Yrityskäyttöön suunniteltu verkkokauppa ammattilaisille


Tietokeskuksen verkkokauppa on suunniteltu yrityskäyttäjien ja julkishallinnon organisaatioiden, eli meidän asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Voit yhdellä klikkauksella valita näkyviin koko tuotevalikoimamme tai vain organisaatiollesi valikoidut sopimustuotteet – kaikki taatusti kilpailukykyiseen hintaan.

Verkkokaupan kehittyneet toiminnallisuudet auttavat sinua hallitsemaan organisaatiosi IT-hankintoja ja muodostamaan kokonaiskäsityksen kuluista. Jalkautamalla verkkokauppa henkilöstön käyttöön säästytään myös aikaa vieviltä kululaskuilta ja turhilta hankinnoilta.

Käyttöoikeuksien ja roolien määrittely pitää hankinnat tarkasti kontrollissa ja samalla säästät aikaasi tilausten tekemiseltä.  Verkkokaupan käyttäjät voivat olla suoraan osto-oikeudellisia (pelkät sopimustuotteet tai koko valikoima) tai halutessasi ostot tulevat pääkäyttäjän tai -käyttäjien (esim. tietohallinto, esimiehet) hyväksyttäväksi ennen tilausta.

Tarjoamme käyttöösi lukuisia arjen työskentelyä helpottavia ominaisuuksia:

  • Käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallinta
  • Verkkokauppatilausten hyväksymispolku organisaatiossa
  • Selkeät tuotetiedot ja tuotteiden vertailu
  • Tilausten seuranta, status ja seurantakoodit
  • Tuotekohtaiset viitteet usean tuotteen tilaukselle (esim. vastaanottajan/yksikön nimi)
  • Suosikkituotteet ja tallennetut ostoskorit usein toistuviin hankintoihin
  • Räätälöidyt tuotepaketit ja niiden muokkausmahdollisuus tilausvaiheessa
  • Kaikki laskut yhdessä paikassa (näkyvissä vain valituille käyttäjille)
  • Integraatiomahdollisuus eri järjestelmiin (esim. Microsoft AD-integraatio)

 

Skaalautuvat tuote- ja palvelupaketit

Voit hankkia meiltä laitteita ja palveluita joko erikseen tai valmiina kokonaispaketteina. Laitteiden ja tarvikkeiden lisäksi tuotepakettiin voidaan sisällyttää esimerkiksi esiasennuspalvelut ja laitteiden turvamerkinnät. Tuotepakettia tilatessa voit myös poistaa tuotepakettiin kuuluvia tuotteita, mikäli et tarvitse niitä kaikkia.

Joustavat maksutavat

Voit maksaa laskulla tai esimerkiksi hyödyntämällä omaa kilpailutettua rahoituspalveluasi. Voit myös hankkia tuotteita päätelaitepalveluna, jossa tilaat laitteen meiltä palveluna määräajaksi kuukausittaista maksua vastaan.

Haluaisitko Tietokeskuksen verkkokauppa-asiakkaaksi?

Verkkokaupan käyttöönotto ja tunnusten luonti on nopeaa ja vaivatonta. Verkkokauppa on avoinna kaikille suomalaisille yrityksille ja organisaatioille. Aiempaa asiakkuutta tai muuta voimassa olevaa sopimusta Tietokeskuksen kanssa ei vaadita. Saat verkkokaupan nopeimmin käyttöösi ottamalla yhteyttä: kati.manninen@tietokeskus.fi

Liitä viestiin mukaan yrityksesi/organisaatiosi nimi ja y-tunnus. Uusien asiakkuuksien luottokelpoisuus tarkistetaan ennen tunnusten luontia.

Kiinnostuitko sähköisestä IT-hankitakanavasta?

Jätä yhteystietosi tähän, niin keskustellaan aiheesta lisää.

Vesa Miekkarinne Liiketoiminnan kehityspäällikkö 045 1100 939 vesa.miekkarinne@tietokeskus.fi