Katso webinaaritallenne

Kuuntele webinaari tallenteestamme miltä IT-vuosi 2023 näyttää ja mitä uutta mullistavaa on tapahtumassa. Käymme webinaarissa läpi IT-infran nykytila ja kehitysnäkymät tutkimusta ja sen tuloksia.

Webinaarin sisältö

IT-infroissa eletään vallankumouksellisia aikoja. Raskas palvelinkeskeinen IT-infra on väistymässä käyttäjä- ja palvelukeskeisen IT-infran tieltä. Samalla moni muukin asia uudistuu ja kehittyy, esim tietoturva / Zero Trust, laitehallinta, pilvet, tietotyöskentely, jne. IT-infran perusluonne on siis muuntumassa melko radikaalistikin.

Olemme vuodesta 2013 lähtien toteuttaneet laajan IT-infran nykytila ja kehitysnäkymät tutkimuksen. Mukana on vuosittain satoja organisaatioita. Tässä webinaarissa saat maistiaisia IT-infrojen keskimääräisestä tilasta Suomessa. Data on paitsi mielenkiinoista niin myös erittäin hyödyllistä oman IT-infran kehittämisen näkökulmasta.

Tutkimustuloksia tarjoillaan Kai Lehtosen ja Petri Laineen toimesta IT-päälliköiden / joihtajien ja myös IT-asiantuntijoiden näkökulmasta.

Kenelle webinaari sopii?

Webinaari sopii kaikille IT-alan ammattilaisille, jotka haluavat:

  • Tietää mikä on suomalaisten organisaatioiden IT-infran nykytilanne ja tärkeimmät kehityskohdat vuonna 2023
  • Kuulla IT-alan trendit ja alaa koskevat muutokset
  • Vinkkejä oman IT-infransa kehittämiseen ja IT:n kipupisteiden selättämiseen

Mitä se maksaa?

Ei yhtään mitään! Kaikki webinaarimme ovat täysin ilmaisia.

Webinaarin asiantuntijat

Opi lisää aiheesta

Ennen tallenteen katsomista suosittelemme testaamaan oman IT:si tulevaisuudenkestävyyden. Nopealla testillä kartoitat nopeasti IT:si nykytilan ja kuinka tulevaisuudenkestävä se oikeasti on:
Testaa IT:si tulevaisuudenkestävyys (tietokeskus.fi)