Tässä webinaarissa kerromme, mitä asioita voidaan toteuttaa Power Appsilla ilman ohjelmointitaitoa, ja mitkä ovat sen mahdollisuudet ja rajoitukset.

Microsoft 365 tarjoaa lukuisia erillisiä tuotteita organisaatioiden käyttöön, usein jopa ilman lisäkustannuksia. Yksi tällainen tuoteperhe on Power Platform -tuotteet, joiden avulla yritysten on helppo automatisoida prosessejaan. Power Platform koostuu kolmessa päätuotteesta: Power Automate, Power Apps ja Power BI, joihin yhdistyy useita M365 tuotteita liiketoimintaprosessien sovelluksia luodessa.

Power Platform tuotteet mahdollistavat liiketoimintaa tukevien sovellusten / automaation tekemisen jopa ilman koodaamista. Microsoft onkin luonut ”kansalaiskoodari” -käsitteen eli ohjelmointitaidottomatkin pystyvät luomaan monipuolisia liiketoimintasovelluksia Power Appsin toimiessa sovellusten käyttöliittymänä.

Mikä Power Apps FTW?

  • Miten kannattaa lähteä liikkeelle vai hypätäänkö suoraan syvään päätyyn?
  • Miksi luoda yksinkertaisia liiketoimintasovelluksia itse, kun niistä voi maksaa maltailta ohjelmistotaloille?
  • Väitätkö tosiaan, että huoltomies voi kuvata kännykällä korjauksen lopputuloksen suoraan itse tekemäämme huoltosovellukseen?
  • Meilläkö on mahdollista varastolla etsiä tuotetietoa mobiililaitteessa olevalla viivakoodinlukijalla?
  • Voimmeko oikeasti messuilla kerätä asiakasrekisteriin tiedot lukemalla ne suoraan käyntikorteista?
  • Saako pitkäksi venyneen edustuslounaan kuitin tiedot myös onnistuneesti sähköiseen muotoon kulukorvauksia tehdessä?
  • Onko kaikki oikeasti näin helppoa vai onko tämä taas jotain ATK-welhojen höpinää rakettitieteestä?

Katso tallenne ja ota selvää, onko kaikki niin edullista mitä väitetään ja mistä tässä oikein on kysymys. Webinaari on jatkoa aikaisemmille Power Platform webinaareille. Eli mikäli haluat pohjatietoa Power Platformista, niin skrollaa hieman alemmas ja katso ihmeessä aikaisemmat webinaarimme.

Kenelle?

Tämä webinaari sopii kaikille PowerApps FTW osaajille sekä siitä kiinnostuneille käyttäjille. Vaikka Power Platform ei olisi aikaisemmin tuttua juttua, niin voit silti hyvillä mielin osallistua tähän Power Apps webinaariin.

Asiantuntijana webinaarissa toimii

Rami Rajakallio, konsultti, Tietokeskus

Katso tallenne tästä

Nappaa talteen konsulttiemme vinkit uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi ja pääset heti katsomaan tallennetta.

 

Yhteistyössä