Liiketoimintakaupan perusteella siirtyvät 3 Step IT:n ulkoistuspalvelut kattavat konesali- ja lähitukea koskevien palveluiden tuottamisen asiakkaille. Ulkoistuspalvelut ovat vahvassa kasvussa olevien Tietokeskus Yhtiöiden ydinliiketoimintaa, joten muutos varmistaa asiakkaille laadukkaat palvelut sekä niiden pitkäjänteisen kehittämisen.

”Olemme syksyn aikana tarkentaneet strategiaamme ja päättäneet keskittyä ydinpalveluidemme, IT-laitteiden elinkaarenhallinnan, kehittämiseen ja tarjoamiseen. Toimintamme keskittyy kolmeen ydinpalveluun; rahoitukseen, käytönaikaiseen hallintaan sekä laitteiden tietoturvalliseen käytöstä poistoon ja jälleenmyyntiin. Olemme tyytyväisiä saadessamme ulkoistuspalveluille niihin erikoistuneen jatkajan. Näin asiakkaamme saavat myös tulevaisuudessa parasta palvelua ja palvelun kehittäminen jatkuu edelleen Tietokeskuksen asiantuntijoiden voimin”, 3 Step IT Oy:n toimitusjohtaja Marko Tarkiainen kertoo.

”Meille siirtyvä liiketoiminta on Tietokeskuksen ydinliiketoimintaa. Uskon, että tämä on paras mahdollinen uutinen asiakkaille ja työntekijöille. Tämä siirto vahvistaa myös Tietokeskuksen toimintamahdollisuuksia tulevaisuudessa”, Tietokeskuksen toimitusjohtaja Tuomas Kaukinen kertoo.

Ulkoistusliiketoiminnan myynti ei aiheuta muutoksia 3 Step IT:n nykyisille asiakkaille. Nykyinen ulkoistuspalveluista vastaava henkilöstö siirtyy Tietokeskus Yhtiöiden palvelukseen 23.1.2017 alkaen.