö kannattaa auditoida, jotta voit varmistua ympäristön ajantasaisuudesta ja toimintavarmuudesta

Auditointipalvelun avulla otat IT-ympäristösi nopeasti haltuun. Realistinen tilannekuva ja konkreettiset kehitysehdotukset mahdollistavat IT-ympäristösi sujuvan toiminnan nyt ja tulevaisuudessa.

“Auditointi oli hyvin ja asiantuntemuksella hoidettu. Siitä lähti poikimaan ajatus, että ehkä voisimme lähteä kehittämään ja ylläpitämään koko tätä meidän ympäristöä Tietokeskuksen kanssa.”

– Sami Kauppi, IT-päällikkö, Honkarakenne

>> Auditointi raportoi Honkarakenteelle kertyneen teknisen takamatkan

“Auditoinnissa kävi ilmi, että iso osa asioista on hyvällä tolalla, mutta palvelininfra on vanhentunut ja kaipaa päivitystä. Raportti oli hyvin kattava ja paljasti ihan merkittäviäkin asioita, jotka kannattaa korjata. Auditointi tuo turvan tunnetta ja uskoa siihen, että olemme kehittämässä infraa oikeaan suuntaan.”

– Jari Kangasharju, tietohallintopäällikkö, Miilukangas

>> Auditointi paljasti Miilukankaalle IT-infran modernisointitarpeet

Oletko vielä aivan lähtökuopissa? Yksi keino kartoittaa IT:n pullonkauloja, on selvittää miten hyvin työkalut ja arki toimii työntekijöiden näkökulmasta. Rakensimme valmiin kysymyspohjan juuri tähän tarkoitukseen.

Lataa ilmainen kysymyspohja

Haluatko tarkempaa tietoa auditoinneista?

Jätä yhteystietosi alle, niin keskustellaan lisää:

Mikael Eerola 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi