IT on sähkön kaltainen perushyödyke, jonka kuuluu tulla töpselistä niin sujuvasti, että harva edes hoksaa sen hyötyjä.

Tämä ei toteudu, jos IT:llä ei ole selkeää kehityspolkua ja tavoitetta. Muuten rauta happanee pystyyn, työntekijät tuskailevat työkalujen kanssa ja kehittäminen jää silkaksi ad hoc -ponnisteluksi.

Jos IT:ltäsi puuttuu strategia, ei hätää – Tällä paketilla teemme IT:si kehityksestä suunnitelmallista ja tavoitteellista. Näin saat siitä täyden hyödyn irti.

Luomamme kehityspolun avulla

Optimoit IT:n kustannukset

Varmistat, että IT ei ole hillitön rahasyöppö, vaan siihen varattu budjetti tulee käytettyä mahdollisimman fiksusti.

Maksimoit IT:n tuottamat hyödyt

Hyödynnät uusien teknologioiden tuomat mahdollisuudet liiketoimintasi pyörittämisessä ja kehittämisessä. Näin IT käy ja kukkuu kuin kuuluukin.

Varmistat, että yrityksesi tietoturva on kunnossa

Et menetä yöuniasi kyberrosmojen vuoksi, sillä yrityksesi tietoturvan aukot on paikattu mahdollisimman tiiviiksi.

 

”Olen tulevaisuuden suhteen toiveikas ja jo nyt muutokseen todella tyytyväinen. Sen lisäksi, että muutos tuo etuja ja mahdollisuuksia henkilökunnallemme, tämä parantaa myös asiakaspalveluamme. Uudet työvälineet tuovat meille paljon mahdollisuuksia parantaa asiakaskommunikaatiota sekä uusia modernia tapoja palvella asiakasta.”

– Mikaela Dahlström, kehitysjohtaja, Turun Tilikeskus

Lue asiakastarina

Mitä IT:n kehitystyöpaja pitää sisällään?

Kesto: 1,5 työpäivää
Hinta: 1875 € (alv. 0 %)

Työpajassa haaveilemme siitä, miltä yrityksesi IT näyttäisi villeimmissä unelmissanne.

Kehitystyöpajassa rakennamme IT:lle kunnianhimoiset tavoitteet ja selvitämme miten pääsette sinne seuraavan 6–12 kk kuluessa.

 • 4 tunnin työpaja: käymme läpi, miten IT tukisi parhaiten yrityksesi liiketoimintaa, taloutta, IT-johtoa ja työntekijöitä. Mukaan työpajaan tarvitaan jokaisen osa-alueen edustaja.
 • Konsulttimme rakentavat tämän pohjalta IT:lle strategian. Huomioimme tässä työpajassa esitetyt unelmat, yhdessä määritellyt tavoitteet, lähtötilanteen sekä tuoreimpien teknologioiden mahdollisuudet.
 • Saatte lopputuloksena IT:lle selkeän kehityspolun seuraaville kuukausille. Se kertoo teille, miltä asioiden tulisi näyttää tulevaisuudessa ja miten pääsette siihen pisteeseen 6–12 kk:n kuluessa. Esittelemme suunnitelman teille yhteisessä sessiossa.
 • Meillä on kehitystyöpajallemme tyytyväistakuu: jos lopputulos ei ollutkaan mielestäsi hyödyllinen, saatte rahat takaisin.

Koska aletaan hommiin?

YKSI kehitysTYÖPAJA, KIITOS! | 1875 €

Miksi Tietokeskus on oikea kumppani tähän projektiin?

Emme tylsistytä sinua kertomalla älykkäistä ja aikaansaavista konsulteistamme. Sen sijaan tässä kolme tiukkaa perustetta siihen, miksi sinun kannattaa hankkia kehityspolku juuri meiltä:

☝️ Mielestämme jokaiselta yritykseltä tulisi löytyä IT:n kehityspolku. Siksi olemme rakentaneet tätä varten mahdollisimman tehokkaan paketin – sekä toteutuksen että kustannusten puolesta. Toivomme, että tämä madaltaa kynnystä niin, ettei yhdelläkään yrityksellä ole enää syytä jättää tätä pois työlistalta.

✌️ Toiveemme on, että saat tästä niin paljon hyötyä arkeesi ja liiketoimintaasi, että päädyt jatkamaan IT-ympäristön kehitystä kanssamme. Työpaja ja auditointi eivät kuitenkaan sido sinua mihinkään, eli voit hyvin skipata tämän askeleen. Pieni varoitus: konsultteihimme on vaikea olla rakastumatta.

