Katso webinaaritallenne

Miten pysyä mukana tietoturvassa kun maailma ympärillä muuttuu? Ainakin laittamalla ihan ensin perusasiat kuntoon eli ottamalla proaktiivinen ote kehittämiseen. Webinaarissa käymme läpi identiteettien suojaamisen, laitehallintaa sekä tulevaisuuden tekoälytuotteita.

Tietoturvan proaktiivinen kehittäminen

Palomuuri ja virustorjunta ei riitä! On aika siirtyä oman firman suojaamisessa jonkin pahan tapahtuman odottamisesta aktiiviseen malliin missä uhat paikataan jo ennen kuin ne konkretisoituvat. Urakka ei ole helppo koska se tarkoittaa jatkuvaa kehittämistä, mutta myös oikeita työkaluja.

Identiteettien suojaaminen

Entäs jos joku on jo sisällä? Identiteettien suojaaminen IT infran tai pilven puolella vaatii aktiivista otetta. Ensin rakennetaan ymmärrys ja monitorointi käyttäjien arjesta, sen jälkeen lähdetään etsimään mahdollisia poikkeavuuksia analytiikan avulla. Kun jotain löytyy, se tutkitaan. Ja jos jotain tapahtuu, meillä on enemmän todisteita.

Laitehallinnan tärkeys tietoturvalle

Mistä ne asetukset laitteisiin tulee? Kuinka otan käyttöön kaikki luvatut ominaisuudet työasemissa ja mobiililaitteissa? Microsoft Intune on kokonaisvaltainen hallinta-alusta pilvestä päätelaitteille. Nyt keskitytään siihen kuinka juuri tietoturvaa handlataan Intunen avulla ja millaisiin asioihin kannattaa jokaisen organisaation keskittyä ensimmäisenä.

Security Copilot

Miten voimme tekoälyn avulla kehittää tietoturvaa ja olla todella tehokkaita siinä

Kenelle webinaari sopii?

Webinaari sopii IT-päättäjille sekä IT:stä vastaaville asiantuntijoille, jotka haluavat päivittää tietonsa tietoturvan eri osa-alueiden osalta.

Mitä se maksaa?

Ei yhtään mitään! Kaikki webinaarimme ovat täysin ilmaisia.

Webinaarin asiantuntijat

Opi lisää aiheesta: