Tässä webinaarissa tietoturvagurumme Jami Susijärvi ja konsultti Petri Pukkanen käyvät läpi Defenderin ominaisuudet ja käyttökohteet.

Kun virustorjunta ei enään riitä, pitää päästä tilanteeseen missä uhkiin reagoidaan ennen kuin pahoja asioita tapahtuu. Tiedonkeruuseen sekä tekoälyyn perustuvaa analytiikkaa käyttävä Microsoft Defender tuoteperhe tarjoaa sinulle selkeän näkemyksen mihin asioihin voit reagoida omassa ympäristössäsi. Mitkä sovellukset, laitteet tai asetukset eivät ole ajan tasalla ja kuinka ne saadaan ajan tasalle. Yhdistämällä useita Defender tuotteita saat kokonaisnäkemyksen myös identiteettien, viestinnän ja datan suojaamisesta aina Azuren palveluihin asti.

Tähän webinaariin osallistuttuasi kuulet:

  • Mitä kaikkea voit suojata Microsoft Defender tuoteperheellä
  • Mitä lisenssejä tarvitset vai omistatko jo kenties kyseiset tuotteet
  • Millaisilla työkaluilla kaikki taika tapahtuu

Kenelle?

Tämä webinaari sopii kaikille tietoturvasta kiinnostuneille: niin IT-alan ammattilaisille kuin vaativille loppukäyttäjillekin. 

Voinko esittää kysymyksiä?

Voit esittää kysymyksiä webinaarin Q&A-osiossa. Asiantuntijat jäävät webinaarin jälkeen vastaamaan osallistujien kysymyksiin, joten jos mahdollista varaa hieman aikaa myös virallisen esityksen päätteeksi. Voit myös halutessasi lisätä kysymyksesi ilmoittautumislomakkeelle.

Asiantuntijat

Petri Pukkanen, Tietokeskus
Jami Susijärvi , Tietokeskus

 

Voit ilmoittautua mukaan webinaariin vaikka ajankohta ei olisikaan sinulle passeli. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen jälkikäteen.

ILMOITTAUDU

 

Yhteistyössä