WTF ATK? – IT-kustannusten Villi Länsi: minimoi riskit ja pidä kustannukset aisoissa

Mitä tekemistä IT:llä on yrityksen pääoman, rahoitusaseman ja riskinsietokyvyn kanssa? Mikä on IT:n vaikutus taseeseen? Miksi näillä asioilla on ylipäätään mitään väliä? 😮

News flash: IT:llä voit vaikuttaa positiivisesti noihin kaikkiin ja sitä kautta myös melko ratkaisevasti yrityksen liiketoimintaan. Ai miten? 

Hieman yksinkertaistetusti: moderni IT on järkevästi organisoitu, ja sen rakennuspalikoita ovat toimivat laitteet, osaava henkilöstö sekä tehokkaat prosessit ja työkalut. Näillä palikoilla vaikutat tehokkuuteen, tehokkuudella kasvatat tuottavuutta ja tuottavuudella luot kasvua. Ja kaikki tämä saa taseesi näyttämään hyvältä. ⭐

Tiedämme esimerkin kuulostavan siltä, että olemme vetäneet mutkia suoriksi. Mutta ei hätää, käymme koko kuvion läpi tarkemmin tässä viimeisessä WTF ATK? -webinaarisarjan jaksossa. 

Jaksossa paneudumme nimittäin aiheeseen, joka kiinnostaa kaikkia: rahaan. 💰 Jos IT:n kustannusvaikutukset, budjetointi ja kulujen ennustettavuus ja joustavuus ovat aiheita, joista haluat oppia lisää, tuleva webinaari on sinulle tehty. 

Webinaarissa vastaamme mm. näihin kysymyksiin:

  • Mitä tekemistä IT:llä on taseen kanssa?
  • Miten parannat IT-kustannusten ennustettavuutta ja budjetointia?
  • Miten IT minimoi riskejä liiketoiminnalle?
  • Miten parannat liikevaihtoa ja myyntikatetta IT:n avulla?
  • Mitä IT maksaa?

Webinaarissa kuulet myös asiakkaamme Wiima Logisticsin kokemuksia.

Ettei homma jäisi liian ohueksi yläpilveksi, pyysimme mukaan Wiima Logisticsin Jarno Kurosen. Hän kertoo eläviä liike-elämän esimerkkejä toimivan IT:n vaikutuksista kustannusten ennustettavuuteen ja budjetointiin.

Käy lukemassa, miten IT palveluna -malli on tukenut Wiima Logisticsin liiketoimintaa >>

Asiantuntijat ✋

Jarno Kuronen, Project Manager, Digitalization, Wiima Logistics
Hans-Mikael Helenius, talousjohtaja, Tietokeskus

 

Katso tallenne tästä

Nappaa talteen konsulttiemme vinkit uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi ja pääset heti katsomaan tallennetta.