Tervetuloa viettämään iloista seminaaripäivää kanssamme tietotekniikan ajankohtaisten aiheiden, teknologia ja -tuoteuutuuksien sekä alan tunnetuimpien brändien parissa.

Asiakkaidemme ja kumppaneidemme keskuudessa korkealle arvostettu, järjestyksessään jo kymmenes Tietoiskuseminaari järjestetään keskiviikkona 5.9.2018 klo 8:15 alkaen Turun Logomossa. Ilmoittaudu mukaan ja varaa seminaaripäivä kalenteristasi!

Tietoiskuseminaari tarjoaa yli 25 ajankohtaista puheenvuoroa, alan tuoreimpia kuulumisia ja kuumimpia tuoteuutuuksia. Päivän aikana voit valita seminaarin neljästä ohjelmalinjasta juuri sinua kiinnostavat puheenvuorot ja tutustua samalla yhteistyökumppaneidemme tarjontaan. Maittava aamiainen ja lounas hyvässä seurassa kuuluvat päivän agendaan.

OHJELMA

Seminaarin ohjelma sisältää lukuisia case-esimerkkejä omilta asiantuntijoiltamme ja asiakkailtamme, kuten RemedyNaughty BRGRMarimekko ja monet muut! Ohjelma täydentyy vielä seuraavien viikkojen aikana.

Tietokeskuksen edustamilta päämiehiltä kuullaan puheenvuorot mm. Lenovolta, Ciscolta, Hewlett Packard Enterpriselta, Delliltä, Epsonilta, Microsoftilta, Huaweilta, Kyoceralta ja F-Securelta.

Turkulaisen digitoimisto Aucor Oy:n perustaja ja tietokirjailija Janne Jääskeläinen puhuu LEAN-ajattelusta asiantuntijatyön johtamisessa ja projektinhallinnassa.

Seminaaripäivän isäntänä toimii Peter Nyman.

Tilaisuus ovat suunnattu pk-yritysten ja julkishallinnon edustajille, jotka ovat kiinnostuneet Tietokeskuksen tarjoomasta ja IT-palveluista. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu tästä

 

OHJELMALINJAT

  • Digitaalisen ajan muuttuva työnteko
  • Pilvi- ja tietoturvaratkaisut
  • Päätelaitteet ja konesaliteknologiat
  • IT-palvelut liiketoimintajohdon näkökulmasta

Valmis seminaariohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan tällä sivulla lähiviikkoina.

 

Tietoiskuseminaarissa mukana: