Wiima Logisticsin perustajat halusivat hyödyntää Tietokeskuksen vaivatonta IT palveluna -mallia heti yrityksen alkutaipaleesta asti. Wiiman IT-ympäristöä myös kehitetään jatkuvasti paremmaksi Tietokeskuksen asiantuntijoiden tuella.

Tietokeskuksen ja Wiiman kattava yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2010 asti. Tietokeskus toimittaa wiimalaisille kaikki heidän tarvitsemansa IT-palvelut kätevällä ja kiinteähintaisella palvelumallilla, eikä Wiiman tarvitse sijoittaa aikaa eikä pääomaa laitteiden hankintaan. Palvelu turvaa aina oikean määrän laitteita Wiiman käyttöön, nimittäin IT palveluna -mallin puitteissa laitemäärää voi säädellä kuukausitasolla. Palvelulaitteet eivät myöskään rasita yrityksen tasetta leasing- tai omistuslaitteiden tapaan.

Tietokeskus toimittaa laitteet esiasennettuina ja käyttövalmiina sekä ylläpitää laitekannan päivityksiä koko niiden elinkaaren ajan. Tietokeskus toimittaa Wiimalle vaivattomalla palveluperiaatteella myös lähiverkon, joten yrityksen ei tarvitse miettiä tukiasemien päivityksiä tai palomuurien tuen voimassaoloa.

Kaikkiin arjessa vastaan tuleviin IT-pulmiin ja kysymyksiin Wiima saa ratkaisun Tietokeskuksen etätukipalvelusta. Tietokeskus myös pitää huolen, että wiimalaisilla on käytössään kaikki tarvittavat Office 365 -lisenssit ja hallinnoi niitä tarpeen mukaan.

Tietokeskuksella asiakkuudesta vastaavan Nina Ekmanin mukaan jatkuva kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa takaa menestyksen: ”Wiiman vakaata kasvutarinaa on ilo seurata ja olla osaltani mukana. Palveluumme kuuluu tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa: emme ainoastaan ylläpidä nykyistä ympäristöä, vaan ehdotamme uusia ratkaisuja auttaaksemme asiakasta muuttuvassa maailmassa. Jokaisessa tapaamisessamme kehitystyö on mukana tavalla tai toisella. Näin pystymme auttamaan asiakasta toimimaan kilpailijoitaan paremmin.”

Wiiman projektijohtaja Jarno Kuronen kuvaa yhteistyötä Tietokeskuksen kanssa antoisaksi: ”PK-yrityksenä teemme päätöksiä ja etenemme nopeasti. Tämä voisi tuottaa jollekin toimittajalle ongelmia, mutta ei Tietokeskuksen kanssa – prosessit ja standardit eivät ole estäneet vauhdikkaitakaan käänteitä. Asiakkaan tarpeiden ja omien ideoiden haastaminen, sekä ratkaisujen tuottaminen pyytämättäkin ovat merkittäviä asioita meidän silmissämme. Arvostamme Tietokeskuksen perustoimintojen luotettavuutta, vastausnopeutta ja reagointikykyä, uusia ideoita ja joustavuutta haastavissakin tilanteissa.”

Wiima Logistics

Wiima Logistics etsii ja kilpailuttaa parhaat palveluntarjoajat ja tehostaa yritysten logistiikkaa.  Wiiman konsolidointi- ja varastointipalvelut ovat maailmanlaajuisia ja yrityksen ydinosaamista on logistiikan hallinta sekä sen mittaaminen ja raportointi.

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: