Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen. Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!

 

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan tiimiimme, jossa pääset päivittäin haastamaan itseäsi IT-asiantuntijana!

 

Etsimme Käyttäjäpalveluiden asiantuntijaa

työskentelemään asiakkaamme ympäristöissä Espoossa ja Lohjalla.

 

Mihin osaamistasi tarvitaan?

Päivittäisessä työssäsi vastaat asiakkaan IT-ympäristöistä ja huolehdit loppukäyttäjien tukipalveluista, suoritat laiteasennuksia sekä osallistut projekteihin. Varmistat hyvän asiakaskokemuksen toimimalla asiantuntevasti, iloisesti ja hyvällä palveluasenteella. Roolisi asiakkuudessa on keskeinen ja saat vastuuta asiakkaan luotettuna IT-asiantuntijana. Pääosan työajastasi työskentelet toimistoympäristössä Espoossa, mutta tehtävään sisältyy myös toisinaan tehtäviä asiakkaan tehdasympäristössä Lohjalla. Työsuhteesi alkuun sijoittuukin intensiivinen perehdytysjakso Lohjalla.

Pääset työssäsi ratkomaan monipuolisesti ja vaihtelevasti sekä yritysasiakkaiden ympäristöissä ilmeneviä ongelmia että loppukäyttäjien kohtaamia kysymyksiä.

 

Menestyt tehtävässä jos sinulla on

  • Aiempaa kokemusta IT-tukitehtävistä asiakasrajapinnassa
  • Monipuolista IT-laitteiden ja ohjelmistojen tuntemusta
  • Perustason osaamista Windows-palvelimista ja -työasemaympäristöistä
  • Konesali- ja verkkoratkaisujen perustuntemusta
  • Erinomaiset valmiudet itsenäiseen ongelmanratkaisuun
  • Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
  • Ajokortti

 

Soveltuva peruskoulutus IT-alalta on ehdottomasti eduksi, mutta sitäkin enemmän arvostamme aiempaa työkokemusta, valmiutta omaksua nopeasti eri järjestelmiä ja innostunutta asennetta. Yksin ei tarvitse selvitä – kattava perehdytys, oma tiimisi, sekä avulias esihenkilösi tukevat sinua työssäsi ja osaamisesi kehittämisessä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tulevan tiimisi mielestä tehtävässä parasta ovat työtehtävien vaihtelevuus ja monipuolisuus. He arvostavat työkavereita, joiden kanssa työskentely on mukavaa ja joilta löytyy kylmähermoisuutta ongelmatilanteiden itsenäiseen selvittämiseen sekä niistä viestimiseen.

Tietokeskus panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä. Esihenkilötyömme ja päivittäisjohtamisemme on saanutkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot.

Tietokeskus panostaa osaamiseesi – olemmehan asiakkaamme osaavin kaveri kaupungissa! Meillä voi olla varma, että kollegasi ovat asiantuntevia ja palvelumme on huippulaatua. Meiltä löytyvät jatkuvasti kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja virtaustehokas palveluntuotanto. Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen, ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja.

Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla ja verot maksetaan Suomeen.

 

Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esihenkilö Juuso Kuittinen juuso.kuittinen@tietokeskus.fi tai numerosta 050 307 1512. Juuso on parhaiten tavoitettavissa tiistaisin ja torstaisin 14:00-15:00.

 

Onko tämä sinun paikkasi?

Lähetä hakemuksesi kirjautumalla hakijaksi rekrytointijärjestelmämme kautta, liittäen mukaan CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.6.2022.