Onko IT-ympäristösi tietoturvakriittinen, etkä halua käyttää jaettuja resursseja? Teettekö itse softaa ja tarvitsette nopeasti test/dev-palvelimia itsepalvelukäyttöliittymällä? Onko teillä liiketoiminnan kannalta kriittinen ERP-järjestelmä, jonka suorituskyvyn haluatte varmistaa, mutta ette halua investoida palvelimiin ja levyjärjestelmiin? Jos vastasit yhteenkään näistä kysymyksistä kyllä, kapasiteettipalvelu voi olla oikea täsmäratkaisu tarpeisiisi.

Juuri sinulle räätälöity

Kapasiteettipalvelun avulla saat käyttöösi haluamasi määrän vain sinulle taattua kapasiteettia. Voit valita pilveesi useasta eri virtualisointialustasta tarkoituksiisi parhaiten sopivan. Voimme liittää ratkaisuun tarvittaessa myös muita palveluita, kuten varmistukset sekä hallinnan ja valvonnan koko ympäristölle tai yksittäisille palvelimille.

Kattavat asiantuntija- ja koulutuspalvelut

Tarjoamme myös tehokasta asiantuntija- ja konsultointiapua kaikkeen mikä liittyy palvelimiin, virtuaalisointiin, levyjärjestelmiin, SAN-verkkoihin ja varmistukseen sekä arkistointiratkaisuihin.

Kapasiteettipalvelumme ovat saatavilla selkeästi kuukausihinnoiteltuna, ilman määräaikaista sopimusta.

Tietoturvalliset kapasiteettipalvelut

➡️  Tietoturvallisesti eriytetyt asiakasympäristöt
➡️  Kapasiteettialustan tietoturvapäivitykset
➡️  Tietoturvalliset laitevaihdot
➡️  Pääsynhallinta

LUE LISÄÄ TIETOTURVASTA

Tietoturva kapasiteettipalveluissa🔒

Kapasiteettipalvelun lähtökohtana on ymmärtää yrityksenne tietoturvapolitiikkaa ja liiketoimintanne erityistarpeet. Tuemme osaltamme tietoturvan toteutumista yrityksenne käyttäessä yksityisen pilven palveluja.

Toimintamme perusta on nopea reagointi ja parhaat käytännöt tietoturvamäärityksineen. Hyödyntämämme virtualisointi- ja levytilaratkaisu mahdollistaa nopean reagoinnin tietoturvapäivityksiin ilman käyttökatkoja.

Huolehdimme kapasiteetin elinkaaresta ja laitteiden ohjelmistojen päivityksistä. Jaettu kapasiteettimme on suunniteltu tietoturvalliseksi ja yrityksenne virtuaalipalvelimet sekä levytilat on verkkoteknisesti eriytetty toisistaan.

Lisätietoja kapasiteettipalveluista?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme pian yhteyttä:

Niko Lehtonen Palvelumyynti 050 492 5131 niko.lehtonen@tietokeskus.fi