Tietokeskuksen asiakasta lähellä oleva, nopea ja osaava IT-kokonaispalvelu on kasvanut viime vuodet nopeasti. Liikevaihtomme oli viime vuonna 37 miljoonaa euroa ja vuoden 2017 liikevaihto tulee ylittämään 70 miljoonaa euroa. Vaaka Partners tuli Tietokeskuksen pääomistajaksi syksyllä 2016 tukemaan 100 miljoonan euron liikevaihdon kasvutavoitettamme vuoteen 2020 mennessä.

Yhtiön johtoryhmän vahvistuu uudella toimitusjohtajalla ja talousjohtajalla.

Tietokeskuksen uutena toimitusjohtajana aloittaa Janne Lipiäinen. Jannella on pitkä ja monipuolinen kokemus kasvavien IT-palveluliiketoimintojen johtamisesta ja hän on toiminut aikaisemmin mm. Elisa Appelsiinin toimitusjohtajana.

Talousjohtajana aloittaa Mikko Jaskari. Mikko on liiketoimintalähtöisen talousjohdon ammattilainen ja toiminut CFO:na mm. TeliaSonera Finlandin matkapuhelinliiketoiminnassa ja Honkarakenne Oyj:ssä.

Nykyinen toimitusjohtaja Tuomas Kaukinen jatkaa yhtiön palveluksessa ja merkittävänä vähemmistöomistajana. Tuomas keskittyy jatkossa Tietokeskuksen kasvun rakentamiseen mm. uusien strategisten asiakashankkeiden ja yrityskauppojen kautta.

”Tavoitteenamme on kasvaa ja laajentaa toimintaamme aivan uuteen kokoluokkaan jatkuvasti muuttuvilla IT-infrastruktuurimarkkinoilla. Tämän varmistamiseksi lähdimme yhdessä Vaaka Partnersin kanssa etsimään vahvistuksia Tietokeskuksen tiimiin. Minulle on tärkeää nähdä kasvusuunnitelmamme toteutuvan. Itse pystyn keskittymään jatkossa hankkeisiin joissa olen parhaimmillani ja joista nautin eniten”, Kaukinen sanoo.

”Tietokeskus on kiihdyttänyt kasvuaan Vaaka Partnersin tultua mukaan yhtiöön viime syksynä. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme toivottaa Jannen ja Mikon tiimiin. Etenemme määrätietoisesti polulla, jossa Tietokeskus nopeasta kasvusta huolimatta pysyy asiakkailleen läheisenä ja mutkattomana kumppanina, jotta asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa”, Tietokeskuksen hallituksen puheenjohtaja Timo Hiltunen toteaa.