Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!


Etsitkö nyt itsesi näköistä roolia ja työtä, jossa voit surffata teknologisen osaamisen korkeimman aallon harjalla?

Mihin osaamistasi tarvitaan?

Teknologiakonsulttinamme tulet työskentelemään asiakkaidemme mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa projekteissa modernin IT-infran teknologioiden parissa. Konsultoimme, sparraamme, auditoimme sekä toimitamme ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme aitoa lisäarvoa ja hyötyä. Kaikkea tekemistämme leimaavat erittäin kova osaaminen ja asiakaslähtöisyys.

Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa infra- ja cloud -ratkaisuista. Hommia teemme intohimoisesti ja kovalla etunojalla! Projektien lisäksi pidämme webinaareja, puhumme tapahtumissa ja valmennamme muita IT-asiantuntijoita kehittymään paremmiksi omilla osa-alueillaan. Projekteissa siirrämme aina omaa osaamistamme asiakkaalle.

Teknologiakonsultin arkeen kuuluvat tyypillisesti projektit, joilla on selkeä alku ja loppu. Projekti saattaa muodostua esimerkiksi laitehallinnan tai tietoturvan modernisoinnista, laaja-alaisista Windows-infran kokonaisuuksista tai vaikkapa uusimmista pilvipalveluiden ratkaisuista.

Työskentelet osana 15 konsultin tiimiä. Saat vastuuta, vapautta ja haastavia tehtäviä, eikä monikaan päivä ole samanlainen. Työskentelet tiiviisti muiden konsulttien, myyjien ja asiantuntijoiden kanssa.

Toimipisteesi on valintasi mukaan Tampereella, Oulussa, Turussa, Porissa tai Helsingissä, mutta työtä voit tehdä sieltä, mistä se kulloinkin on järkevää. Asiakkaasi sijaitsevat ympäri Suomea, joten työ vaatii joskus matkustamista. Useimmiten pääset kuitenkin illaksi kotiin.


Menestyt tehtävässä jos sinulla on

  • vahvaa näyttöä IT-ympäristöjen ylläpidosta ja kehittämisestä
  • valtava nälkä oppia uutta ja halu surfata korkeimman aallon harjalla
  • valmius matkustaa ainakin Suomessa
  • sosiaalista pelisilmää, tavoitteellisuutta ja asiakaslähtöisyyttä


Lisäksi toivomme, että sinulla on laajaa osaamista ja kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista

  • vahvaa on-prem taustaa ja laajaa Windows- infraosaamista
  • pilviin liittyvää laaja-alaista kokemusta ja osaamista, esim. Azure ja M365
  • päätelaitehallinta
  • tietotyöskentelyn modernisointi M365 -ympäristöissä; miten tuottaa asiakkaalle aitoa lisäarvoa ja hyötyä M365:n avulla, miten edistää ja kehittää tietotyöskentelyä
  • verkko-, Citrix-, VMWare-, tietoturva tai vaikka IdM / IAM –osaamista


Mitä tarjoamme sinulle?

Tulevien kollegoidesi mielestä Tietokeskuksessa on parasta
”Rajattomat mahdollisuudet kehittyä”  ”Mikromanageeraus loistaa poissaolollaan”
”Oman työskentelyn johtaminen; vapaus ja vastuu”  ”Jatkuva uuden tekniikan tulva pitää työn mielenkiintoisena” ”Tietokeskus on joustava firma sopivassa koossa”  ”Vastuullinen, monipuolinen tehtävä”
”Paras tiimi, jossa olen koskaan hommia tehnyt”  ”Pääsee oikeasti auttamaan asiakkaita”

Lupaamme ja tarjoamme mahdollisuudet kouluttautua kiinnostuksesi ja tarpeidesi mukaan. Meillä pääset kasvamaan alasi ja päämiestemme tuotteiden asiantuntijaksi. Tämä tehtävä edellyttää teknologisen osaamisen korkeimman aallon harjalla surffaamista ja tarjoaa siihen myös edellytykset!

Sinulla on lähes rajattomat vapaudet oman ajankäyttösi ja työpäiviesi suunnittelemisessa. Tämä tietenkin vaatii sinulta tottumusta oman työsi johtamiseen.

Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä – esihenkilötyömme ja päivittäisjohtamisemme ovat saaneetkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot. Meillä on rento työympäristö, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä ja jossa kaverit auttavat toisiaan.

Tietokeskus panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle erittäin laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla – meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa.

Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen – ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja. Tarjoamme omaleimaisuutta ja uusia, rohkeitakin ratkaisuja sekä kehitymme jatkuvasti ja vastaamme ketterästi markkinan muutoksiin.


Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liiketoimintajohtaja Kai Lehtoselta, puhelin 040 0637 315.


Onko tämä sinun paikkasi?

Jätäthän Linked In -profiilisi/CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme tai pirauta Kai Lehtoselle 040 0637 315. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.9.2022.

Olit sitten yhden kapean sektorin syväosaaja tai laaja-alaista kokemusta hankkinut Windows-infran moniottelija – ole yhteyksissä!