Tietokeskus on suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen maanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat suomessa toimivat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot. Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta 300 asiantuntijamme voimin!

Etsimme nyt IT-asiantuntijaa Käyttäjäpalveluihin!

Tämä tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan yhdistelmän käytön tukeen liittyviä tehtäviä. Päivittäiseen työhösi kuuluu erilaisia työasemiin, verkkoihin, matkapuhelimiin ja käyttäjätukeen liittyviä asennus- ja tukitehtäviä. Lisäksi kirjaat, priorisoit ja ratkot tiimin vastuulla olevia palvelupyyntöjä, viestit asiakkaalle työn edistymisestä, ylläpidät ja hallinnoit käyttöoikeuksia sekä asiakkaan työvälineitä sekä niiden laiterekisteriä.

Tässä roolissa sinulla on yksi priorisoitu asiakkuus ja toimit osana sen tarpeisiin erikoistunutta tiimiä. Roolissasi saat vastuuta asiakkaan luotettuna IT-asiantuntijana ja työsuhteesi alkuun sijoittuukin intensiivinen perehdytysjakso tämän asiakkuuden tarpeisiin. Ensisijainen asiakkuutesi sijaitsee Espoossa ja työllistää sinua noin 50% työajastasi. Muina aikoina toimit osana pääkaupunkiseudun muita asiakkuuksiamme palvelevaa paikallista asiakastiimiä, joten pääset ratkomaan monipuolisesti ja vaihtelevasti sekä yritysasiakkaiden ympäristöissä ilmeneviä ongelmia että loppukäyttäjien kohtaamia kysymyksiä. Lupaamme, että tässä tehtävässä pääset kehittymään erityisesti Microsoft-tuotteiden moniosaajaksi!

Tehtävässä vaaditaan erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja, erinomaista ongelmanratkaisukykyä, paineensietokykyä, omatoimisuutta, sekä kokemusta lähituen tai IT-asiantuntijan tehtävistä, sillä toimit asiakkaan tiloissa ilman lähiohjausta. Yksin ei tietenkään tarvitse selvitä – kattava perehdytys, tiimisi, sekä avulias esihenkilösi, tukevat sinua työssäsi. Tärkeintä on innostunut asenne ja nopea omaksumiskyky.

Odotamme sinulta monipuolista IT-laitteiden ja ohjelmistojen tuntemusta sekä vähintään Windows -palvelimien ja työasemaympäristöjen perusteita. Soveltuva koulutus on ehdottomasti eduksi, mutta sitäkin enemmän arvostamme aiempaa työkokemusta sekä valmiutta omaksua nopeasti eri järjestelmiä. Osaamisesi karttuu kokemuksen myötä varmasti, mutta kyky ja halu omatoimiseen ongelmanratkaisuun on välttämätön – myös sinulle täysin uusien järjestelmien osalta.

Tulevan tiimisi mielestä tehtävässä parasta ovat työtehtävien vaihtelevuus ja monipuolisuus. He arvostavat työkavereita, joiden kanssa työskentely on mukavaa ja joilta löytyy kylmähermoisuutta ongelmatilanteiden itsenäiseen selvittämiseen sekä niistä viestimiseen.

 

Odotamme sinulta:

 • Vähintään 3 vuoden työkokemusta IT-alalta
 • Monipuolista IT-laitteiden ja ohjelmistojen tuntemusta
 • Perustason osaamista erityisesti Windows-palvelimista ja -työasemaympäristöistä
 • Konesali- ja verkkoratkaisujen perustuntemusta (esim. kytkimet ja langaton verkko)
 • Erinomaisia valmiuksia itsenäiseen ongelmanratkaisuun
 • Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

 

Eduksi on myös:

 • IT-alan peruskoulutus (esim. tietotekniikan insinööri, IT-tradenomi)
 • Työkokemus tehdasympäristön IT-tuesta
 • Voimassa oleva työturvallisuuskortti

 

Tietokeskus työnantajana:

 • Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja olemme asiakkaamme osaavin kaveri kaupungissa!
 • Kollegasi ovat asiantuntevia ja palvelumme huippulaatua – Meiltä löytyvät jatkuvasti kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja virtaustehokas palveluntuotanto
 • Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen – Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja
 • Panostamme hyvinvointiisi – Tarjoamme laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut
 • Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla ja verot maksetaan Suomeen

Tämä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löytyessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Juuso Kuittinen p. 0503071512, juuso.kuittinen@tietokeskus.fi.
Juuso on parhaiten tavoitettavissa tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15-16.