Turun Tietokeskus Oy on nyt Tietokeskus Finland Oy. Tietokeskus varautuu nimenmuutoksella Turun 800-vuotisjuhliin vuonna 2029 ja ennakoi sekä yhtiön omaa, että Turun talousalueen merkittävää kasvua seuraavan kymmenen vuoden aikana. Uudella nimellä on tilaa kasvaa entistä enemmän, palvellen asiakkaita yhä paremmin.

Samassa yhteydessä kaikki Tietokeskuksen Skype ja sähköpostiosoitteet muuttuvat .com päätteisistä .fi päätteisiksi. Sähköposti tulee perille molemmilla osoitteilla. Skype toimii jatkossa vain .fi päätteellä. Päivitimme myös vähän verkkosivuja ja yrityksen graafista ilmettä.

Asiakkaana kaikki palvelusi säilyvät ennallaan, vain nimi laskussa muuttuu. Myös Y-tunnus ja osoite säilyvät ennallaan. Mikäli sinulla on tarve lähettää meille perinteistä postia, osoitathan ne ystävällisesti yrityksen uudelle nimelle.

 

Tietokeskus – Iloa ja menestystä tietotekniikasta

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset ICT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laiteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. Yli 200 iloista osaajaamme ovat kaikkien asiakkaidemme käytettävissä 11 paikkakunnalla. Tietokeskuksen liikevaihto oli vuonna 2017 74milj. euroa ja käyttökateprosentti 10.

 

Yhteydenotot:

Samuli Lindström – Liiketoimintajohtaja, Etelä
Tietokeskus Finland Oy
Matkapuhelin: 040 749 4006
Sähköposti: samuli.lindstrom@tietokeskus.fi
https://www.tietokeskus.fi