Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!


Etsitkö nyt itsesi näköistä roolia ja työtä, jossa pääsisit hyödyntämään koko potentiaaliasi?

Jos sinulla on vahvaa näyttöä tietotyöskentelyn modernisointiin, prosessien automatisointiin tai liiketoiminnan data-analytiikan tehostamiseen liittyvistä projekteista – tässä voisi olla sinun paikkasi!


Nämä ovat työskentelysi suuntaviivat – mutta voit muokata työnkuvaasi itseäsi kiinnostavaan suuntaan

Olet tavoitteellinen, jo kannuksesi hankkinut ammattilainen. Keskeiset tekniikat, joiden parissa pääset työskentelemään ovat O365, Power Platform (Power Apps, PowerBI, Power Automate ja Power Virtual Agents), joten etsimme henkilöä, jolla on jo vahva osaaminen ainakin joistakin näistä työkaluista, sekä kokemusta niiden käyttöönotoista asiakasympäristöissä.

Suhtaudut intohimoisesti oman osaamisesi kehittämiseen. Lupaamme ja tarjoamme mahdollisuudet kouluttautua kiinnostuksesi ja tarpeidesi mukaan. Meillä pääset kasvamaan alasi ja päämiestemme tuotteiden asiantuntijaksi. Tämä tehtävä edellyttää teknologisen osaamisen korkeimman aallon harjalla surffaamista ja tarjoaa siihen myös edellytykset!

Työskentelet vaihtuvissa projekteissa myyjien, asiantuntijoiden ja muiden konsulttiemme kanssa. Sinulla on sosiaalista pelisilmää ja olet muutenkin ulospäinsuuntautunut tyyppi. Konsultoit, sparraat ja auditoit vakuuttavasti ja saat energiaa asiakkaidemme kanssa työskentelemisestä.

Työskentelet osana 15 konsultin tiimiä. Saat vastuuta, vapautta ja haastavia tehtäviä, eikä monikaan päivä ole samanlainen. Sinulla on lähes rajattomat vapaudet oman ajankäyttösi ja työpäiviesi suunnittelemisessa. Tämä vaatii sinulta tottumusta oman työsi johtamiseen.

Toimipisteesi on valintasi mukaan Tampereella, Oulussa, Turussa tai Helsingissä, mutta työtä voit tehdä sieltä, mistä se kulloinkin on järkevää. Asiakkaasi sijaitsevat ympäri Suomea, joten työ vaatii joskus matkustamista. Useimmiten pääset kuitenkin illaksi kotiin.


Tittelisi voi olla jokin seuraavista, tai sitten jotakin muuta – mikä kuvaa sinua, uutta rooliasi ja osaamistasi parhaiten?

Consultant, BI Consultant, IT Consultant, Senior BI Consultant, Microsoft Specialist, O365 Specialist, O365 Consultant, Power Platform Architect, Sharepoint Consultant, Microsoft Specialist, System Consultant, Senior Information Technology Consultant, Solutions Architect, Cloud Architect, Software Architect, Software Designer…


Mitä tarjoamme sinulle?

Tulevien kollegoidesi mielestä Tietokeskuksessa on parasta:
”Rajattomat mahdollisuudet kehittyä” ”Mikromanageeraus loistaa poissaolollaan”
”Oman työskentelyn johtaminen; vapaus ja vastuu”
”Jatkuva uuden tekniikan tulva pitää työn mielenkiintoisena”
”Tietokeskus on joustava firma sopivassa koossa” ”Vastuullinen, monipuolinen tehtävä”
”Paras tiimi, jossa olen koskaan hommia tehnyt” ”Pääsee oikeasti auttamaan asiakkaita”

Tietokeskus panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä – esihenkilötyömme ja päivittäisjohtamisemme ovat saaneetkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot. Meillä on rento työympäristö, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä ja jossa kaverit auttavat toisiaan.

Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla – meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa.

Tietokeskus panostaa osaamiseesi – olemmehan asiakkaamme osaavin kaveri kaupungissa! Meillä voi olla varma, että kollegasi ovat asiantuntevia ja palvelumme on huippulaatua. Meiltä löytyvät jatkuvasti kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja virtaustehokas palveluntuotanto.

Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen – ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja. Tarjoamme omaleimaisuutta ja uusia, rohkeitakin ratkaisuja sekä kehitymme jatkuvasti ja vastaamme ketterästi markkinan muutoksiin.


Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liiketoimintajohtaja Kai Lehtoselta, puhelin 040 0637 315.


Onko tämä sinun paikkasi?

Jätäthän Linked In -profiilisi tai CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta tai pirauta Kai Lehtoselle 040 0637 315. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.6.2022.