Lisäät tietoturvaa tietotyön eri vaiheisiin, niin tietokoneille kuin mobiililaitteillekin.

⛔️ Pienennät päätelaitteisiin ja käyttäjäidentiteetteihin liittyviä tietoturvariskejä: vähemmän kalastelu- ja muita huijausviestejä ja huolta esimerkiksi laitteiden joutumisesta vääriin käsiin.

MS Defender for Business auttaa torppaamaan erilaiset tietoturvariskit tehokkaasti

Yritysten kriittinen data liikkuu pilvessä, ja sen suojaaminen myös päätelaite- ja käyttäjätasolla on välttämätöntä. Erilaiset käyttäjätunnuksiin ja päätelaitteisiin liittyvät kalastelut ja huijaukset lisääntyvät jatkuvasti, joten vahva suojautuminen luo työrauhaa ja turvallisuutta sekä yrityksen IT -infraan että työntekijöille.

Etenkin mobiililaitteiden suojaus on monessa organisaatiossa hoidettu ns. sinnepäin – jos tunnet piston sydämessäsi, on Microsoft Defender for Business todennäköisesti tarpeeseesi juuri oikea palvelu.

Microsoft Defender for Business on palvelu, jolla suojaat sekä käyttäjäidentiteetit että päätelaitteet. Ja mikä parasta: jos käytössäsi on jo Microsoft 365 Business Premium sisältyy Defender for Business -lisenssi jo sopimukseesi!

Microsoft 365 E3 -lisenssi sisältää Defender for Endpoint P1-tuotteen. E3-lisenssiä voi vielä laajentaa, jos haluat käyttöösi ratkaisun laajimman version, eli Defender for Endpoint P2-lisenssin.

Suojaa kaikki päätelaitteet

Varmista, että myös Android- ja iOS-mobiililaitteiden suojaus ja tietoturva on kunnossa.

Pienennä riskejä joka tasolla

Tehokas tietoturva vähentää kalastelu- ja huijausviestien määrää – ja niihin sortumisen riskiä.

Lisää turvallisuutta nopeasti

Käyttöönotto voidaan tehdä nopeasti, etenkin jos päätelaitteiden hallinta on kunnossa.

Millaiselle yritykselle Defender for Business sopii?

Olemme samaa mieltä IT 2022 -tutkimuksessa haastateltujen IT-ammattilaisten kanssa: tietoturva kuuluu kaikille, ja sitä pitäisi kehittää lähes jokaisessa yrityksessä.

Syy on yksinkertainen: joka ikinen yritys joutuu todennäköisesti jossain vaiheessa erilaisten tietomurto- tai kalasteluyritysten kohteeksi. Ilmiselvät huijausviestit voi olla helppo ohittaa, mutta valitettavasti kelmien keinot käyvät aina vain salakavalammiksi.

Onneksi myös tietoturvaratkaisut kehittyvät kovaa vauhtia, ja esimerkiksi Microsoftin ratkaisut sopivat sekä Windowsin että muidenkin käyttöjärjestelmien tehokkaaseen ja helposti käyttöönotettavaan suojaukseen.

Mitä MS Defender for Business -palvelun käyttöönotto maksaa?

Tyypilllisesti käyttöönotto ottaa noin muutaman henkilötyöpäivän. Jos käytössä on jo Intune-laitehallinta, käyttöönotto nopeutuu noin kahteen työpäivään. Lopullinen työmäärä ja hinta riippuu kokonaisuudesta: laitteiden määrästä ja lähtötilanteesta. Defender-lisenssi sisältyy voimassaoleviin Microsoft 365 Business Premium -tilauksiin.

Haluatko kuulla lisää Microsoft Defender for Business -ratkaisusta ja sen käyttöönotosta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, ja hoidetaan organisaatiosi tietoturva kuntoon!

Jätä yhteydenottopyyntö

Mikä tarkalleen ottaen on Microsoft Defender for Business?

Se on tietoturvaratkaisu, jolla suojaat Windows-, macOS-, Linux-, Android- ja iOS-laitteet yrityksesi pilviympäristössä. Se kertoo jo etukäteen, mitkä laitteet tai sovellukset sisältävät mahdollisia tietoturvauhkia, ja mitä niille pitäisi tehdä – jo ennen kuin mitään pahempaa tapahtuu.

Defender toimii oppivan tekoälyn avulla, joten yrityksesi hyötyy myös Microsoftin laajasta uhkatietämyksestä.

Muista myös Microsoft Defender for Office 365:sen avulla suojaat O365-pilvipalvelut

Defender for Endpoint siis suojaa organisaatiosi laitteet. Niiden lisäksi on syytä varmistaa myös pilvipalveluiden suojaus ja torpata esimerkiksi tietojenkalasteluyritykset tehokkaasti.

Defender for Office 365 suojaa kattavasti Microsoft-ympäristösi pilvipalvelut, kuten Teamsin, OneDriven, Sharepointin ja sähköpostin. Se onkin sekä näppärä että kattava tapa hoitaa Office 365 -tietoturva kuntoon.

Saat Defender for Office 365:n käyttöösi nopeasti: käyttöönotto kestää noin yhden päivän, ja lisenssi sisältyy Microsoft 365 Business Premium -lisenssiin jo valmiiksi.

 

Kaipaatko konkreettisia eväitä tietoturvan ja laitehallinnan parantamiseen? Tutustu Roadmap IT:si kehitykseen -työpajaan!

Roadmap IT:si kehitykseen on työpaja, jossa käydään läpi tuoreen teknologian mukanaan tuomat mahdollisuudet ja keskustelemme siitä, miten ne voisivat tehostaa arkeanne ja tehdä siitä entistä turvallisemman. 

Lopputuloksena saatte IT:lle selkeän kehityspolun seuraaville kuukausille. Se kertoo teille, miltä asioiden tulisi näyttää tulevaisuudessa ja miten pääsette siihen pisteeseen 6–12 kk:n kuluessa.

Lue työpajasta lisää ja tutustu hinnoitteluun >>

Selvitä IT-infran osa-alueiden taso ja priorisoi, mitä osa-alueita tulisi parantaa ja mitkä ovat jo riittävällä tasolla.

Vie IT-infra uudelle tasolle tämän oppaan avulla. Oppaasta saat konkreettisia vinkkejä, miten pääset perustasolta aina huipputasolle saakka.

Lataa IT-infran kehittäjän opas

Kato defender-tuoteperheeseen keskittyvä webinaari

Webinaarissa kuulet: 

Mitä kaikkea voit suojata Microsoft Defender tuoteperheellä
Mitä lisenssejä tarvitset vai omistatko jo kenties kyseiset tuotteet
Millaisilla työkaluilla kaikki taika tapahtuu

Katso webinaaritallenne

Haluatko kuulla lisää Microsoft Defender for Business -ratkaisusta ja sen käyttöönotosta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, ja hoidetaan organisaatiosi tietoturva kuntoon!

Mikael Eerola Myyntipäällikkö 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi
Hannu Rajala Myyntipäällikkö 050 495 3931 hannu.rajala@tietokeskus.fi
Kalle Salonen Myyntipäällikkö 050 400 2827 kalle.salonen@tietokeskus.fi