Katso webinaaritallenne

Webinaarissa kuulet vinkkejä siihen kuinka parannat tietoturvaa Microsoft 365 ympäristöissä. Kuulet myös kuinka saat kaiken hyödyn irti kuukausittaisista lisenssikustannuksista työn tuottavuuden tehostamiseksi Microsoft 365 ympäristöissä.

Webinaarin sisältö

Microsoft 365 Tietoturva

Konsultit Teemu ja Pete kertovat tietoturvan parantamisesta Microsoft 365 ympäristössä. Mitä tuotteita löytyy, mitkä on must-have ja kuinka niiden käyttöönotto tapahtuu? Lisäksi käydään läpi kuinka ne suojaavat organisaatiota. Luvassa on myös demoja aiheesta.

Tietoturvaosuudessa kuulet tarkemmin:

  • Tulevaisuuden työasemat ja Zero Trust
  • Defender tuotteiden yleisnäkymät
  • Vulnerability Management antaa tietoa ympäristöstä
  • Ignite uutiset

Moderni tietotyö

Konsultit Johanna ja Rami kertovat modernin tietotyön kehittämisestä Microsoft 365 ympäristössä. Miten saada kaikki hyödyt irti kuukausittaisista lisenssikustannuksista työn tuottavuuden tehostamiseen. Keskitymme webinaarissa Power Platformin osalta sellaisiin Microsoft 365 työkaluihin, jotka kuuluvat lähes kaikkien käyttäjien lisensseihin, mutta niitä ei ole useinkaan hyödynnetty organisaatioissa.

Modernin tietotyön osuudessa kuulet tarkemmin:

  • Prosessien automatisointi ja tiedolla johtaminen Power Platformin avulla
  • Miten tekoäly ja Microsoft Copilot tulee näkymään tuottavassa tietotyössä
  • Ignite ja Power Platform Conference uutiset

Kenelle webinaari sopii?

Webinaari sopii IT-päättäjille sekä IT:stä vastaaville asiantuntijoille, jotka haluavat päivittää tietonsa M365 tietoturvan osalta sekä siitä kuinka lähteä kehittämään modernia tietotyötä Microsoft 365 ympäristössä.

Mitä se maksaa?

Ei yhtään mitään! Kaikki webinaarimme ovat täysin ilmaisia.

Webinaarin asiantuntijat

 

Opi lisää aiheesta