Microsoft 365 on yksi käytetyimpiä toimisto-ohjelmistoja ja hyvä esimerkki tietotekniikan kehitysnopeudesta. Harvalla on aikaa tai resursseja seurata ja ottaa käyttöön jatkuvasti ohjelmistojen uusia ominaisuuksia tai Microsoftin markkinoille tuomia uusia M365-palveluita.

M365-palveluidemme avulla lisäät työn tuottavuutta, tehokkuutta ja tietoturvaa – ajasta, laitteista tai paikasta riippumatta. 

M365 lisenssit ja palvelupakettimme

Microsoft 365 -lisenssien lisäksi meiltä saat tukea siihen, että saat otettua M365:sta kaikki tehot irti niin etänä kuin paikan päälläkin. Tutustu palvelupaketteihimme 👇

M365-ympäristön kehitys

Varmista, että teillä on aina oikeat ominaisuudet käytössä M365-ympäristössä. Huolehdimme kanssasi siitä, että yrityksenne M365-ympäristö voi hyvin ja kehittyy jatkuvasti. 

Varmistamme, että juuri teidän yritykselle tärkeät ominaisuudet tulevat hallitusti käyttöön ja loppukäyttäjät osaavat varmasti käyttää niitä. Näin organisaatiosi työskentely kehittyy ja toiminnasta tulee tuottavampaa.

Kysy tarjous

M365-työkalujen käyttöönotto ja koulutus loppukäyttäjille

Mietityttääkö Teams, Planner, Yammer, Delve tai Power Platform? Ota liiketoimintaasi parhaiten tukevat työkalut ja teknologiat hallitusti käyttöön kaikille yrityksesi työntekijöille kanssamme. Käyttöönoton jälkeen tuemme tarvittaessa työntekijöiden koulutuksessa ja jo käyttöönotettujen työkalujen tehokkaammassa hyödyntämisessä. 

M365-tietoturva

Tietoturvaominaisuudet vaihtelevat käytössä olevan M365-lisenssin mukaan. Huolehdimme, että yrityksellänne on sen tason lisenssi käytössä, jolla tietoturvasta ei tarvitse murehtia. 

Varmistamme, että kaikki tarvittavat tietoturva-asetukset ovat käytössä ja ne on otettu oikein käyttöön Microsoftin suositusten mukaisesti. Konsultoimme, mikä voisi olla yrityksenne tietoturvan tavoitetila ja mitä M365-tietoturvan osalta tulisi huomioida niin admin- kuin loppukäyttäjänkin kannalta. 

M365-auditoinnit

Tunnista ajoissa M365-ympäristön korjaus- ja kehitystarpeet ja varmista sen toimintavarmuus. Meidän kauttamme saat koko M365-ympäristön auditoinnin tai vain M365-tietoturvan tai lisenssien auditoinnin.

Tutustu ja osta auditointi

Microsoft 365-tilin ja laskutuksen hallinta sisältyy oletuksena jatkuviin M365-palveluihimme. Kaikki palvelumme ovat läpinäkyvästi kuukausihinnoiteltuja, ilman määräaikaisia sopimuksia.

Asiakkaiden suusta kuultua

“Tietokeskuksesta on ollut äärimmäisen paljon apua. Meitä auttanut asiantuntija on pitkän kokemuksen omaava kaveri, jolla on näkemystä siitä miten näiden kuuluisi toimia ja miten ne kannattaa toteuttaa.”

– Jan-Patrik Helenius, Kiinteistöjohtaja, Arttuasunnot Oy

Lue Arttuasuntojen asiakastarina Power Platformista

”Tietokeskuksella on syvempää osaamista Microsoftin palveluiden ylläpidosta, hallinnoinnista ja käyttöönotosta ja hankimme mielellämme heiltä tähän apua. Seuraavaksi tähtäimessä on Azure Storage ja Azure Identity Provider, joiden tiimoilta olemme varmasti jälleen Tietokeskuksen kanssa tekemisissä”

–Jukka Lewandowski, Palveluvastaava, Metsäkeskus

Haluatko kuulla lisää Microsoft 365 -palveluista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin olemme sinuun yhteydessä.

Niko Lehtonen Palvelumyynti 050 492 5131 niko.lehtonen@tietokeskus.fi