Huolehdimme laitteiden elinkaaresta alusta loppuun

Elinkaarenhallintapalvelumme tehostaa ja selkeyttää IT-laitteiden logistista ketjua ja varmistaa, että määritelty laite on loppukäyttäjällä lisätarvikkeineen sovittuna ajankohtana. Toimitimme vuonna 2017 kymmeniä tuhansia työasemia käyttäjille pk-yrityksissä sekä julkishallinnossa.

Huippuunsa hiotut toimintatapamme mahdollistavat nopean ja luotettavan elinkaarenhallinnan. Palvelumme kattaa laitteiden varastoinnin, esiasennuksen ja turvamerkinnät sekä toimituksen, asennuksen loppukäyttäjälle ja tietoturvallisen kierrätyksen elinkaaren päätteeksi. Myös laitteiden leasing-vaihdot kuuluvat palveluun. Huolehdimme ICT-omaisuudestasi kustannustehokkaasti kaikkialla Suomessa. Tietokeskuksella on Suomessa kolme modernia ja tehokasta esiasennuskeskusta.

Kattava elinkaaripalvelu:

  • hankinta
  • vakionti
  • ohjelmistopaketointi
  • puskurivarastointi
  • omaisuuden- ja konfiguraationhallinta,
  • turvamerkintä
  • käyttöönotto loppukäyttäjän työpisteellä
  • ohjelmistojakelu
  • päivitykset
  • laitehuollot

Toimeksiannostasi palvelumme kattaa myös tietoturvallisen kierrätyksen tai käytetyn laitteiston jälleenmyynnin.

Alemmat kustannukset ja helpompi käyttöönotto

Palvelumme skaalautuu vaivattomasti ja alentaa kustannuksia koko laitteen elinkaaren ajan. Elinkaarenhallintapalvelumme on saatavilla selkeästi hinnoiteltuna kokonaisuutena, ilman määräaikaista sopimusta. Käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta riippumatta siitä, haluatko siirtää olemassa olevan palvelun meille vai rakennammeko elinkaarenhallintapalvelun kanssasi ensi kertaa.

Tietokeskuksen IT-laitteiden logistiikka- ja elinkaaripalveluille on myönnetty ISO 14001:2005-ympäristösertifikaatti.

Tietoturvalliset elinkaaripalvelut

➡️ Turvamerkinnät
➡️ Laitteiden tyhjennys
➡️ Laitteiden tietoturvallinen kierrätys
➡️ Turvahäkit laitetoimituksille
➡️ Tietoturvallinen esiasennusinfra
➡️ Levykryptaus

LUE LISÄÄ TIETOTURVASTA

Tietoturva elinkaarenhallinnassa 🔒

Tuotamme elinkaaripalveluja Salossa sijaitsevassa logistiikkakeskuksessamme. Tiloissamme on tarkka kulunvalvonta, hälytysjärjestelmä ja erillinen tietoturvatila korkeaa tietoturvaa vaativille asiakkaillemme.

Vastaamme laitteiden turvamerkinnöistä ja toimitamme tarvittaessa laitteet erillisissä tietoturvahäkeissä. Huolehdimme laitteiden tietoturvallisesta kierrätyksestä. Oleellinen osa palveluamme on myös seurata päätelaitteiden elinkaarta ja huolehtia vanhentuneiden laitteiden vaihtamisista uusiin. Turvaa laitteille tuo myös esiasennuksen yhteydessä suoritettava työaseman levysuojaus sekä mahdollisen antivirussovelluksen asentaminen.

Kiinnostuitko elinkaaripalveluista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin keskustellaan aiheesta lisää.

Jari Kinnunen Liiketoiminnan kehityspäällikkö 040 754 9903 jari.kinnunen@tietokeskus.fi