Kuuntele webinaari tallenteestamme miltä IT-vuosi 2023 näyttää ja mitä uutta mullistavaa on tapahtumassa. Käymme webinaarissa läpi IT-infran nykytila ja kehitysnäkymät tutkimusta ja sen tuloksia.

Webinaarin sisältö

IT-infroissa eletään vallankumouksellisia aikoja. Raskas palvelinkeskeinen IT-infra on väistymässä käyttäjä- ja palvelukeskeisen IT-infran tieltä. Samalla moni muukin asia uudistuu ja kehittyy, esim tietoturva / Zero Trust, laitehallinta, pilvet, tietotyöskentely, jne. IT-infran perusluonne on siis muuntumassa melko radikaalistikin.

Olemme vuodesta 2013 lähtien toteuttaneet laajan IT-infran nykytila ja kehitysnäkymät tutkimuksen. Mukana on vuosittain satoja organisaatioita. Tässä webinaarissa saat maistiaisia IT-infrojen keskimääräisestä tilasta Suomessa. Data on paitsi mielenkiinoista niin myös erittäin hyödyllistä oman IT-infran kehittämisen näkökulmasta.

Tutkimustuloksia tarjoillaan Kai Lehtosen ja Petri Laineen toimesta IT-päälliköiden / joihtajien ja myös IT-asiantuntijoiden näkökulmasta.

Kenelle webinaari sopii?

Webinaari sopii kaikille IT-alan ammattilaisille, jotka haluavat:

  • Tietää mikä on suomalaisten organisaatioiden IT-infran nykytilanne ja tärkeimmät kehityskohdat vuonna 2023
  • Kuulla IT-alan trendit ja alaa koskevat muutokset
  • Vinkkejä oman IT-infransa kehittämiseen ja IT:n kipupisteiden selättämiseen

Mitä se maksaa?

Ei yhtään mitään! Kaikki webinaarimme ovat täysin ilmaisia.

Webinaarin asiantuntijat

Opi lisää aiheesta

Katso tallenne tästä

Nappaa talteen konsulttiemme vinkit uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi ja pääset heti katsomaan tallennetta.