🤟 Jos et ole tyytyväinen kehitystyöpajan lopputulokseen, saat rahasi takaisin. Näin vakaasti luotamme siihen, että tästä on liiketoiminnallesi hyötyä.

Mistä tiedän tarvitsenko kehityspolkua?

Erinomainen kysymys. Jos jokin näistä tilanteista kuulostaa tutulta, suosittelemme lähtemään kehityspolun rakentamiseen juoksujalkaa.

#1 Työntekijöiden työ keskeytyy tai häiriintyy vähän väliä IT-haasteiden takia. IT tökkii eikä toimi saumatta.

#2 IT:llä ei ole olemassaolevaa kehityssuunnitelmaa, eikä sellaista ole tehty viimeisen 2–3 vuoden aikana.

#3 IT:ltä puuttuu selkeä tavoite, tai suunnitelma siitä miten sinne päästään.

#4 Mahdolliset tietoturvariskit valvottavat sinua yöllä.

#5 IT:n aika menee arjen pyörittämiseen ja tulipalojen sammuttamiseen. Kehitystyö on jäänyt takapenkille tai unohtunut kokonaan kyydistä.

IT-infran modernisoinnin ei tarvitse olla vuosien projekti. Lue miten toimme Doranovan IT:n nykypäivään vain kuudessa päivässä.

Näin modernisoimme Doranovan IT-infran kuudella konsultointipäivällä


Kaipaatko ennen IT:n kehityspolun rakentamista perusteellista IT-infran auditointia?

Auditointi: IT-ympäristön kipupisteiden ja kehityskohteiden perusteellinen kartoitus
Kesto: 4 työpäivää
Hinta alk. 3000 € (alv. 0 %)

Kehitystyöpajassa teemme kevyen IT-infran auditoinnin. Jos kaipaat syväluotaavampaa kartoitusta IT-infrasi nykykunnosta eli miten se on rakennettu, mikä siinä toimii ja mikä ei, sekin hoituu!

Lopputuloksena saat raportin korjaustoimenpiteistä, ja alustavan suunnan sille, mihin suuntaan IT-infraa pitäisi viedä.

 • Haastattelemme IT-vastaavaanne IT-infran lähtötilasta. Määrittelemme yhdessä auditoinnin laajuuden, painopisteet ja toiveet joita teillä on.
  Keräämään dataa ja analysoimme sitä.
 • Puolivälissä projektia otamme vielä IT-vastaavanne kanssa tunnin palaverin, jossa varmistamme että olemme oikeilla jäljillä.
 • Saat lopuksi raportin, jossa on havaintomme yrityksesi IT-infran nykytilasta, kipupisteistä ja kehityskohteista. Listaamme mukaan kattavat toimenpide-ehdotuksemme.

Tilaa auditointi | alkaen 3000 €

 

“Auditointi toteutettiin meidän tarpeista lähtien aidosti oman ympäristömme läpikäynnillä. Yhdessä keskustellen tehty kartoitus poiki jatkoa varten monta kehitysideaa ja niitä on lähdetty jo viemään eteenpäin yhdessä Tietokeskuksen kanssa.”

– Matti Backman, Tieto- ja viestintätekniikkapäällikkö, Ruokolahden kunta

Kun suunta on selvillä, ei muuta kuin hommiin

Autamme mieluusti myös suunnitelman viemisessä käytäntöön. Meiltä löytyy aivo- ja muskelivoimaa tätä varten kokeneiden konsulttiemme muodossa. 🧠🏋️

Voimme joko napata täyden kopin IT-infrasi ylläpidosta ja kehityksestä, tai sitten auttaa eteenpäin erinäisillä projekteilla.

Mm. näiden palvelujen avulla voimme auttaa teitä tuomaan IT-infranne tähän päivään & tulevaisuudenkestäväksi:

 • M365-käyttöönotto
 • On premise -palvelinympäristön modernisointi
 • Laitehallinnan modernisointi

YKSI kehitysTYÖPAJA, KIITOS! | 1875 €


 

Oletko vielä aivan lähtökuopissa? Selvitä miten hyvin työkalut ja arki toimivat työntekijöiden näkökulmasta ja kartoita IT:n pullonkaulat.

Lataa ilmainen kyselypohja

Laitetaanko yrityksesi infra yhdessä minttiin?

Jätä yhteystietosi alle, niin saadaan homma käyntiin:

Mikael Eerola 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi