Juuri sinulle räätälöity

Kapasiteettipalvelun avulla saat käyttöösi haluamasi määrän palvelinkapasiteettia ja laskentatehoa. Voimme liittää ratkaisuun tarvittaessa myös muita palveluita, kuten varmistukset sekähallinnan ja valvonnankoko ympäristölle tai yksittäisille palvelimille. 

Kattavat asiantuntija- ja koulutuspalvelut

Tarjoamme myösasiantuntijaja konsultointiapuakaikkeen mikä liittyy palvelimiin, virtuaalisointiin, levyjärjestelmiin, SAN-verkkoihin ja varmistukseen sekä arkistointiratkaisuihin. Pilvisiirtymää suunnitteleville toimitamme luonnollisesti myös hyvridimallin ratkaisuita, joissa osa kokonaisuudesta tuotetaan julkisen pilven palvelusta. 

Kapasiteettipalvelumme ovat saatavilla selkeästi kuukausihinnoiteltuna, ilman määräaikaista sopimusta. 

Tietoturva kapasiteettipalveluissa🔒

Kapasiteettipalvelun lähtökohtana on ymmärtää yrityksenne tietoturvapolitiikkaa ja liiketoimintanne erityistarpeet. Tuemme osaltamme tietoturvan toteutumistayrityksenne käyttäessä yksityisen pilven palveluja. 

Toimintamme perusta on nopea reagointi ja parhaat käytännöt tietoturvamäärityksineen. Hyödyntämämme virtualisointija levytilaratkaisu mahdollistaa nopean reagoinnin tietoturvapäivityksiin ilman käyttökatkoja. 

Huolehdimme kapasiteetin elinkaaresta ja laitteiden ohjelmistojen päivityksistä. Jaettu kapasiteettimme on suunniteltu tietoturvalliseksi ja yrityksenne virtuaalipalvelimet sekä levytilat on verkkoteknisesti eriytetty toisistaan. 

Tietoturvalliset kapasiteettipalvelut

➡️ISO 27001 –sertifiointi 
➡️ Tietoturvallisesti eriytetyt asiakasympäristöt
➡️Kapasiteettialustan tietoturvapäivitykset
➡️Tietoturvalliset laitevaihdot
➡️Pääsynhallinta
➡️ Maantieteellinen kohdennus 

LUE LISÄÄ TIETOTURVASTA

Lisätietoja kapasiteettipalveluista?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme pian yhteyttä:

Mikael Eerola Myyntipäällikkö 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi
Hannu Rajala Myyntipäällikkö 050 495 3931 hannu.rajala@tietokeskus.fi
Kalle Salonen Myyntipäällikkö 050 400 2827 kalle.salonen@tietokeskus.fi