Microsoft 365 -pilvipalveluiden mukana tuleva Power Platform -tuoteperhe ratkoo monet liiketoiminnan ongelmasi ennen näkemättömällä tavalla.

Power Platform koostuu kolmesta päätuotteesta: Power Automate, Power Apps ja Power BI. Power Automaten avulla automatisoit virhealttiit rutiinitehtävät ja otat ATK:sta enemmän irti käyttäen automaattisia työnkulkuja. Keräämäsi data voidaan visualisoida PowerBI:llä. Power Appsillä rakennat omia sovelluksia älylaitteille tai vaikkapa Teamsiin.

Olemme pitäneet useita Power Platform -aiheisia webinaareja vuosien varrella. Kokosimme ne yhteen tälle sivulle. Ensimmäinen on niin sanotusti yleiswebinaari Power Platformista ja sen soveltamisesta liiketoimintaan. Aloita vaikka siitä ja kurkkaa sen jälkeen muutkin aiheet! ⬇️

Webinaarin sisältö

Erityisesti liiketoiminnasta ja projektien hallinnasta vastaavien on hyvä ymmärtää Power Platformin tarjoamat mahdollisuudet IT:n kokonaiskustannusten näkökulmasta. Katso webinaaritallenne siitä, kuinka teet organisaatiostasi nopeamman ja ketterämmän Power Platformin avulla!

Webinaarin jälkeen ymmärrät:

  • Microsoft Power Platform -alustan hyödyt liiketoiminnalle
  • Miten voit soveltaa Power Platformia omaan liiketoimintaasi
  • Mitä Power Platformin käyttö maksaa ja ennen kaikkea: miten sen avulla luodaan selkeitä kustannussäästöjä

Kenelle webinaari sopii?

Tämä webinaari on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää ja tehostaa liiketoimintansa prosesseja. Webinaariin osallistumalla saat ymmärryksen Power Platform -alustan mahdollisuuksista liiketoimintatasolla ilman liiallista teknistä jargonia.

Mitä se maksaa?

Ei yhtään mitään! Kaikki webinaarimme ovat täysin ilmaisia.

Webinaarin asiantuntijat 

Janne Nevalainen
Rami Rajakallio, konsultti, Tietokeskus