Onko laitteiden hankinta työpäiviesi aikasyöppö? Joudutko jonglööraamaan useilla eri sivuilla löytääksesi tarvittavat tuotteet?

Verkkokauppamme on kehitetty ratkaisuksi juuri tähän haasteeseen. Olemme tuoneet sinne kasan ominaisuuksia, jotka helpottavat laitehankinnoista vastaavan työkuormaa kertaheitolla.

  • Yritysten tarpeisiin räätälöidyt ominaisuudet. Emme tykkää arvausleikeistä: siksi kysymme suoraan asiakkailtamme mikä toimii ja mikä ei ja kehitämme kauppaa sen pohjalta jatkuvasti eteenpäin.
  • Mahdollisuus tilata sopimustuotteita. Paketoimme tuotteet tarpeitasi vastaaviksi sekä ominaisuuksien että hintojen puolesta
  • Tilaa laitteet valmiiksi asennettuna. Käymme yhdessä läpi yrityksesi tarpeet ja toimitamme laitteet valmiiksi asennettuina. IT-asiantuntijasi voi siis nostaa jalat pöydälle ja rentoutua. (Tai sitten hoitaa niitä muita kiireellisempiä asioita, miten vain 🤷💻)
  • Jaa vastuu hankinnoista useammalle henkilölle. Voit jalkauttaa vastuun laitehankinnoista esihenkilöille tai työntekijöille itselleen ja vapauttaa IT:n aikaa kehitystyöhön.

Laske paljonko säästäT ostamalla verkkokaupasta

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity verkkokauppa

Missiomme on tehdä laitteiden hankinnasta ja tilauksesta mahdollisimman helppoa ja raivata laitevastaavan pursuavalle työlistalle tilaa. Näillä ominaisuuksilla se onnistuu.

Nopeuta tilaamista ja rakenna valmiit tuotepaketit eri tarpeisiin. Valitse laitteen kylkeen erilaisia lisävarusteita, sopiva määrä muistia ja tarvittavat lisenssit, ja tilaa koko setti parilla klikkauksella.

Jos haluat huojentaa IT:n työkuormaa entisestään, voimme käydä yhdessä läpi millaisia sovelluksia, verkkoa, tietoturvaa ja järjestelmiä kaipaatte ja toimittaa työntekijöidesi laitteet valmiiksi asennettuina.

Kysy lisää

 

 

Hanki verkkokaupan tuotteet kertaostoksella, sopimushinnoilla tai kuukausilaskutettavina leasing-laitteina.

Sopimustuotteissa paketoimme tuotteet tarpeitasi vastaaviksi sekä ominaisuuksien että hintojen puolesta. Löydät ja tilaat sopimushinnoitellut paketit verkkokaupasta omasta osiostaan.

Vaihtoehtiosesti voit myös tilata laitteet kuukausihinnalla erillisten palvelu- ja leasing-sopimusten kautta. Voimme mallintaa valitsemasi rahoitusyhtiön kanssa tekemäsi sopimuksen kuukausihinnan yhteyteen.

Jalkauta vastuu hankinnoista esihenkilöille tai työntekijöille itselleen ja vapauta IT:n aika kehitystyöhön. Verkkokaupan pääkäyttäjänä voit luoda heille omat tilit rajatuilla käyttöoikeuksilla.

Jos haluat pitää budjetin, tilausten kontrollin ja näkyvyyden tilausmääriin tiukasti omissa hyppysissäsi, hyväksytysketjulla varmistat, ettei yksikään osto mene läpi ilman kuittaustasi. Valitse vakiotuotteet, luo hyväksyntäketju ja jaa tunnarit tarvittaville henkilöille – homma pelittää!

Tallenna suosikkituotteesi valmiiksi listoiksi tai ostoskoreiksi ja tilaa tarvittavat välineet sutjakkaasti.

Vakiotuotteiden avulla varmistat, että myös tietotekniikkaa tuntemattomat tilaajat osaavat valita sekä budjettiisi että työntekijöiden tarpeisiin istuvat välineet.

 

Asiantuntijamme auttavat sinua laitevalinnoissa ja tilauksessa verkkokaupan chatin välityksellä.

Kysy chatissa mitä vain verkkokaupasta tai sen tuotteista: vastaamme sinulle nopeasti (ja yleensä myös melko osuvasti).

 

Voimme halutessasi luoda yhteyden verkkokaupan ja yrityksesi käyttämän järjestelmän välille. Näin voit mm. helpottaa käyttäjähallintaa ja nopeuttaa tilausprosessia sekä sisäänkirjautumista (SSO).

Esimerkiksi seuraavat integraatiot ovat mahdollisia:

  • Azure AD
  • Erilaiset hankintajärjestelmät

Haluatko kaiken laitteisiin liittyvän hässäkän pyörimästä jaloistasi? 

Hoidamme laitteidesi koko elinkaaren aina uuden laitteen hankinnasta ja tilauksesta, kovia kokeneen laitteen huoltoon ja vanhan kierrättämiseen. Kun olemme sopineet yhdessä speksit, voit tilata tarvittavat laitteet suoraan verkkokaupastamme tiettyyn kuukausihintaan.

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

 

 

Valikoimastamme löytyy reippaasti yli 100 000 ICT-tuotetta työntekijöiden ja toimitilojen tarpeisiin. Tulostimet, näytöt, kaapelit – you name it. Luo erilaisia tuotepaketteja ja tilaa tilanteeseen sopiva setti hiiren napautuksella.

Hyvät diilit ja läpinäkyvyys kustannuksiin

Käytä verkkokauppaamme haluamallasi tavalla: tiiviissä kumppanuudessa kanssamme, sopimustuotteilla, leasingina tai yksittäisten kertahankintojen tekemiseen. Mikä vain toimii sinulle parhaiten. Täysi läpinäkyvyys kustannuksiin auttaa sinua luonnostelemaan IT:n budjetin myös seuraavalle vuodelle.

Kaikki laskut yhdessä paikassa

Verkkokaupan käyttö parantaa ennustettavuutta. Kun kaikki laskut tulevat yhdestä paikasta, näet helposti mihin rahaa on käytetty.

Sano siis hyvästi puun takaa tuleville kululaskuille ja muille vuoden lopussa ilmestyville ylläreille.

Selkeät raportit tehdyistä ostoksista

Saat verkkokaupasta ulos tarkat raportit yrityksesi laitehankinnoista. Näin tulevan vuoden budjetointi ja kustannusten optimointi on entistä helpompaa.

Haluaisitko Tietokeskuksen verkkokauppa-asiakkaaksi?

Verkkokaupan käyttöönotto ja tunnusten luonti on nopeaa ja vaivatonta. Verkkokauppa on avoinna kaikille suomalaisille yrityksille ja organisaatioille. Aiempaa asiakkuutta tai muuta voimassa olevaa sopimusta Tietokeskuksen kanssa ei vaadita.

Tietokeskuksen verkkokaupan palvelut ovat suunnattu alkaen n. 20 toimihenkilön kokoisille organisaatioille ja siitä ylöspäin.

Haluatko lisätietoja verkkokaupasta?

Kerromme mielellämme kauppamme ominaisuuksista ja sen eri mahdollisuuksista

Kati Manninen Liiketoimintajohtaja, IT-laitteet 040 758 0602 kati.manninen@tietokeskus.fi