Tietokeskus tuottaa tulevaisuudessa Veritaksen IT-ulkoistuspalvelut kattaen muun muassa käyttäjätuen, työasemahallinnan ja konesalien hallinta- ja valvontapalvelut. Veritaksesta siirtyy heinäkuussa neljä IT-ammattilaista Tietokeskuksen palvelukseen liikkeenluovutuksella.

”Kiitämme Veritasta luottamuksesta ja toivotamme uudet osaajat lämpimästi tervetulleiksi taloon. Liiketoimintakaupan myötä vahvistamme entisestään osaamistamme pankki- ja vakuutusalan IT-palvelutoimittajana” sanoo Tietokeskuksen toimitusjohtaja Janne Lipiäinen.

Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas on suomalainen työeläkevakuutusyhtiö, ja yksi Suomen vanhimmista yhä toimivista vakuutusyhtiöistä. Veritas huolehtii yksityisten alojen työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.  Veritas vastaa lähes 120 000 (31.3.2022) henkilön työeläketurvasta.

Lisätietoja: 

Janne Lipiäinen
toimitusjohtaja
Tietokeskus Finland Oy
janne.lipiainen@tietokeskus.fi  
040 510 9117

 

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. 300 iloista osaajaamme ovat yritys- ja julkishallinnon asiakkaidemme käytettävissä 7 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto vuonna 2021 oli 82 miljoonaa euroa.