Tietokeskuksen järjestämä Tietoiskuseminaari on ICT-alan toimijoiden kohtaamispaikka, josta vieraat saavat mukaansa viimeisintä tietoa ja tuoreimpia kuulumisia tietotekniikan alalta. Turussa järjestettävä tapahtuma on asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme keskuudessa korkealle arvostettu. Tietoiskuseminaari viettää vuonna 2018 juhlavuotta, sillä tapahtuma järjestetään jo 10. kerran.

Tietoiskuseminaarin ohjelma koostuu tänä vuonna yli 25 ajankohtaisesta puheenvuorosta, kiinnostavista asiakas-caseista sekä muusta yhteistyökumppaneiden tarjonnasta tuoteuutuuksineen. Ohjelmatarjonta on jäsennetty neljään teemaan, jotta kävijöiden on helpompi suunnitella seminaaripäivänsä itseään eniten kiinnostavien ohjelmanumeroiden mukaan. Katso koko ohjelma täältä.

Erityispanos ohjelmaan ja tapahtumapaikan viihtyvyyteen

Tietokeskuksen markkinointipäällikkö Henri Tammenniemi on tänä vuonna ensimmäistä kertaa rakentamassa Tietoiskuseminaaria. Hän uskoo, että arvostetun tapahtuman suosion ovat vuosien saatossa varmistaneet laadukas toteutus sekä aidosti kohderyhmää kiinnostavat aiheet.

”Panostamme tänä vuonna erityisesti tapahtumapaikan viihtyvyyteen ja rakennamme päivän ohjelmasta mahdollisimman jouhevan ja helposti seurattavan. Olennainen osa tapahtumaa ovat kumppanimme, jotka löydät tapahtumapaikalla pääseminaaritilan yhteydestä. Kumppanialue on rakennettu siten, että osastoja kiertelemällä voi samalla seurata päälavan ohjelmaa”, Henri kertoo.

Henrin paras vinkki seminaaripäivän viettoon onkin se, että vieraiden kannattaa ottaa ilo ja hyöty irti runsaasta ohjelmatarjonnasta: vieraat voivat liikkua eri salien ja ohjelmalinjojen välillä vapaasti.

Tietoiskuseminaari yhdistää

Tietokeskuksen toimitusjohtaja Janne Lipiäinen muistuttaa, että Tietoiskuseminaari on valtakunnallisestikin ainutlaatuinen ICT-alan tapahtuma, joka tuo alan toimijat yhteen Turussa.

”Tietoiskuseminaari on meille hieno tilaisuus tavata asiakkaita ja päämiehiä ja viettää yhdessä antoisaa päivää. Asiakkaamme pääsevät taas kuulemaan Tietokeskuksen tarjoamista uusista palveluista, joita yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjoamme. Näiden kohtaamisten ja palveluiden kautta tuomme iloa ja menestystä asiakkaidemme arkeen. Pitkään jalostettua ja toimivaa tapahtumakonseptia tuodaankin jatkossa myös muille paikkakunnille.”

Tietoiskuseminaarin 2018 isäntänä toimii Peter Nyman.

Logomon ovet aukeavat keskiviikkona 5.9. klo 8.15, jolloin tarjolla on aamiaista. Päivällä on tilaisuus nauttia street food -henkinen lounas jälkiruokineen kollegojen seurassa.

Tietoiskuseminaari on suunnattu pk-yritysten ja julkishallinnon edustajille, jotka ovat kiinnostuneet ICT-alan ajankohtaisista aiheista ja Tietokeskuksen tarjoomasta. Tapahtuma on osallistujille maksuton.