Mitä IT-ulkoistus pitää sisällään?

Kumppaninasi ylläpidämme päivittäisiä IT:n perustoimintoja ja huolehdimme siitä, että ympäristösi pysyy ajan tasalla ja kehittyy jatkuvasti liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Voit tehdä kanssamme IT-palvelujesi kokonaisulkoistuksen tai ulkoistaa meille vain jonkin tietyn liiketoimintasi osan.

Ulkoistaa voit esimerkiksi seuraavia asioita:

Käyttäjätukipalvelut, konesalipalvelut, Microsoft 365 -palvelut, IT-laitteet palveluna ja vaikkapa tietoliikenne- ja lähiverkkopalvelut.

Sopimuksemme ovat määräajattomia ja pyöritämme palvelujamme kiinteillä kuukausihinnoilla. Näin kustannukset ovat helposti ennustettavia. Palvelut ja niiden kustannukset myös skaalautuvat liiketoiminnan koon ja käyttäjämäärän mukaan.

Mitä IT:n ulkoistaminen maksaa?

Huomasimme, että IT-palvelujen hinnoista on vapaasti saatavilla vain vähän tietoa. Korjasimme asian omalta osaltamme heti. Loimme tähän alle kustannuslaskurin, josta saat nopeasti hinta-arvion tyypillisimmin ulkoistetuille palveluille. Syötä vain tiedot ja hintalaskuri hoitaa loput!

SIIRRY LASKURIIN

Miksi IT-palvelut kannattaa ulkoistaa?

Me huolehdimme IT:n kivijaloista: infrasta ja perustietotekniikasta. Lisäksi ehdotamme sinulle säännöllisesti uusia ratkaisuja ja kehitämme proaktiivisesti IT-infraasi yhdessä kanssasi. Kun day-to-day tekeminen on meillä, oma IT-porukkasi pääsee keskittymään 97 prosenttisesti liiketoiminnan kehittämiseen (kahvitauoille on myös jätettävä aikaa). ☕️

IT monimutkaistuu koko ajan. IT-asiantuntijoiden pitää joko osata paljon ja laajasti tai erikoistua tiettyyn asiaan. Mutta erikoistuneen osaamisen rekrytointi on kallista eikä ole takeita, että sitä edes löytyy työmarkkinoilta. Kumppanilta saat sekä laajan että spesifin osaamisen mihin tahansa tarpeeseen: tietoturvaan, laitteisiin, oheislaitteisiin, softaan, servereihin, työkaluihin, pilviin jne.

Yhteistyömme aikana varmistamme, että osaamisemme siirtyy myös IT-henkiköille yrityksessänne. Näin he ovat kärryillä uusimmista teknologioista ja niiden kehityksestä. Heidän mukanaan uudet työtavat jalkautuvat suoraan yritykseesi. Kun me vielä samalla huolehdimme päivittäisistä tukipyynnöistä ja IT:n pyörittämisestä, asiantuntijasi keskittyvät kehittymiseen ja kehittämiseen. 

Olitpa iso tai pieni yritys, laitteita ja tarvikkeita pitää hankkia vähän väliä. Niiden etsimiseen ja ostamiseen tuhraantuu helposti IT-vastaavan aikaa. Meidän verkkokauppa on räätälöity juuri yritysten tarpeisiin ja suunniteltu helpottamaan laitehankintoja kertaheitolla.

Verkkokaupassa vakioit haluamasi tuotteet, jalkautat tilausvastuun laitehankinnoista esihenkilöille tai työntekijöille itselleen, ja tilaat laitteet valmiiksi asennettuina. Helppoa, nopeaa ja yksinkertaista.

 

Miten ulkoistaminen toimii käytännössä?

  1. Lähdemme aina liikkeelle IT-ympäristön kuntotarkastuksella. Tämä on vähän kuin lääkärin perustarkastus: katsomme millainen infra yritykselläsi on ja miten se pelittää.
  2. Sen jälkeen otamme IT-ympäristösi haltuun ja fiksaamme kuntotarkastuksessa ilmenneet vaivat. Varmistamme, että meidän ja sinun IT-ympäristöt keskustelevat keskenään.
  3. Haltuunoton jälkeen pyöritämme sovittuja palveluja ja tapaamme kanssasi säännöllisesti, jotta tiedämme rullaako kaikki niin kuin pitää ja mietimme miten kehitämme tekemistä tulevaisuudessa.

Kaiken lisäksi sinua jeesailee meidän päästä tuttu porukka, sillä saat nimetyn asiakkuus- ja tukitiimin ja suoran kontaktin yhteyshenkilöösi.

Palvelua aina liiketoimintasi ehdoilla

Ei ole olemassa kahta samanlaista IT-ympäristöä, joten ei niiden tarvitsemat palvelutkaan pitäisi olla aina samanlaisia. Palveluissamme huomioimme liiketoimintasi ja IT-ympäristösi tarpeet, tuotettavien palveluiden kustannustehokkuuden ja hyötysuhteen sekä mahdolliset riskit. Perehdymme juuri sinun yritystäsi parhaiten palvelevaan infraan.

Timantinkovat konsultit

Emme haluaisi kehuskella, mutta meillä nyt vaan on Suomen parhaat konsultit. Kaikki konsulttimme ovat hyvin koulutettuja, sertifioituja alansa huippuammattilaisia. Ja he ovat sitä paitsi marinoituneet niin tiukoissa IT-projekteissa, että ovat nähneet (ja tehneet) kaikki ne mokat, joihin IT-projekteissa tyypillisesti langetaan. Siksi he ovat myös erityisen hyviä välttämään ne.

 

Kenen kannattaa harkita ulkoistamista ja milloin?

  • Olet pk-yritys, jolla on vähintään noin 20 työasemaa (tai sinne suuntaan) ja arvioit, että IT-tarpeesi kasvavat lähitulevaisuudessa.
  • IT on liiketoimintasi moottori tai etsit keinoja tehdä siitä sellaisen.
  • Olet halukas tekemään IT-ympäristöösi tarvittavia parannuksia yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseksi.
  • Haluat varmistaa kilpailukykysi nyt ja tulevaisuudessa.
  • Etsit jatkuvaan yhteistyöhön strategista IT-kumppania, joka ei tuhlaa aikaasi turhuuksiin.

Osaavimmat kaverit kaupungissasi

Toimimme siellä missä sinäkin. Löydät meidät useasta eri kaupungista ympäri Suomen. Tiimimme toimivat monipaikkakuntaisesti – lähes 500 Tietokeskulaisen resurssit ja osaaminen ovat käytössäsi kautta maan.

Okei, JUTELLAAN LISÄÄ

Kokemuksia asiakkailtamme

Älä usko pelkästään meidän sanaamme osaamisestamme. Tässä muutamia keissejä asiakkaistamme, joita olemme auttaneet IT-palvelujen ulkoistamisessa:

Etsitkö sopivan kokoista IT-kumppania?

Jätä yhteystietosi alle, jutellaan lisää:

Jari Kinnunen Liiketoiminnan kehityspäällikkö 040 754 9903 jari.kinnunen@tietokeskus.fi