Microsoft 365 -pilvipalveluiden mukana tuleva Power Platform -tuoteperhe ratkoo monet liiketoiminnan ongelmasi ennen näkemättömällä tavalla.

Power Platform koostuu kolmesta päätuotteesta: Power Automate, Power Apps ja Power BI. Power Automaten avulla automatisoit virhealttiit rutiinitehtävät ja otat ATK:sta enemmän irti käyttäen automaattisia työnkulkuja. Keräämäsi data voidaan visualisoida PowerBI:llä. Power Appsillä rakennat omia sovelluksia älylaitteille tai vaikkapa Teamsiin.

Olemme pitäneet useita Power Platform -aiheisia webinaareja vuosien varrella. Kokosimme ne yhteen tälle sivulle. Ensimmäinen on niin sanotusti yleiswebinaari Power Platformista ja sen soveltamisesta liiketoimintaan. Aloita vaikka siitä ja kurkkaa sen jälkeen muutkin aiheet!

Webinaaritallenne: Microsoft Power Platform liiketoiminnan tukena

Erityisesti liiketoiminnasta ja projektien hallinnasta vastaavien on hyvä ymmärtää Power Platformin tarjoamat mahdollisuudet IT:n kokonaiskustannusten näkökulmasta. Katso webinaaritallenne siitä, kuinka teet organisaatiostasi nopeamman ja ketterämmän Power Platformin avulla!

Webinaarin jälkeen ymmärrät:

1. Microsoft Power Platform -alustan hyödyt liiketoiminnalle
2. Miten voit soveltaa Power Platformia omaan liiketoimintaasi
3. Mitä Power Platformin käyttö maksaa ja ennen kaikkea: miten sen avulla luodaan selkeitä kustannussäästöjä

Kenelle?

Tämä webinaari on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää ja tehostaa liiketoimintansa prosesseja. Webinaariin osallistumalla saat ymmärryksen Power Platform -alustan mahdollisuuksista liiketoimintatasolla ilman liiallista teknistä jargonia.

Asiantuntijat

Janne Nevalainen, konsultti, Tietokeskus
Rami Rajakallio, konsultti, Tietokeskus

Katso tallenne

Katso tallenne tästä

Nappaa talteen konsulttiemme vinkit uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi ja pääset heti katsomaan tallennetta.