Huomasimme, että IT-palveluiden kustannuksista tiedon löytäminen on yhtä helppoa kuin diskettien käyttö nykypäivän työasemissa 💾 – ei onnistu. 

Kävimme tuumasta toimeen ja loimme IT-hintalaskurin, jonka avulla arvioit helposti yrityksesi IT-kustannukset kuukausitasolla. Saat karkean arvion laitteiden, työasemien, tietoliikenteen ja IT:n kehittämisen kustannuksista.

Jos IT-palvelumme kiinnostavat ja haluaisit aiheesta lisätietoja, voit lähestyä meitä suoraan viestillä tai tutustua rauhassa palvelumalliimme.

 

Harkitsitpa IT:n ulkoistamista ensimmäistä kertaa tai halusitpa vertailla kustannuksia nykyiseen kumppaniisi, hintalaskurillamme pääset alkuun. Syötät sinne vain tarvittavat tiedot – eli yrityksesi toimipisteiden ja henkilöstön määrän – ja laskuri hoitaa loput. 

Hinta-arvio ei ole täydellisen tarkka, koska kustannuksiin vaikuttaa aika moni asia, kuten liiketoimintasi vaatimukset, nykyisen IT-infrasi rakenne ja muut tarvitsemasi palvelut. Jos haluat meiltä jeesiä vaikka pilveen, lisensseihin, konesaleihin ja mitä-näitä-kaikkia-nyt-onkaan -palveluihin, jätä meille viesti laskurin tulossivulla niin laskemme tarkemman hinnan haluamistasi palveluista. Eikun laskemaan! ⬇️


 

Haluaisitko lisätietoja IT-palveluista?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun pian yhteyttä:

Jari Kinnunen Liiketoiminnan kehityspäällikkö 040 754 9903 jari.kinnunen@tietokeskus.fi