Tunnelma on taas katossa Pirkanmaalla 24.syyskuuta ja Oulussa 10.lokakuuta, kun yrityspäättäjien ja IT-ammattilaisten ykköstapahtuma järjestetään Kangasala-talolla ja Oulu Areenalla. Tänä vuonna Tietoiskuseminaari keskittyy tietotekniikan rooliin ja tuottavuuteen nykyajan työssä.

Teemoina tietotekniikka, työ ja tuottavuus

Tietoiskuseminaari on suunnattu yrityspäättäjille, IT-asiantuntijoille, liiketoimintajohdolle sekä julkishallinnon edustajille. Ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen löytyvät yhä useammin tietotekniikan paremmasta hyödyntämisestä – siksi tapahtuman teemoja ovat tänä vuonna tietotekniikka, työ ja tuottavuus.

Teemojen ympärille rakennettu monipuolinen ohjelmakattaus tarjoaa uutta ajateltavaa ja neuvoja niin modernin tietotekniikan kuin pilviratkaisujenkin roolista bisneksen tukena. Tapahtumassa on myös mukana johtavat it-laitevalmistajat edustajineen.

Saat Tietoiskuseminaarista mukaasi käytännönläheisiä neuvoja tuottavuuden ja työnilon parantamiseen tietotekniikan avulla. Kuulet päivän aikana, miten voit parantaa organisaationne arkea moderneja välineitä ja työtapoja hyödyntämällä. Luvassa on myös ajankohtaisia puheenvuoroja nykytekniikan ja modernin työn mahdollisuuksista. Tuoreinta pilviasiaa ja parhaita käytäntöjä käsitteleviä teknisiä puheenvuoroja voit kuunnella Tietokeskuksen johtavien konsulttien esittelemänä TECH-salissa.

Paikan päällä tapaat iloisen joukon meitä tietokeskuslaisia ja pääset tuttuun tapaan nauttimaan Tietoiskuseminaarin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Luvassa on jälleen hieno päivä huikeassa seurassa ajankohtaisista tietoiskuista keskustellen – unohtamatta ykkösluokan tarjoiluja ja rentoa meininkiä.

Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi syksyn ykköstapahtumassa

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Varmista paikkasi Tampereen tai Oulun Tietoiskuseminaarissa nyt!

Tampereen Tietoiskuseminaari 24.9. Ilmoittaudu mukaan
Oulun Tietoiskuseminaari 10.10. Ilmoittaudu mukaan

Tietoiskuseminaari on maksuton tapahtuma moderneista työvälineistä ja IT-palveluista kiinnostuneille pk-yritysten päättäjille, asiantuntijoille sekä julkishallinnon edustajille. Toteutamme tapahtuman yhteistyössä Suomen ja maailman johtavien IT-laite- ja ohjelmistovalmistajien sekä asiantuntijoiden kanssa.