Työaseman hallintapalvelumme pitää huolen, että työasemasi ovat käytettävissä jatkuvasti ja tietoturvallisesti, uudet ohjelmat ovat käytössä sovitusti, eikä liiketoiminta häiriinny uhkien alla. Jaamme käyttäjien esiasennetuille työasemille ohjelmistomuutokset ja uudet ohjelmistot etäjakeluna turvallisesti paketoituna. Käytämme jakelussa ainoastaan markkinoiden parhaiksi todettuja ohjelmistoja. Jos ohjelmaa ei voi tai kannata paketoida, asennamme sen käyttäjätukemme avulla.

Työasematukemme kattaa myös 2. ja 3. tason tuen, jossa selvittämme tapahtumaa ja otamme tarvittaessa yhteyden kumppaneihin, kuten Microsoftiin tai laitetoimittajaan tilanteen ratkaisemiseksi.

Tarjoamme myös kattavat asiantuntija-, koulutus- ja konsultointipalvelut työasemaympäristön kehittämiseen. Meiltä saat perusteelliset kartoitukset ja suunnittelutyön, migraatiot, uusien työasemien käyttöönotot ja tietoturvan sekä koulutuksen ja konsultoinnin järjestelmänhallinnan uusimpiin tuuliin.

Suosittelemme, että työasemat hankitaan elinkaaripalvelumme kautta, joka hankkii, esiasentaa ja toimittaa laitteet sekä asentaa ne asiakkaan verkkoon ja antaa tarvittaessa myös käyttöopastuksen.

Meidän avullamme työasemasi toimivat, muutokset tehdään tehokkaasti ja hallitusti ja tietoturva on aina ajan tasalla. Työaseman hallintapalvelumme on läpinäkyvästi kuukausihinnoiteltu ilman määräaikaista sopimusta.

Kiinnostuitko työasemien hallintapalveluista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin keskustellaan aiheesta lisää.

Ari Kaikkonen Asiakkuusjohtaja 050 385 4217 ari.kaikkonen@tietokeskus.fi