IT-infra on perusluonteeltaan kuin mikä tahansa muukin infra. Jos et järjestelmällisesti huolla ja kehitä sitä, syntyy korjausvelkaa. Näissä tilanteissa kokonaisuuden hahmottaminen muuttuu vaikeaksi. Päätöksien tekeminen hankaloituu, kun ei tiedetä tarkasti mitä ja missä järjestyksessä kannattaisi kehittää.Yritysten IT-osastojen resurssit mitoitetaan monesti niin, että päivittäinen työ ja ylläpito hoituu hyvin, mutta infran ja osaamisen kehittämiselle ei jää aikaa.

Konsulttimme tarjoavat auttavat kätensä suunnittelutyön tueksi. Halutessasi voimme myös toteuttaa modernisointikokonaisuudet avaimet käteen -periaatteella tai Learn-by Doing menetelmän avulla, jolloin siirrämme osaamista ja tietoa uusista ratkaisuista organisaatiosi avainhenkilöille projektien aikana.

Palvelupaketit IT-infran modernisointiin:

Työpajan avulla saat hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä hyötyjä moderni IT-infra voisi organisaatiollesi tarjota. Käymme työpajassa keskustellen läpi uusimpien teknologioiden mahdollisuudet ja vaikutukset työskentelyynne. Pohdimme myös yhdessä, miten varmistaa tietoturvallinen työskentely ja ympäristön ylläpitoon käytettävän työajan minimointi.

Työpajan lopputuloksena syntyy selkeä dokumentoitu suunnitelma ja alustava kustannusarvio IT-infrasi kehityspolun mallintamiseksi.

20-75 työntekijän organisaatiot 980 €
yli 75 työntekijän organisaatiot 1725 €
yli 500 työntekijän organisaatiot hinnoitellaan erikseen

Kaikki hinnat alv. 0%

Microsoft M365 sisältää kaikki tarvittavat tuotteet puhtaan pilvi-infran toteuttamiseen.

Tässä palvelussa voidaan modernisoida esimerkiksi laitehallinta, edistää tietoturvaa, ottaa käyttöön Microsoft Autopilot, jne. Jos toiveet ja tarpeet eivät ole valmiiksi hahmottuneet, kannattaa aloittaa IT-infran modernisointityöpajasta.

Hinta:
M365-konsultointi hinnoitellaan projektikohtaisesti

Meillä on laajaa kokemusta asiakaskohtaisesti räätälöidyistä Windows-infran eri komponenttien päivityksistä. Pyrimme tuomaan aina uusimmat versiot ja ominaisuudet hyötykäyttöön parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Hinta:
Palvelinympäristöjen modernisoinnit hinnoitellaan projektikohtaisesti

Kehitä työasemien ja mobiililaitteiden hallintaa ja päivityskäytäntöjä suunnitelmallisesti johtavien asiantuntijoidemme kanssa. Uusien tekniikoiden hallittu ja keskitetty käyttöönotto tuottaa organisaatiollesi hyötyä paremman tietoturvan ja kustannussäästöjen muodossa.

Hinta:
Laitehallinnan modernisointi hinnoitellaan projektikohtaisesti

“Tietokeskuksen ihmiset ovat olleet todella hyviä kuuntelemaan meitä. Me olemme kertoneet, että mitä me haluaisimme tulevaisuuden olevan ja he ovat näyttäneet erilaisia vaihtoehtoja, miten sen voisi toteuttaa. He ymmärtävät meidän visiota.”

– Mikaela Dahlström, kehitysjohtaja, Turun Tilikeskus

>> Turun Tilikeskuksen infran modernisointi alkoi työpajasta

Konsultointipalveluiden kaikki hinnat alv. 0%. Palvelun toimitusaika ja tarkka sisältö sovitaan tilauksen yhteydessä. Mahdolliset matka- ja majoituskulut veloitetaan erikseen.

Olisiko aika laittaa infra minttiin?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme yhteyttä:

Mikael Eerola 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi