Tukea jatkuvasti muuttuviin pilvityökaluihin

Microsoft 365 on yksi käytetyimpiä toimisto-ohjelmistoratkaisuja ja hyvä esimerkki tietotekniikan kehitysnopeudesta. Harvalla on aikaa tai resursseja seurata ja ottaa käyttöön jatkuvasti uusia M365-palveluita tai ohjelmistojen ominaisuuksia. 

M365 ja Entra ID -palveluidemme avulla voit jättää hallinnan ja loppukäyttäjätuen meidän vastuullemme sekä lisäät työn tuottavuutta, tehokkuutta ja tietoturvaa – ajasta, laitteista tai paikasta riippumatta. Saat meiltä myös kaikki tarvittavat M365-lisenssit nopeasti ja helposti. 

Valmiit palvelupakettimme työn tuottavuuden parantamiseksi

Meiltä löytyy osaaminen, jotta saat otettua hankkimistasi M365 palveluista kaikki hyödyt irti. Tutustu valmiisiin palvelupaketteihimme 👇 

M365-ympäristön kehitys

Varmista, että teillä on aina oikeat ominaisuudet käytössä M365-ympäristössä. Huolehdimme kanssasi siitä, että yrityksenne M365-ympäristö voi hyvin ja kehittyy jatkuvasti.  

Varmistamme, että juuri teidän yrityksellenne tärkeät liiketoimintaa tukevat ominaisuudet tulevat hallitusti käyttöön ja loppukäyttäjät osaavat varmasti käyttää niitä. Näin organisaatiosi työskentely kehittyy ja toiminnasta tulee tuottavampaa. 

Kysy tarjous

M365-työkalujen käyttöönotto ja koulutus loppukäyttäjille

Mietityttääkö Teams, Planner, Yammer, Delve tai Power Platform? Ota liiketoimintaasi parhaiten tukevat työkalut ja teknologiat hallitusti käyttöön kaikille yrityksesi työntekijöille kanssamme. Käyttöönoton jälkeen autamme tarvittaessa työntekijöiden koulutuksessa ja jo käyttöönotettujen työkalujen tehokkaammassa hyödyntämisessä.  

M365-tietoturva

Tietoturvaominaisuudet vaihtelevat käytössä olevan M365-lisenssin mukaan. Huolehdimme, että yrityksellänne on sen tason lisenssi käytössä, jolla tietoturvasta ei tarvitse murehtia.  

Varmistamme, että kaikki tarvittavat tietoturva-asetukset ovat käytössä ja ne on otettu oikein käyttöön Microsoftin suositusten mukaisesti. Konsultoimme, mikä voisi olla yrityksenne tietoturvan tavoitetila ja mitä M365-tietoturvan osalta tulisi huomioida niin pää– kuin loppukäyttäjänkin kannalta.  

M365-auditoinnit

Tunnista ajoissa M365-ympäristön korjaus- ja kehitystarpeet ja varmista sen toimintavarmuus. Meidän kauttamme saat koko M365-ympäristön auditoinnin tai vain M365-tietoturvan tai lisenssien auditoinnin. 

Tutustu ja osta auditointi

Microsoft 365-tilin ja laskutuksen hallinta sisältyy oletuksena jatkuviin M365-palveluihimme. Kaikki palvelumme ovat läpinäkyvästi kuukausihinnoiteltuja, ilman määräaikaisia sopimuksia. 

Asiakkaiden suusta kuultua

“Tietokeskuksesta on ollut äärimmäisen paljon apua. Meitä auttanut asiantuntija on pitkän kokemuksen omaava kaveri, jolla on näkemystä siitä miten näiden kuuluisi toimia ja miten ne kannattaa toteuttaa.”

– Jan-Patrik Helenius, Kiinteistöjohtaja, Arttuasunnot Oy

Lue Arttuasuntojen asiakastarina Power Platformista

”Tietokeskuksella on syvempää osaamista Microsoftin palveluiden ylläpidosta, hallinnoinnista ja käyttöönotosta ja hankimme mielellämme heiltä tähän apua. Seuraavaksi tähtäimessä on Azure Storage ja Azure Identity Provider, joiden tiimoilta olemme varmasti jälleen Tietokeskuksen kanssa tekemisissä”

–Jukka Lewandowski, Palveluvastaava, Metsäkeskus

Tietoturva Microsoft 365 ja Entra ID palveluissa🔒 

Palvelun keskeinen lähtökohta on ymmärtää asiakkaan tietoturvapolitiikka ja miten liiketoiminnan erityistarpeet vaikuttaa siihen, miten toimittaja pystyy hallintatoimillaan tukemaan asiakkaan tietoturvan toteutumista Microsoft 365 -ympäristössä. 

Palvelussa toimittaja päivittää asiakkaan Mircrosoft 365 tilausta ”subscription” pääsyoikeusmäärityksiä yhdessä asiakkaan sovitun käyttöoikeus/pääsynhallintapolitiikan mukaisesti. Toimittaja tekee yhdessä asiakkaan kanssa tarvittavat määritykset tietoturvan lisäämiseksi kuten ehdolliset käyttöoikeudet (Conditional access) sekä sähköpostisuodatusten asetukset haitallisten tai vihamielisten sähköpostien poistamiseksi tai eristämiseksi. 

Toimittajan pyrkimys on saattaa asiakkaan toiminta Zero Trust -malliin, jonka perustana on, että laitteet ja käyttäjät tunnistetaan kaikissa tilanteissa ja päätös pääsyn sallimisesta perustuu riskiarvioon. Vahvan tunnistautumisen käyttö on yksi perusasioita tietoturvan parantamisessa Microsoft 365 ja Entra ID -palveluissa. Hankkimalla Toimittajan SOC tietoturvapalvelut, asiakas saa valmiit tietoturvakomponentit Zero Trust -mallin tueksi. 

Samoin lisäpalveluna hankittava Microsoft 365 varmistuspalvelu parantaa tietoturvaa tilanteessa, jossa vihamielinen taho pääsee kirjautumaan asiakkaan Microsoft 365 tileihin tai tilaukseen ja joko tuhoaa tai salaa siellä olevat tiedot. Tällöin tiedot sekä tilit ovat palautettavissa ja mahdollista palautua tilanteeseen ennen tietoturvapoikkeamaa. 

Tietoturvalliset Microsoft 365 ja Entra ID palvelut 

Mircrosoft 365 tilauksen ja Entra ID pääsyoikeuksien hallinta 
Ehdollisten käyttöoikeuksien hallinta (Conditional access) 
Sähköpostisuodatusten hallinta 
Microsoft 365 varmistukset 
Tietoturvan huomioiminen konfiguraatioissa 

Haluatko kuulla lisää Microsoft 365 -palveluista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin olemme sinuun yhteydessä.

Mikael Eerola Myyntipäällikkö 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi
Hannu Rajala Myyntipäällikkö 050 495 3931 hannu.rajala@tietokeskus.fi
Kalle Salonen Myyntipäällikkö 050 400 2827 kalle.salonen@tietokeskus.fi