Learn by Doing -menetelmämme yhdistää osaamisen kehittämisen ja uusien teknologioiden käyttöönoton. Avaimet käteen -menetelmämme on helpoin ja riskittömin menetelmä uusien palveluiden käyttöönottoon: sovittu lopputulos, sovittuun hintaan, sovitussa aikataulussa – ilman lisäkustannuksia. Takaamme, että pysymme annetussa aikataulussa ja ylimääräisiä kustannuksia ei synny.

Learn by Doing

Learn by Doing on kustannustehokkain ja parhaimman lopputuloksen takaava menetelmä osaamisen kehittämiseen ja uusien teknologioiden käyttöönottoon. Yhdistämme luontevasti asiantuntijoiden koulutuksen ja teknologioiden käyttöönoton asiakkaidemme liiketoimintaa parhaiten hyödyttävimmällä tavalla.

Learn by Doing -menetelmä on hyvä vaihtoehto valmennuskursseille ja perinteiselle konsultoinnille. Tekemällä töitä yhdessä asiakkaan asiantuntijoiden kanssa, varmistamme nopean ja tehokkaan oppimisen asiakkaan omassa ympäristössä. Menetelmällä voidaan toteuttaa lähes kaikkien vaativien teknologioiden käyttöönotto- ja siirtymäprojektit.

Avaimet käteen

Helpoin ja riskittömin menetelmä uusien palveluiden käyttöönottoon: sovittu lopputulos, sovittuun hintaan, sovitussa aikataulussa – ilman lisäkustannuksia. Avaimet käteen -konseptin avulla siirtymä- ja käyttöönottoprojektit tehdään mahdollisimman riskittömiksi ja helpoiksi.

Avaimet käteen -konseptissa käyttöönotot tarjotaan aina kiinteällä hinnoittelulla, erillisen tarjouksen mukaisesti – ilman pelkoa lisäkustannuksista. Konseptissa hinta kattaa varsinaisen konsultoinnin lisäksi matkakustannukset ja muut projektin suorittamisesta aiheutuvat kulut. Menetelmä luo kustannustehokkuutta palveluiden käyttöönottoon ja konseptilla voidaan toteuttaa lähes kaikkien Microsoft-teknologioiden käyttöönotto- ja siirtymäprojektit.

Osaamista, näkemystä ja kokemusta

Konsulttimme yhdistävät ennen näkemättömällä tavalla osaamisen, näkemyksen ja kokemuksen asiakkaiden iloksi kehittämällä ja optimoimalla IT-infrastruktuuria. Ydinosaamistamme ovat modernin IT-infran teknologiat. Kelpuutamme joukkoomme vain parhaat: konsulttimme ovatkin oman erikoisosaamisalueensa huippuosaajia.

Kiinnostuitko konsultoinnin menetelmistä?

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Petri Pukkanen Liiketoimintajohtaja, Konsultointi 040 744 4600 petri.pukkanen@tietokeskus.fi