Microsoft 365 -pilvipalveluiden mukana tuleva Power Platform -tuoteperhe ratkoo monet liiketoiminnan ongelmasi ennen näkemättömällä tavalla.

Voit automatisoida virhealttiita rutiinitehtäviä ja ottaa ATK:sta enemmän irti käyttäen automaattisia työnkulkuja. Keräämäsi data voidaan visualisoida PowerBI:llä ja voit tehdä omia sovelluksia älylaitteille tai vaikkapa Teamsiin.

Erityisesti liiketoiminnasta ja projektien hallinnasta vastaavien on hyvä ymmärtää Power Platformin tarjoamat mahdollisuudet IT:n kokonaiskustannusten näkökulmasta. Tule kuuntelemaan webinaariimme, kuinka teet organisaatiostasi nopeamman ja ketterämmän Power Platformin avulla!

Tähän webinaariin osallistuttuasi ymmärrät:

1.  Microsoft Power Platform -alustan hyödyt liiketoiminnalle
2. Miten voit soveltaa Power Platformia omaan liiketoimintaasi
3. Mitä Power Platformin käyttö maksaa ja ennen kaikkea: miten sen avulla luodaan selkeitä kustannussäästöjä.


Kenelle?

Tämä webinaari on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää ja tehostaa liiketoimintansa prosesseja. Webinaariin osallistumalla saat ymmärryksen Power Platform -alustan mahdollisuuksista liiketoimintatasolla ilman liiallista teknistä jargonia.


Tsekkaa myös:

Microsoft Power Platform – tehokas käyttö ja tekniset toteutukset 22.4. klo 14-15

 

Voinko esittää kysymyksiä?

Voit esittää kysymyksiä webinaarin Q&A-osiossa. Janne ja Rami jäävät webinaarin jälkeen vastaamaan osallistujien kysymyksiin. Voit myös halutessasi lähettää kysymyksesi etukäteen Helille: heli.pukkanen@tietokeskus.fi


Mitä maksaa?

Ei maksa mitään!


Asiantuntijat

Janne Nevalainen, konsultti, Tietokeskus
Rami Rajakallio, konsultti, Tietokeskus

 

ILMOITTAUDU

Yhteistyössä