Kykenetkö seuraamaan rakennushankkeitanne reaaliajassa? Löydätkö näihin liittyvät dokumentit, sopparit ja laskut yhdestä paikkaa? Oletko varma, että jokainen hankkeeseen käytetty tunti tuli laskutettua?

Moni rakennusfirma joutuu vastaamaan edellisiin kysymykseen kieltävästi. Asia on ratkaistavissa simppelisti Powerplatformin ja Sharepointin avulla. Näillä rakennamme sinulle kevyen toiminnanohjausjärjestelmän kustannustehokkaasti: hintalappu on ennemmin satasia kuin satojatuhansia.

“Jos oltaisiin valittu valmis toiminnanohjausjärjestelmä, tiedän että kustannus olisi ollut paljon suurempi. Olen aiemmassa elämässä ollut mukana isommassa ERP-hankkeessa ja sen hinta oli satoja tuhansia. Sharepoint on tähän verrattuna todella edullinen.”

– Jan-Patrik Helenius, kiinteistöjohtaja Arttuasunnot

Lue asiakastarina

Power Platformista saat apua rakennusyrityksesi myynnin ennustamiseen ja dokumenttien hallintaan

Varmistat, että jokainen tunti laskutetaan

Tunti siellä, tunti täällä, mitä sitten? No sitä sitten, että vuositasolla näistä kertyy iso potti, jota ei koskaan laskuteta. Mobiilisovelluksen avulla kirjausväline löytyy taskusta ja näin jokainen kaveri muistaa merkata käyttämänsä tunnit.

Näet hankkeen dokumentit ja maksuerät yhdessä paikassa

Uuden hankkeen alkaessa mini-ERP luo automaattisesti kansion ja kansiorakenteen, josta löydät jatkossa kaikki projektin tiedot. Voit jakaa yksittäisen kansion alihankkijoille tietoturvallisesti.

Ennustat kassavirtaa helposti

Sano heipat exceleille ja taskulaskimille. Sen sijaan voit katsella kaunista visuaalista, helposti ymmärrettävää käppyrää nykytilanteesta ja kassavirtaennusteesta.

Mitä mini-ERP käytännössä tekee?

  • Se luo uudelle hankkeelle automaattisesti vakiomuotoisen kansiorakenteen. Tiedostot ja kansiot pysyvät järjestyksessä ja ne voi jakaa alihankkijoille tietoturvallisesti.
  • Laskutusta ei tarvitse enää tehdä käsin: automaatio kuljettaa tarvittavat tiedot suoraan laskutukseen.
  • Tuntikirjaus luonnistuu helposti mobiilisovelluksella ja näin projektipäällikkö saa varmemmin kaikki tunnit tietoon ja laskutukseen.
  • Dokumenttien hallinta ja maksuerien seuranta saadaan samaan paikkaan.
  • Hankkeisiin liittyvät tiedostot löytyvät nopeasti näppärällä hakutoiminnolla.
  • Power BI:llä voidaan rakentaa ja seurata johtoa ja työntekijöitä kiinnostavat raportit helposti.

Paljonko Power Platformilla rakennettu mini-ERP maksaa?

Jos teiltä löytyy jo M365- ja Power BI-lisenssit, toiminnanohjausjärjestelmän rakentaminen onnistuu suoraan niillä.

Mini-ERPin suunnittelu ja rakentaminen määritellään juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Hintahaitari on vaihdellut 5000 – 25000 euron välillä tarpeiden mukaan. Useiden projektien kokemuksella rakennusyritysten kustannus putoaa tyypillisimmillään 10000 – 15000 euron paikkeille.

Projektin kesto: 5–20 päivää konsultointia.

Kysy tarjous

Miksi sinunkin kannattaa ottaa Tietokeskus kaveriksi toiminnanohjausjärjestelmän rakentamiseen?

 

“Sharepoint on niin helppo, että periaatteessa asiaan vihkiytymätönkin pystyisi siellä tekemään muutoksia. Mutta jos toinen tekee ne kymmenen kertaa nopeammin ja hänellä on parempia ajatuksia, niin kyllä tässä kannattaa käyttää asiantuntijaa.”

– Jan-Patrik Helenius, kiinteistöjohtaja Arttuasunnot

 

Nopeus tulee siitä, että olemme tehneet vastaavanlaisia projekteja jo kymmenkunta kappaletta. Osaamme haastaa, kyseenalaistaa ja ehdottaa juuri teille järkevimmät ratkaisut. 

Projektin jälkeen voimme jatkaa kehitystä vielä yhdessä, tai sitten voitte hoitaa sen itsenäisesti taikka kokonaan toisen kumppanin kanssa. Emme rakenna mitään sellaista, mistä muut eivät saisi selkoa.

Rakennetaanko teillekin oma mini-ERP?

Jätä alle yhteystietosi ja lähdetään speksaamaan ERPiä juuri teidän tarkoitukseen sopivaksi.

Mikael Eerola Myyntipäällikkö 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi