Katso webinaaritallenne

 

Kuuntele tallenteesta uunituoreet tutkimustulokset Kunta-IT:n nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä. Haastattelimme 60 kunta-alan päättäjää IT:n suurimmista haasteista ja prioriteeteista.

IT:n merkitys kuntakentässä on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Jatkossa teeman on noustava vahvasti myös kunnan sekä kaupungin johdon agendalle. Tässä webinaarissa keskitymme – hyvinvointialueuudistuksen jälkeisiin – Kunta-IT:n haasteisiin ja erityisesti siihen, miten kohdata ja selättää ne.  Saat lisäksi arvokasta näkemystä siihen miten kunnat pysyvät kehityksessä mukana ja vastaavat alati kasvaviin teknologisiin vaatimuksiin. 

Webinaarin sisältö

Webinaarissa tarkastelemme keskeisimpiä IT-päätöksenteon kysymyksiä, jotka nousivat esiin Tietokeskuksen suorittamassa Kunta-IT:n nykytila ja tulevaisuus -tutkimuksessa. Käsittelemme ainakin seuraavanlaisia aiheita:

  • Sujuva arki: Miten varmistetaan IT:n hyvä peruskunto ja mahdollistetaan sujuva arki?
  • Kustannusten optimointi: Miten optimoida IT:n kautta aiheituvia kustannuksia?
  • Hyödyn maksimointi: Miten tuottaa IT:n avulla aitoa hyötyä ja lisäarvoa kunnan / kaupungin toimintoihin. Miten edistää myös työn tuottavuutta?
  • Tietoturva: Miten edistää ja varmistaa riittävä tietoturvallisuus?

Kenelle webinaari sopii?

Webinaari sopii henkilöille, jotka valmistelevat, osallistuvat ja päättävät ”kunta-IT:hen” liittyvistä asioista.

Kunnanjohto,  kaupungin johto (kunnan- ja kaupunginjohtajat, talousjohtajat, IT-johtajat ja -päälliköt, hallintojohtajat, kunnanhallituksen jäsenet). Hyvää näkemystä webinaarista saavat myös kuntien IT-asiantuntijat.

Mitä se maksaa?

Ei yhtään mitään! Kaikki webinaarimme ovat täysin ilmaisia.

Webinaarin asiantuntijat

Kai Lehtonen, Ari Jaatinen & Petri Pukkanen