Tietoturva on liiketoiminnan jatkumisen edellytys. Jos se falskaa, koko yritys on pulassa: työntekijöiden, asiakkaiden, kilpailijoiden tai viranomaisten kanssa.

Enää ei riitä pelkkä virustorjunta, sillä pilvimaailmassa jokainen yritys on maailmanlaajuinen kohde. 99 % hyökkäyksistä olisi estettävissä hyvin simppeleillä toimenpiteillä.

Ota askel liiketoimintasi turvaamiseksi, näin se onnistuu. 👇

Tietoturva kuntoon valmiilla paketeilla 

Tietoturva koostuu kolmesta peruselementistä: käyttäjien, laitteiden ja tiedon turvaamisesta. Voit tukeutua meihin missä tahansa näistä.

Käyttäjien suojaaminen 🧑‍💻

Työntekijät ovat yrityksesi tietoturvan akilleen kantapää. Turvaa työntekijät – ja vältä inhimilliset mokat. Näillä paketeilla onnistut.

➡️Ota käyttöön monivaiheinen tunnistautuminen eli MFA. Se lisää käyttäjien tietoturvaa roppakaupalla.

➡️Monivaiheisessa tunnistautumisessa käyttäjä joutuu tunnistautumaan useassa eri vaiheessa. Näin kukaan ulkopuolinen ei pääse hyödyntämään vääriin käsiin joutunutta identiteettiä.

➡️Osana tätä on salasanaton kirjautuminen. Ilman sitä kaikki on työntekijän salasanan varassa (joka jostain kumman syystä on kuitenkin salasana123).

➡️ Varmista, että jokainen työntekijänne hallitsee tietoturvallisen työskentelyn.

➡️ Yhteisessä työpajassa luomme toimintanne vaatimuksia vastaavan tietoturvapolitiikan, jolla varmistetaan tietojen ja tietojärjestelmien huolellinen käsittely. Ohjeistamme työntekijät noudattamaan näitä.

Hinta: 1250 €

Laitteiden suojaaminen 💻📱

Ota laitteiden tietoturva haltuun: näillä toimenpiteillä varmistat, että jos laite katoaa tai varastetaan, kuka tahansa ei pääse kirjautumaan sille

Laitteiden suojaamisessa oleellisinta on:

➡️ Virustorjunta ja päivitykset. Autamme sinua keräämään jatkuvasti tietoa laitteistasi ja niiden tietoturvauhista.

➡️ Laitteiden salaus. Varmistamme että laitteissanne on kaikki määritetyt tietoturvaominaisuudet aina päällä.

Microsoft Defender for Business -tietoturvaratkaisulla suojaat tehokkaasti kaikki päätelaitteet ja käyttäjäidentiteetit. Lue lisää Microsoft Defender for Businessistä 👉

Tiedon turvaaminen 📄

Turvaa yrityksesi dokumentit ja sensitiivinen data. Varmistamme, että vain tarvittavilla henkilöillä on pääsy tärkeisiin dokumentteihin.

➡️ Salaa tiedostosi niin, että tiedosto tunnistaa kuka sen saa avata ja missä.

➡️ Esimerkiksi HR:n luomat tiedostot ovat automaattisesti vain firman sisäisessä käytössä. Sitä ei saa auki, vaikka joku muu saisikin tiedoston haltuunsa.

➡️ Luomme yhdessä kanssasi pelikirjan ja määrittelemme, millaisten sääntöjen pohjalta sisältöä suojataan ja luokitellaan.

➡️ Varmista, ettei kukaan ulkopuolinen pääse lukemaan tärkeitä viestejäsi.

➡️ Saat käyttöösi viestien ja liitteiden salauksen.

➡️ Suojaa pilviympäristösi viestintä. Lisenssiin kuuluvat työkalut havaitsevat sekä liitetiedostojen haittaohjelmat, että aina vain uskottavammat kalasteluviestit.

➡️ Defender for Office 365 löytyy kahdesta eri lisenssiversiosta. Autamme ottamaan hyödyn irti jo olemassa olevasta lisenssistä, tai päivitämme versioon, josta nämä jo löytyvät.

➡️ Teemme käyttöönoton yhdessä kanssasi sekä määritämme teille oikeat asetukset ja raportit.

Konsultointipalveluiden kaikki hinnat alv. 0%. Palvelun toimitusaika ja tarkka sisältö sovitaan tilauksen yhteydessä. Mahdolliset matka- ja majoituskulut veloitetaan erikseen.

Siirrä huolesi meille – tietoturvaa palveluna

Etkö tiedä tietoturvasta mitään, mutta haluat että se on kunnossa?

Helpoimmalla pääset, kun annat konsulttiemme auttaa. Näin yksikään rosmo, pöpö tai virheklikkaus ei pääse pilaamaan bisnestäsi.

Tahtoisin tietoturvauhkien valvontaa kuukausihinnalla

Miksi yrityksesi kannattaa ostaa tietoturva juuri meiltä?

✅ Mietimme aina tuotto vs. panos -suhteen. Pelkästään perusasiat kuntoon laittamalla pääset jo pitkälle – emme myy sinulle monimutkaista tietoturvaratkaisua, jota et oikeasti tarvitse.

✅ Huomioimme aina yrityksesi koon, toimialan ja liiketoiminnan. Etsimme oikeat ratkaisut näiden pohjalta.

✅ Ymmärrämme, että liian tiukkaan viritetty tietoturva vaikeuttaa liiketoimintaa. Toteutamme tietoturvaa käytettävyys ja loppukäyttäjät huomioiden.

✅ Autamme sinua ottamaan hyödyn irti jo olemassa olevista M365-lisensseistä. Suosittelemme oikeaa lisenssiä aina tarpeidenne mukaan.

✅ Saat avuksesi osaavan ja tietoturvaan erikoistuneen asiantuntijan, joka tietää tarkalleen mitä yrityksesi tietoturvassa täytyy olla kunnossa. Ei käsien heiluttelua vaan aitoja ratkaisuja ongelmiisi. 👋

Pistetäänkö tietoturvasi pikimmiten kuosiin?

Pistä meille viestiä niin katsotaan yhdessä yrityksesi tilanne läpi.

Mikael Eerola Myyntipäällikkö 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi
Hannu Rajala Myyntipäällikkö 050 495 3931 hannu.rajala@tietokeskus.fi
Kalle Salonen Myyntipäällikkö 050 400 2827 kalle.salonen@tietokeskus.fi

Haluatko lähteä liikkeelle omin voimin? Tässä vinkkimme:

Askel 1: Laita perusasiat kuntoon

On muutama perusasia, jotka jokaisella yrityksellä pitäisi olla kuosissa. Jos vain sinulta löytyy aikaa ja osaamista, voit lähteä ratkomaan näitä jo itse ja esimerkiksi ottaa monivaiheisen tunnistautumisen käyttöön sekä varmistaa että tiedostojesi käyttöoikeudet on tsekattu.

Askel 2: Ota Microsoft 365 -lisenssisi tietoturvaominaisuudet käyttöön

Jos käytössäsi on M365-lisenssi, todennäköisesti pakistasi löytyy monta kätevää työkalua joilla tuot tietoturvan uudelle tasolle. Tässä muutamia vinkkejä, joilla parannat tietoturvaasi olemassa olevien työkalujen ja lisenssien avulla.

Askel 3: Auditoi tietoturvasi

Jos et tiedä mikä on pielessä, on sitä vaikea lähteä korjaamaan. Siksi suosittelemme tietoturvan teknistä auditointia heti alkuvaiheessa. Me voimme ottaa kopin tästä puolestasi, saat listan asioista jotka sinun kannattaa laittaa kuntoon.

Tutustu auditteihimme: Teknisen tietoturvan auditointi | alk. 3750 € >>